Gravidute si mamici de Constanta (27)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Liniste totala,Andicu n-a mai intrat de la motzul lui Filip,Bisous de cateva luni,oare ce mai face?Roxana si Mirela sunt cu dietele,si eu sunt la cura fetelor,haideti sa impartim retete.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

eu stau prost si cu timpul (am mult de lucru si abia stau pe scaun cu burtoiul, nu mai am chef, nu mai poooot, si am randament scazut rau) si... nici n-am apucat sa vizionez pozele+filmuletele cu care va laudati in ultima vreme si mi-e jena sa scriu despre altceva...
dar daca tot sunteti dispuse si disponibile, apai va dau eu subiecte de discutie....
astept sfaturi despre:
-carucioare (cu/fara landou- avand in vedere ca prindem toata iarna- nou nascut),
-scaun masina (tip scoica sau unul care se converteste in tip scoica si poate fi folosit de la 0 la 36 luni)
-pompa de san (cine de care a folosit cu succes, ca eu aveam una cu piston-cilindru, nu stiu sa explic prea bine, insa nu m-am descurcat bine cu ea... cea mai mare productie a fost de 30 ml...)
-cadita simpla sau nu
-masa de infasat sau nu
-cate parale de pregatit pt spital
-recoltare celule stem (in ce stadiu mai sunteti voi cu contractele? ati primit vreuna vreun raspuns?)
-biberoane de plastic sau de sticla?
-sterilizator?
....si mai am framantari... dar nu le mai insir acum...
astept parerile voastre!

27+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Eu ma duc in parc ,la bulevard la 17.

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sper ca nu m-ati dat afara din gasca!
Sincer, am mai citit pe ici pe colo,mereu pe fuga, am avut musafiri, am umblat creanga si n-am prea stat in fata pc-ului.
Incerc sa-mi fac timp sa vad poze de bebei frumosi si simpatici si sa citesc mai bine din urma.

Pana una-alta, AndreB, La multi ani! Sa fii sanatoasa, fericita si sa primesti tot ce-ti doresti,material si spiritual!

Mocutza, felicitari! sper ca sunteti bine , si tu si bb! asteptam vesti!
Mada, ! stii de ce! dar maine vorbim! o sa fiu singura un pic dupa-amiaza, am de facut niste cumparaturi, am si masina, asa ca SIGUR te sun si ne vedem! daca nu poti veni tu undeva, vin eu la tine.

Despre noi: am facut sapt trecuta vaccinul de 1 an! pt prima data Filip a facut nodul la fundulet de imi venea sa-l bat pe nea dr ala care e cu dna dr SIma acum! in schimb, slava DOmnului, n-a mai avut nimic, nici macar un pic de febra! . In septembrie trebuie sa facem ROR-ul . Am mai fost pe la plaja, voinicelul meu pleaca singur direct in apa si ...se duce inainte! e innebunit dupa apa! si cum si plimbarile de seara sunt ba in Mamaia pe faleza, ba la Cazino in oras, deja cand ne urcam in masina incepe: "Apa??Apa??!Apa!...", etc...si asa, tot drumul!
Are 86 cm si 12,6 kg. Cand il intrebi cati ani are iti arata 1 degetel, stie cum fac: magarul, calul, porcul, vaca, catelul si maimuta (mami a fost cu scalambaiala!) . Canta "pu-pu-pu.."- refrenul de la "In padurea cu alune aveau casa 2 pitici, vine pupaza...." . Si bate din palme la "Daca vesel se traieste, bate-asa..". Danseaza din fundul ala gras cum aude muzica, zice intr-una:"Aia?Aia?' si arata cu degetul si noi trebuie sa-i spunem ce e aia. Iti arata unde are nasul, limba, ochii, urechea si cum numara baiatul degetelele; iti zice cum sforaie bunicul - e mortal daca il vedeti...asta l-a invatat soacra-mea. Stie sa fumeze (normal, fara tigara, doar imita)-asta e de la mama!, miroase florile, ii zice lui Lala (adica Less)- cccc...shshii, si face cu mana sa plece-il loc de "iesi!", Stie unde e putza si zice ti-te (adica tzatze si arata spre ale mele si ale lui taica-su ) - asta e de la frate-miu si de la taica-su...si altele..asa, de vazut in direct.
Sper ca nu v-am plictisit cu atata povestit ,dar deh, am tacut cam mult!
Aaa, si sambata plecam 4 zile la munte, la Bran, cu Filip,normal! abia astept sa-l vad cum o sa se comporte.

Pupici tuturor si sper sa devin mai activa ..in curand!

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

quote:
citat din mesajul lui mav

eu stau prost si cu timpul (am mult de lucru si abia stau pe scaun cu burtoiul, nu mai am chef, nu mai poooot, si am randament scazut rau) si... nici n-am apucat sa vizionez pozele+filmuletele cu care va laudati in ultima vreme si mi-e jena sa scriu despre altceva...
dar daca tot sunteti dispuse si disponibile, apai va dau eu subiecte de discutie....
astept sfaturi despre:
-carucioare (cu/fara landou- avand in vedere ca prindem toata iarna- nou nascut),
-scaun masina (tip scoica sau unul care se converteste in tip scoica si poate fi folosit de la 0 la 36 luni)
-pompa de san (cine de care a folosit cu succes, ca eu aveam una cu piston-cilindru, nu stiu sa explic prea bine, insa nu m-am descurcat bine cu ea... cea mai mare productie a fost de 30 ml...)
-cadita simpla sau nu
-masa de infasat sau nu
-recoltare celule stem (in ce stadiu mai sunteti voi cu contractele? ati primit vreuna vreun raspuns?)
-sterilizator?
astept parerile voastre!

27+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mav, sa incerc eu sa-ti dau niste detalii:

*carucior cu landou; mie mi s-a parut f bun pe iarna, il apara de vant, dar si de soare, e mai comod ca e perfect la orizontala si e f important pt coloana lor in primele 5-6 luni.
*scaun de masina: noi am avut carucior 3x1 , adica avem, dar acum folosim varianta sport; are inclus si scoica auto pt bebe pana la 1an, respectiv 12 kg. Noi am schimbat-o pe la 8 luni ca deja era cu capul pe-afara si nu mai era ok. Acum avem scaun 0-18kg, am preferat asa pt ca acela care e 9-20 kg nu se lasa pe spate si deci, la drum, daca doarme nu mai sta comod.
*pompa de san: Avent manuala sau eletrica ( cum iti da mana-aia electrica e f scumpa, dar si cea mai buna, se pare-eu am avut manuala si a fost ok, pana la un moment dat cand a cedat si ea nerrvos, nu numai eu!).
*cadita simpla am eu, dar am vazut prin vecini aia cu ceva anti-alunecare si la cap si la corp si e f buna! si dupa ce incepe sa stea in fundulet; mie FIlip imi aluneca rau si risca sa se loveasca..mi-a parut si mie rau ca n-am luat de-aia.
* masa de schimbat: eu fara sunt moarta! el s-a invatat acolo si e singurul loc in care statea linistit ; si acum mai sta inca si mie imi e cel mai comod decat sa stau cocosata in pat.
* biberoane de plastic - noi folosim Avent.
* sterilizator: am folosit pana pe la 10 luni si a fst f bun. Sterilizam tot, tetine, biberoane, pompa san, suzete...avem Primii Pasi, super ok si mult mai ieftina/. Daca vrei, ti-o donez!
* la parale nu stiu sa te ajut!
* celule stem: am fost in dubiu atunci, mai sunt si acum...la cat m-a costat nasterea la privat , am considerat ca nu e cazul sa mai dau 1000 eur pe ceva de care nu sunt 100% convinsa.

Pupici si daca mai ai intrebari, eu una, te ajut cu placere, cand pot.

Andreea de Filip Gabriel (27.06.2007)

Am implinit 1 An

Marinarul vesel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
citat din mesajul lui mav

astept sfaturi despre:
-cadita simpla sau nu
-masa de infasat sau nu
-sterilizator?
astept parerile voastre!

27+

..e a 3-a oara cand scriu mesajul asta si mi se sterge...nu stiu pe ce d-zeu apas pe-aici si se duce...
deci:
-donam: carut, pompa manuala chicco ( sau electrica, Nuk, a isidorei, pe care eu n-am putut s-o folosesc de nici o culoare),marsupiu, cos de dormit in primele luni si eventual scoica daca nu o va mai folosi briana pana atunci.
-cadita pe care o folosim este cu forme si am luat-o din spate de la mega image de pe tomis. e de 3 ori mai ieftina k in carefour...
-masa de infasat pe care am folosit-o e cea din dotarea patutului. nu avea rost sa incarcam camera cu alta. daca iti iei macar sa fie transformabila k s-o poti folosi si k mobilier mai tarziu.
-am primit rezultatele de la celulele stem si am fost putin cam dezamagita, dar am mers in continuare.cantitatea de celule recoltata e suficienta pt un pacient de pana in 40 kg...De ce doar atat nu stiu. am deschis un subiect pe tema asta la parintii intreaba..sa vad ce imi vor raspunde...Am prietena care a recoltat si sunt bune pt pacient de peste 100kg...
-biberoane din plastic pt k cele din sticla se sparg prea usor.chiar de curand eram intr-un magazin si un bb a scapat biberonul din mana si praf s-a facut.
- sterilizator cu aburi pt microunde de la primii pasi( 6 biberoane) sau chicco (3 biberoane)

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Ce faceti fetelor?
Noi pana luni am fost bine dar acum puiutul este racit,nu e foarte tare,ii curge nasucul de s-a imprietenit cu batista bebelusului.Nu a facut febra,in schimb e foarte marait.Oare va iesi vreun dintisor?Toata ziua roade tetinele biberoanelor.De papat,papam.Dar de vreo saptamana nu mai vrea sa bea suculetul de fructe in schimb papa un borcanel de iaurt cu branzica l ora 5.Papam carnita de puisor si papam si ousor.Iar de saptamana viitoare vom papa ficatel.Asa,acum sa nu credeti voi ca papam totul fara sa zicem nimic si foarte cumintei,nuuuuu,nici vorba.Papam putin si ne apuca niste bazdaci de danseaza mami intrun picior numai sa pape baiatul,si...papa.Aha, si pt ca facea figuri la supita de ceva timp ii pun zeama de lamaie si acum papa mai bine.Of nu mai stiu ce sa inventez
Mocutza felicitari pt bebe,asteptam vesti.
Doc vb de plaja, cat as vrea si eu sa merg,n-am mai fost de 1 an,dar il asteptam pe tati sa mergem cu el care cica in jur de 10 vine,sper sa vina ca alfel se duce vara.
Aaaaaaa si nu in ultimul rand am vazut niste bebei frumooooosiii foc!
Avem si noi poze noi in primul link

bebeii si mamicile

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Mav...iti sciu din experienta mea, ca si noi am apucat iarna mici:
-am avut un carut care avea si pozitie de orizontala (dar as fi preferat landou)
-pompe de san am avut patru, buna a fost doar cea avent.
-cadita cu forme cumparata de tati cu mare dtag n-am folosit-o niciodata...e tare incomoda, am cumparat alta simpla si foarte utila!
- scaun de masina tip scoica pentru inceput...il folosim si acum, desi avem pregatit unul pentru copii mai mari, inca nu l-am schimbat.
- masa de infasat n-am avut, am infasat copilul pe pat

mai sciu mai tarziu...acu nu mai pot
Pupici!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Sa continui repede...
- biberoane de palstic, sterilizator de la avent pentru microunde...insa nu prea le-am folost, caci fata mea suge taztza sia cum si nu vrea nimic din bibe
- bani: 300 E dr, 50 E anestezist, si restul....cate 20-30 ron la asistente, mai ales la cele pentru bebe, la asistentele de adulti n-am dat bani decat in postoperator, tot vreo 30 ron.

Din pacate nu te pot ajuta cu obiecte pentru ca naste si nasica de botez a fetei in octombrie si mare parte i le dau ei.

Pupici si sarcina usoara in continuare!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Din cauza netului am trimis de 2 ori.
Mavnoi avem carucior cu landou.Landoul a fost foarte bun pt ca am nascut iarna,iar cosuletul pt masina il folosesc pt a-i da si papica,acum suntem mari si folosim forma sport
-cadita noi avem simpla pt ca mi s-a parut incomod sa-i fac baie in cea cu forma si imi era si frica sa nu cada.
-Sterilizator eu am pt microunde de la Tigex si e foarte bun.Biberoane eu folosesc de la Avent,numai ceai ii dau in unele de la Nip.
-masa de infasat eu nu am avut,l-am schimbat pe pat
-pompa de san am folosit una de la Avent manuala(foatre buna)

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput