Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 11
Didi81 spune:
Capri, bafta multa
, nastere usoara si asteptam vesti!!!
Camy, nu dispera cu cezariana, depinde foarte mult de organismul fiecareia. Eu m-am refacut foarte repede, nu m-a durut nimic. De ce faci anestezie generala? Mie mi-au facut rahie, desii aveam trusa de epidurala, nu mai era timp sa asteptam pana isi facea epidurala efectul. Si dupa cele cateva ore cat a durat efectul anesteziei nici nu am avut nevoie de calamte; mi-au facut unul just in case, dar nu ma durea nimic. Ce-i drept, a doua zi ma miscam cam greu, dar am urcat si coborat scari, m-am mai plimbat pe hol, apoi cu fiecare zi eram din ce in ce mai sprintena. Cel mai complicat mi s-a parut sa ma dau jos din pat sau sa ma intorc de pe o parte pe alta in primele 2-3 nopti. Hai ca o sa fie bine si la tine, fruntea sus! 
Azi mi-a scos si mie atele
. A fost nostim, ca am ajuns la spital si pana sa dau de doctorul care fusese de garda si ma operase, m-am intalnit cu doctorul meu care mi-a urmarit sarcina. Si m-a intrebat daca nu vreau sa imi scoata el atele; am vrut, ca nu aveam chef sa mai astept pe hol pana apare celalalt si oricum pe asta il cunosteam mult mai bine
. Dar cand sa ma urc pe masa sa imi scoata atele, apare si medicul care ma operase si i s-a cedat lui "onoarea" de a-mi scoate atele
. Si zice doctorul ca dupa parere lui, daca femeile sunt cele care nasc, barbatii ar trebuii sa alapteze, ca sa faca si ei ceva
.
De azi a inceput si Cristi sa se duca la serviciu, asa ca acum sunt singura acasa cu Aida; dar ma descurc, e tare cumintica 
Didi
de Aida Maria
Didi81 spune:
Mona, ma bucur ca reusesti sa iti faci timp sa ne mai dai de stire despre voi
. Sanatate multa si un
pentru bebe Codrin! 
Didi
de Aida Maria
bubuleana spune:
Buna dragutele!!
Noi am fost la plimbari ieri toata ziua, la film, terasa, parc, mall a fost super!
Iar azi am fost la coafor si ne-am facut gigea pt nastere. Maine avem programare la dr sa vedem ce ne mai zice de "domnul COL". Saptamana trecuta era necopt.
Oricum rabdarea e la limite, noaptea ma trezesc din ora in ora, cateodata si la 30 min sa merg la pipi.
Capri: asteptam vesti!!!
Camy: sa fii optimista si relaxata maine si toptul va decurge bine. Nastere usoara iti doresc! 
Mada: ai mai multa grija de tine 
Sun: te inteleg si al meu acum a intrat in concediu si e asa frumos sa fim impreuna tot timpul, imi va fi greu sa ma dezobisnuiesc cand va veni momentul!
Nici noi nu ne-am hotarat cu ce scoatem bebe din spital: scoica sau landou??
are vreo importanta??
bubuleana
39+ 
MissJJ spune:
Fetele am pus poze noi si pe iul.aug cu Ari si is si eu pe acolo nu va speriati de fata mea si pe pepenasi cu Ami, am scos si noi nasul la aer sambata numai ca era cam rece ca a tot plouat pe aici si e cam frig.
Am vazut si eu pozele cu pepenasii superbi toti, iti vine sa ii papi.
Acu merg sa o pun pe Ari la somn m-as fi pus si eu da nu a venit moasa si mi-e ca ma pun in pat si exact atunci apare si ea asa ca stau prin sufragerie.
Mariana si eu m-am gandit tot la o infectie cu toate ca febra nu am acuma am sa vad ce parere are moasa, ce ma sfatuieste sa fac.
Laura ms.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
Caprioara spune:
Fetele, m-am intors.
Multam mult de agitate si urari
!
De data asta, verdictul doctorului este:
Nastem fie azi mai pe seara, sau la noapte!
A zis ca totul arata altfel decat ieri. Colul este sters deja. M-a intrebat daca vreau sa raman de acum acolo la monitorizare, ca siguur nasc cel tarziu noaptea asta, dar nu am vrut. Mai bine stau acasa la mine si astept momentul, decat acolo (facem 10 minute pana la maternitate daca nu e aglomeratie). A ramas sa vin la camera de garda cand am contractiile sistematizate, chiar daca nu sunt mai dese de 7 minute, si sa-l sun de acolo, ca sa dea instructiunile necesare si sa vina si el.
Acum ma gandesc sa mananc si eu o supita, si mai incolo sa-mi pun un supozitor cu glicerina sa ma scoata inca o data afara, pentru ca mi-a zis ca nu-mi mai face clisma daca am "evacuat" la 3:30 dimineata. Da io cred ca s-a mai strans ceva acolo, si vreau sa fiu "clean".
Asa ca, ori va fi pe 14, ori va fi pe 15 iulie. Sa vedem daca e "francofila" sau nu
.
Pe sot l-am trimis la munca si o sa-l sun cand e cazul.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+

Five days overdue! 

Ilinca vine sigur astazi sau la noapte!
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
vias spune:
fetele...va multumesc pt sfaturi..si ganduri
..si pt ca am intrat in panica...am sunat o colega care a nascut la aceeasi clinica...sa discutam...ca doar mie incepe sa-mi fie frica...si mi-a spus urmatoarele...
Deci..pot sa aleg intre generala si rahi...in prealabil, maine dimineata va veni anestezistul la mine si vom discuta...daca fac generala am aflat ca momentele in care voi fi inconstienta este foarte scurt...pt ca ei incep si imediat scot pe bebe...este f imp sa scoata repede copilul...au spus ca incep sa-mi revin pana sa ajung inapoi in salon...si ca nu voi fi la fel de confuza asa cum am fost acum cativa ani la apendicita...
..a spus ca sunt senzatii care le incerc dupa...ma va durea burtica o zi..dar nu insuportabil deoarece imi vor face mereu calmante...mi-a descris cred ca mai mult de jumatate de ora care sunt pasii...si sincer nu imi mai este asa de frica...zice ca dupa operatie vine anestezistul de mai multe ori la noi...plus ca 24 de ore voi avea o asistenta langa mine continuu pt a nu interveni probleme...pe bebe il aduc in salon imediat...colega mi-a recomandat ca in prima zi sa nu tin bebele cu mine pt ca e f obositor...sotul poate asista si in sala de nastere...asa ca...eu chiar ma simt bine acum...
..am niste dureri...ciudate...nu stiu cum sa le descriu...nu sunt chiar de CM...dar sunt dureri altfel decat am avut pana acum...sper ca bebe sa-si ''vada de treaba'' azi...sa nu iasa pana maine...incep si eu precum Capri...mai am 10 ore..![]()
Sibylle am citit povestea nasterii...si mi-a placut cum ai nascut-o pe Anna...ai fost asa amuzanta..incercam sa ma imaginez pe mine in locul tau..![]()
...buun..si pt ca m-am mai linistit putin....ma intind in pat...
...bei...simt acum o durere la fund...la naiba...ca doar nu iese copilu' pe acolo...oi fi eu mai ''intoarsa''...da' nici chiar asa...
Cami 39s+, cu
????????
Maine e ziua cea mare...

Cami 39s+, cu 
pustai
mobriq spune:
Felicitari noilor mamici si 
pt Capri ... empatizez cu mamicile care nasc dupa 40 de sapt ca presimt ca asta ma asteapta si pe mine ... Edi s-a nascut la 5 zile dupa due date.
Io profit de linistea de acasa (ca sunt home alone pana pe 28 iulie). Sambata am colindat prin magazine, am fost la piatza de materiale - prima data in aproape 2 ani de cand suntem aici si mi-a placut f tare atmosfera. Evident multe femei arabe, dar ele trebuie sa se acopere bine
. Am luat material de wrap (5m) cu 0.50 euro metru
, e un jerseu cu dungi si imi ies doua wrapuri, unul pt finutza noastra si unul pt bb mic. Duminica am citit pe net sa vad ce dimensiuni tre sa aiba si am agonizat la ce latime intre 50 si 70 de cm sa aleg ... pana la urma la primul mi-a iesit latimea de 61-65 cm. E si destul de elastic pe latime. Desi nu se desira am vrut sa-i fac tiv asa ca aseara am insailat 10 m si mai am sa trag la masina. By the way, acum o saptamana mi-am luat si masina de cusut , Toyota PSB15, inca nu am desfacut cutia. Am si exersat cum sa "montez" wrapul, cu un iepuras de plush pe post de bb - merge usor ca iepurasul nu protesteaza deloc
.
Mai am de calcat hainutele marimea 62-68 ..si o multime de alte proiecte prin casa, de curatzat , aranjat , plus al doilea wrap de facut.
Am gasit si io ceai de frunze de zmeur dar pana acum am uitat 2 zile din 4 sa-l beau ... sa folosesc mai mult de un plic pe zi ? ... din 2g cat are plicul numai 1g sunt frunze de zmeur, restul sunt fructe (berries).
Ieri am fost la bazin, 50 de ture, inca sunt in forma.
Monica
35+ si Eduard (05.04.04)
vias spune:
Mona...ma bucur sa aflu ca copii sunt bine...si parca si starea ta a devenit mai buna...sper sa fie din ce in ce mai bine..
Didi81 ia spune-mi si mie te rog...cum e treaba cu rahi...povesteste-mi putin te rog daca se poate...daca ai timp...pt ca ma intereseaza ambele variante...sa aleg si eu pt mine cea mai potrivita daca se poate...MULTUMESC!!!
Cami 39s+, cu
????????
Maine e ziua cea mare...

pustai
truli-luli spune:
Ce greu e sa scriu dupa cateva zile de pauza. Am impresia ca sunt defazata fata de subiectele voastre, dar incerc sa imi revin.
Felicitari proaspetelor mamici Jjovana si Ileana, refacere rapida si beblusi sanatosi si cuminti!
Capri bag si eu galerie pt o nastere rapida si usoara. Ma bucur ca s-a hotarat domnisoara Ilinca sa ne arate chipul.
Eu sunt bine cum nu am fost demult. Adica am burtica mare, obosesc super rapid, ma cam chinui cu somnul dar in rest sunt asa de OK, ma bucur de aceasta perioada a sarcinii. Acum de cand sunt acasa profit si ma ocup si mai mult de Ana, ne dragalim si ne iubim si mai si decat pana acum
In we am fost la strand, la Steaua Muresului, si m-am simtit super. initial imi faceam griji ca ai mei o sa se balaceasca in apa si eu o sa ma scurg de caldura pe langa ei. Dar am gasit un costum de baie intreg care inca imi cuprinde burtoiul si m-am balacit cu Ana o gramada. Cred ca eram ca o balena esuata in piscina dar ne-am simtit asa de bineeeee. In rest mai misc prin casa ce pot, ma loveste harnicia de ma uimesc singura: am pus muraturi, conserve, astep[t sa se coaca rosiile ca sa bag o tura de bulion pana nasc.... ce mai parca as fi gospodina si nu ma recunosc![]()
Maine vreau sa vorbesc cu un anestezist de la noi din oras ca am auzit ca el a mai facut epidurala (a venit in oras doar de cateva luni), poate rezolv sa ma asiste si el la nastere, sa nu mai bat drumul pana in Medias. Tineti-mi pumnii sa fie de acord.
Cam asta e despre noi, va pup cu drag
Cami
35s+ cu
si
ANA (17.08.2005)
poze Ana
varsta Anei
Caprioara spune:
Mada, ma bucur ca ai scris. Iti doresc sa te simti bine si in forma cat mai repede! Sanatate multa!
Sun si Boti, pe voi va am in vedere cu sunatul, ok?
Ankaaaaa, unde esti mama????? Esti bine?
Mona, ma bucur ca ne mai povestesti si tu de baietii tai. Bine ca au iesit sterile probele alea, mai!
Ma duc sa vad ce mai am de pus la punct prin casa si sa mai arunc un ochi in bagaj.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+

5 days overdue! 

Ilinca vine sigur astazi sau la noapte!
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)