Gravidute si mamici de Constanta (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mav desi cred ca stii parerea mea... ma repet. Am timp - chef...
-carucioare (cu/fara landou- avand in vedere ca prindem toata iarna- nou nascut), - fiind iarna as zice cu landou - daca nu neaparat cu invelitoare de picioare;
-scaun masina (tip scoica sau unul care se converteste in tip scoica si poate fi folosit de la 0 la 36 luni) - tip scoica utilizezi si in casa o vreme
-pompa de san (cine de care a folosit cu succes, ca eu aveam una cu piston-cilindru, nu stiu sa explic prea bine, insa nu m-am descurcat bine cu ea... cea mai mare productie a fost de 30 ml...) - cred ca tip cilindru am eu... fara ea ramineam de mult fara lapte
-cadita simpla sau nu
-masa de infasat sau nu
-recoltare celule stem (in ce stadiu mai sunteti voi cu contractele? ati primit vreuna vreun raspuns?)
-biberoane de plastic sau de sticla?
-sterilizator? - folosesc sol. de la Chicco sterilizare la rece
[/quote]

Mocutza ne bucuram de vestile bune.
Legat de intrebari:
- te poti mulge si sa-i lasi laptic acasa. (depinde unde mergi la spital sau la cabinet si daca intrii repede sau stai la rind - dr mea primea la ate fara programare si fara sa astepti).
- dr pediatru - eu merg la Dr Sima recomandata de Andicu si sint ffff multumita. A fost o draguta si este in continuare. Mai ales ca eu sint o mama destul de incomoda.

Va pup pe toate fara exceptie. Si abia asteptam sa va revedem.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara!Sunt rupta de oboseala ca Teodora nu mai sta locului si vrea sa mearga in picioare si sunt cocosata de mijloc.Sunt fericita ca azi a papat binisor,mai nou e innebunita dupa pepene.
Mav eu sunt la al treilea carucior,dar nu prea am folosit nici unul.Nu am prins prea multa vreme frumoasa sa iesim cu caruciorul ,in schimb am folosit la maxim scoica de masina,in centrele comerciale,in vizite(dormea foarte bine acolo)inca o avem e de 0-12luni si la cele 8kg ale Teodorei e de ajuns.Masa de infasat nu am avut ca nu ne incapea si aia in fostul apartament ,dar iti recomand ca eu ma chinuiam(stateam in genunchi ca aveam patul jos),la urmatorul sigur voi lua.Biberoane de plastic,Chicco si Nuk,nu am folosit sterilizator,le fierbeam.Cadita simpla.Pompa de san nu am folosit ca nu am avut lapte in exces,desi aveam una manuala si de curiozitate am folosit-o o data si am scos doar 30ml.Iti recomand sa-ti iei Garmastan(pt san,mie Teo imi facuse rani si glicerina boraxata era.....)Nasterea-550 euro.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

aoleu..am ajuns deja la pagina 20...fug sa deschid capitol nou pana nu-l inchid moderatorii pe-asta si nu mai pot copia prima pagina...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

gata..aveti aici capitol nou...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124890

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput