Gravidute si mamici de Constanta (27)
Raspunsuri - Pagina 19
mocutza spune:
BUNA SEARA
sunt mamica de Andreea Alesia de 2.800 , scor 9,la 39 de saptamani si 3 zile ......iar varsta bebe 36-37 saptamani.
Bine sanatosi....abia azi am ajuns acasa pt ca nu am avut scaun si mau mai tinut o zi in spital.
Suntem cei mai fericiti parinti , ne uitam la ea ca la un tablou ff pretios ....si nu am cuvinte sa imi exprim fericirea.
Ma ustura operatia.....abia merg insa sper sa treaca repede.
Bebele nu se mai hranea din cauza cordonului care arata groaznic...nusi mai indeplinea functiile.
Insa nu am facut operatia sambata seara pt ca doamna doctor a revenit cu un telefon smai spuna ca nu e trusa sterila in blocul operator......era numai una pastrata pt urgente....si am amanat pt duminica dimineata......NU VA ZIC CATA SPAIMA AM TRAS SA NU INCEPAA TRAVALIUL......A fost ok.....dimineata la 8 ma asteptat la spital domnul doctor L pt ca ea plecase la bucuresti...am vbit cu ea duminica dimineata la 7.30 si mia data toate detaliile...la ce sala sa merg....si unde ma asteapta sotul ei.
Totul a fost ok.
Bebelina este o mancacioasa ....de cand a dat de gustul meu la lapte pe cel din spital il dadea afara.....papam numai de la san...si papam bine. Acuma asteptam sa luam in greutate.
Cam atat ..revnim...
Andreea Alesia 27.07.2008
docdecap spune:
eee
hai si eu
Mocutza, 

. chiar ma gandeam ca nu avem nici un nr d etel ceva, sa aflam vesti. ma bucur ca sunteti bine si ca v-a scos la timp din impas. asteptam poze, vesti intrebari. nu neaparat in ordinea asta. daca ai dubii despre alaptat intreaba cu mare incredere, m-am documentat de m-am doxat.
Miha, ce rau imi pare, eram prin city mall pe la 17, ma scosese tati la masa in oras
. n-am stiut ca esti pe acolo, eram cu Serban si aveam si papa dupa noi... data viitoare
sa stiti ca la plaja am ajuns, eu, angi, adina-isidora (da! traieste! are bb frumos foc!) si apoi si mav asa, mai un pic.
data aviatoare poate ne adunam in parc, ce ziceti? hai ca mi s-a facut dor de intalneli!!
eris, v-am vazut, ce frumos sta el sa-i faca mami poze!!da' cum n-ajungi tu la plaja, ca doar langa mare stati si voi!! pus copilu' carut, si hus! la malu' marii
andicu, chiar te dadeam dezertoare!! bine ca mai scrii din cand in cand! La bran am fost si noi, tare frumos a fost, i-a priit lu' asta micu'. ce m-as mai duce un pic la munteeeee
mav:
-pompa manuala avent. buna-buna. alta n-am incercat.
-biberoane am avent vreo 3 -ca sa pot pune la pompa. restu' de care am gasit la carfur -ca avent nu mai aveau. acuma am ajuns la primii pasi ca am luat vreo 3-4-5 cand am plecat in vacanta, ca acolo nu stateam sa sterilizez. la pret super, la calitate ma intereseaza mai putin, ca ii dau doar apa/ceai cu ele ,si sper sa-l trec in curand la canita.
-sterilizator tigex. mi-a fost de folos, chiar daca a fost alaptat exclusiv. o data ca mi-a aparut o galma -canal infundat si trebuia sa ma mulg sa golesc sanul de tot. in plus, ca mama disperata si obsedata, ma mulgeam daca nu papa bebele, sa nu cumva sa scada laptele. si sterilizam pomba si bibe, ca il puneam la congelator. inca mai am lapte din februarie -ca daca se intampla ceva... sa aiba bb laptic, acolo. din cate stiu nu mai e bun, da' tot nu ma indur
. e pentru microunde, f.f.f. comod.
-cadita am cu forme, primita, de la babyok. am vazut variante turcesti cu exact aceeasi forma, evident mai ieftine. pentru a nu aluneca se poate pune un scutec. tat-su nu, il tine el cu mana. pana in ziua de azi, sau pana se va tine singur in fundulet. la munte i-am facut in lighean, aluneca imediat in jos, era mai greu de tinut. da' cred ca stii asta.
-carucior am tot intrebat si eu si m-am tot documentat si m-am tot codit, si pana la urma l-am primit mostenire si am iesit din rotatia in jurul cozii. are tot ce-i trebuie -dupa umila mea parere. ABC design (daca mai sunt si alte gravidute cu intrebari similare)
hi-hi, ce mult am scris!!
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Sa ma impusc! Am scris un msg atat de lung si mi s-a sters!Nu mai am rabdare sa scriu.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
Mirela79 spune:
Fetelor, am inceput si eu serviciul si este cumplit. Postul meu este ocupat, sefii se poarta ingrozitor cu mine si simt ca nu mai trec o data orele ca sa plec de acolo.

Vreau sa imi gasesc altceva neaparat.
Jojo, sa stii ca nu sunt la dieta. Eu nu cred ca as putea sa tin vreodata dieta pentru ca sunt foarte pofticioasa.
Am mare noroc ca nu se vede pe mine cat mananc.
madaluta spune:
quote:
citat din mesajul lui andicu
[Despre noi: am facut sapt trecuta vaccinul de 1 an! pt prima data Filip a facut nodul la fundulet de imi venea sa-l bat pe nea dr ala care e cu dna dr SIma acum! in schimb, slava DOmnului, n-a mai avut nimic, nici macar un pic de febra!. In septembrie trebuie sa facem ROR-ul
. Am mai fost pe la plaja, voinicelul meu pleaca singur direct in apa si ...se duce inainte!
e innebunit dupa apa! si cum si plimbarile de seara sunt ba in Mamaia pe faleza, ba la Cazino in oras, deja cand ne urcam in masina incepe: "Apa??Apa??!Apa!...", etc...si asa, tot drumul!
Are 86 cm si 12,6 kg. Cand il intrebi cati ani are iti arata 1 degetel, stie cum fac: magarul, calul, porcul, vaca, catelul si maimuta (mami a fost cu scalambaiala!) . Canta "pu-pu-pu.."- refrenul de la "In padurea cu alune aveau casa 2 pitici, vine pupaza...." . Si bate din palme la "Daca vesel se traieste, bate-asa..". Danseaza din fundul ala gras cum aude muzica, zice intr-una:"Aia?Aia?' si arata cu degetul si noi trebuie sa-i spunem ce e aia. Iti arata unde are nasul, limba, ochii, urechea si cum numara baiatul degetelele; iti zice cum sforaie bunicul -
e mortal daca il vedeti...asta l-a invatat soacra-mea. Stie sa fumeze (normal, fara tigara, doar imita)-asta e de la mama!, miroase florile, ii zice lui Lala (adica Less)- cccc...shshii, si face cu mana sa plece-il loc de "iesi!", Stie unde e putza si zice ti-te (adica tzatze si arata spre ale mele si ale lui taica-su
) - asta e de la frate-miu si de la taica-su...si altele..asa, de vazut in direct.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)
Am implinit 1 An
Marinarul vesel
Bai , nu cumva ai gresit si l-ai descris pe darius al meu??? Exact, exact asa facea si el....ce chestie..
Vai de zilele voastre dc va evolua filip k al nostru..nu veti avea tihna nici ziua nici noaptea....
aaa..mereu ma gandesc la voi cand vad reclama de la tuborg..aceea cu " lui filip ii place litera F.."
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
Mocutza: felicitari, sa fiti sanatosi cu totii, sa va traisca andree alessia si sa va aduca numai bucurii!
Ma bucur mult sa vad k totul a decurs bine si k ai fost multumita! asteptam sa iesiti la plimbare si sa ne cunoastem
eris: tare dulce e ianis..un grasunel frumusel...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Ontica Camelia spune:
quote:
citat din mesajul lui mav
dar daca tot sunteti dispuse si disponibile, apai va dau eu subiecte de discutie....
astept sfaturi despre:
-carucioare (cu/fara landou- avand in vedere ca prindem toata iarna- nou nascut),
-scaun masina (tip scoica sau unul care se converteste in tip scoica si poate fi folosit de la 0 la 36 luni)
-pompa de san (cine de care a folosit cu succes, ca eu aveam una cu piston-cilindru, nu stiu sa explic prea bine, insa nu m-am descurcat bine cu ea... cea mai mare productie a fost de 30 ml...)
-cadita simpla sau nu
-masa de infasat sau nu
-cate parale de pregatit pt spital
-recoltare celule stem (in ce stadiu mai sunteti voi cu contractele? ati primit vreuna vreun raspuns?)
-biberoane de plastic sau de sticla?
-sterilizator?
....si mai am framantari... dar nu le mai insir acum...
astept parerile voastre!
- landou pana cand a inceput sa stea in fund,
-pompa de la baby nova
-cadita simpla
-masa de infasat - nu, am folosit patul
-parale: 200 euro
, 30 ron + prosop, sapun la moase, asistenta de la copii care a fost de tura la sala de nasteri, 5 ron cand eram pe sectie la inceputul turei, o schimbam singura pe Teo.-biberoane de plastic, de la primii pasi
-sterilizator- nu- le fierb zilnic.
Am incercat sa fiu puncuala.

1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Ontica Camelia spune:
mocutza felicitari inca odata, bun venit acasa, multa sanatate, refacere rapida si laptic mult. 

Urez cu intarziere La multi ani! sarbatoritilor.
mare la copilashii care au crescut mari si frumosi.
WE placut!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
mocutza spune:
Am revenit .....
Continuam impresiile de la nastere si am uitat sa zic un lucru f important :NOTA 10 DOAMNEI DOCTOR LUTESCU/////.......a intervenit la timp si desi era duminica nu a contat.....
Asadar MAV.....cu toata speranat si increderea poti merge mai departe.
Domnul doctor ma vizitat zi de zi si doamna doctor la fel.....
Am stat intr-o rezerva cu un pat unde a fost excelent cu exceptia caldurii...personalul atat de la copii cat si de la mamici a fost ff ok, sau comportat ff bine.....chiar nu am ramas cu impresii amare dupa sederea de 5 zile in spital.
Acum voi incepe cu intrebarile: aseara bebelina a avut 3 scaune fff moi......nu cunosc inca cauza:alimentatia a fost ardei umplut, gratar, 2 feliute mici de castraveti murati..si cam atat.....sa fie catsravetiii de vina????? Azi noapte am mancat branza......si dimineata scaunul micutei deja capata consistenta.
RECOMANDAR MEDIC PEDIATRU::::: vreau ca luni sa o inscriu.....rapid la medic....
SI inca o intrebare....merg sa imi scot atele luni....cum procedez cu bebelina?????????????? o iau cu mine? o las acasa? daca se trezeste dupa jumate de ora si vrea papa????Nu stiu cum sa procedez.....
o sa postez si poze insa momentan nu pot sta f mult la calculator.......
Weekend placut!!!!
mocutza
Andreea Alesia 27.07.2008
AngeliquedeS spune:
Mocutza, se prea poate sa fie de vina castravetii murati, de obicei la mamicile care alapteaza nu se recomanda muraturi pt ca pot da colici. La fel, nu mai mult de un fruct crud pe zi, compot cat vrei. nu manca rosii pt ca au samburi si fac colici.
Cand mergi sa iti scoti atele, iti dau o sugestie> ia fetita cu tine si cat esti tu in spital sta taticul sau altcineva cu ea in masina. Asa dc i se face fomita pe drum spre casa ii dai sa pape, pt ca dureaza ff putin scosul atelor, cam 5 minute.
Eu merg cu bb la dna dr. Dumbrava, este tanara, are 2 copii mici deci este la curent cu treburile si sunt nemaipomenit de multumita de ea. Datele ei de contact sunt pe prima pagina, are cabinet in zona spitalului militar. Acum in functie de zona unde stai iti pot recomanda si fetele alti dr pediatri ff buni la care merg ele.
Pup fetele si ai sa vezi cum iti intri in mana cu toate, chiar daca acum esti speriata. Eu eram ingrozita si acum privind in urma la ce a fost imi vine sa rad cum ma panicam eu din orice.
Intreaba-ne orice problema ai, noi suntem aici.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...

. Am mai fost pe la plaja, voinicelul meu pleaca singur direct in apa si ...se duce inainte!
e mortal daca il vedeti...asta l-a invatat soacra-mea. Stie sa fumeze (normal, fara tigara, doar imita)-asta e de la mama!, miroase florile, ii zice lui Lala (adica Less)- cccc...shshii, si face cu mana sa plece-il loc de "iesi!", Stie unde e putza si zice ti-te (adica tzatze si arata spre ale mele si ale lui taica-su
de
Filip Gabriel (27.06.2007)