Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 17
marimar spune:
Felicitari mamicilor
Ioana pentru bebe Ilinca !
Madina pentru bebe Lucian
Gallyb pentru bebe Xenia
AnnaBaby pentru bebe Ioana Maria
Dara pentru bebe Denisa Maria 

Bun venit pe lume pepenasilor!!

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
marimar spune:
Am vazut cei mai scumpi copilasi, dolofani ca niste pepenei si frumusei ca niste ingerei....!!!!
Sa va traiasca, mamicutelor , bravo voua, ce ati reusit sa coaceti in burticile voastre!
Eu tot cu pepenasul la purtator, o sa fie un bebe mare, sint convinsa...
sper sa reusesc sa-l scot cumva..in apa, asa cum imi doresc.
Nu am timp de nimic, cind am timp nu am energie si cind am si de asta nu am chef parca....copiii sint in vacanta amindoi, iesim dimineata pe undeva, dupa masa e prea cald si ne retragem acasa unde gasim noi ceva de facut...apoi mai iesim din nou spre seara....
Am 39 de saptamini in curind si tot nu m-am saturat de burtica!!!
Imi place sa va citesc dar nu prea am stare si energie sa si raspund...
pt Diarux si pt poeziile ei ! Ce norocoase sintem sa te avem la odisee!!!
eu, 38 sapt
-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
danangie spune:
LAREMI tocmai de asta i-am si pus nume italiene....sa nu trebuiasca sa repete de mii de ori cum il chiama.....
DIARUX eu mai am exemple de preoti.....dar ma abtin. Despre preotul din Torino aici nu am auzit nimic. Eu am auzit de el de la stirile din Ro.Nu ai manusi sa dai sotul cu gel? Eu asa faceam.
ANDREEA sa dea D-zeu, maica domnului si Sf. Stelian sa-ti ocroteasca fetita DENISA MARIA! D-ne ajuta!!
FLO
De acum mi-a trecut supararea numai ca explicam de ce eram suparici in poze......Icoana a costat 210 euro. Tot cineva pe aici mi-a dat ideea sa iau o icoana.....dar nu-mi mai aduc aminte cine.....
TIBERICA bine te-ai intors si refacere rapida. ai ales 2 nume superbee! Sa-ti traiasca fetita si abia asteptam povestea nasterii.
CRINA pai da scrie repede cele 10 mesaje. In cate saptamani esti? Nu am vazut mesajul anterior.
MADA vezi poate esti dezhidratata. Ai grija sa bei lichide multe. si da....odihna iti trebuie. Sper sa-ti revii repede.
MARIANA pai si eu l-am botezat ortodox. Si la preot roman...
BUJO pai intocmai ca si tine.....a patit prietena mea din copilarie......de fapt, scirba mea a inceput de atunci. Cand a intrebat-o daca a pacatuit trupeste si fata a zis ca da si atunci preotul a inceput sa-i vorbeasca urat si sa-i zica , ca nu trebuie sa fie wc.ul baietilor......ce sa mai zic.....
SUN nu, nu ii bag pe toti in aceeasi oala, dar eu nu mai pot avea incredere in ei. Uite mama are un preot care se intelege foarte bine cu el.....
Ma retarg....bb Alessio tareeee si multtt a mai plans si-n seara aceasta.....
ALESSIO, comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!
Caprioara spune:
Sun, am citit ce ai scris de Dara si micutza Denisa Maria
. Am citit ambele mesaje, si sper sa ai dreptate si sa fie bine, asa cum s-a intamplat si pana acum la odiseea noastra.
Ma
si eu pentru Dara si Denisa Maria, sa depaseasca problemele aparute si sa vina acasa repede si sanatoase.
Mada, incearca sa te odihnesti, super-women ce esti! Chiar si bateriile tale mai trebuie incarcate once in a while. Te
si sper maine sa ne spui ca te simti mai bine.
Vazut si poze cu Bujo, Camy si veverita, placut mult
.
Acum ma duc sa vad pozele puse de Tecky si Didi.
Anaxena, despre ce "ceva interesant" e vorba mai? Si unde se poate vedea?
Tiberica, bine ai revenit!
Mai stau si eu un pic, ca mai am rufele de intins, si apoi fug la nani.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
Four days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
anaxena spune:
la semnatura!!!
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">ceva interesant
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
mey eu am o problema,tot fac febra si cred ca e din cauza sanilor...offf nu mai inteleg nimik cu sanii ashtia..de fapt starea mea se manifesta printr-o respiratie uscata si un gust metalic in gura si frisoane in sani...asha am patzit si cand am facut mastita..deci e clar BB meu are ceva in guritza care la contact cu sfarcul meu bolnav provoaca o infectie(probabil) cu ce sa-i dau sa-i curatz guritza..am dat cu glicerina boraxata o data pe zi
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Anaxena, vazut "ceva interesant"
. Foarte tare ca ai poze cu tati bebe si chiar ca seamana cu Maria
. Si mai vad ca ati gasit degetelele
. Pai sa stii ca la Matei a fost cam asa: cam de cand si-a gasit degetelele am reusit sa dorm si io 3 ore legate, ca pana atunci
.
Cu problema cu febra, nu stiu ce sa zic. Vezi ca in guritza la bb trebe sa dai cu glicerina cu nistatin, nu cu glicerina boraxata. Pe vremea cand era Matei mic am folosit boraxata, dar acum la curs au zis cu nistatin. Sun, nu asa e? Ca tu m-ai luminat pe mine cu problema asta, cand eram si io in dubii.
Tecky si Didi, ce minuni de fete aveti voi acolo
!
Dana, in sfarsit am vazut si pozele tale cu bb Alessio la botez. Si el e un scump! Si vreau sa-ti spun: nu te mai necaji cu numele, da ignore! Important e ca, copilului sa-i fie bine cu acest nume si asa se va intampla.
Cum am terminat treaba ce o mai aveam de facut, ma retrag si eu. Va urez o noapte linistita!
pup you all,
Caprioara, mami de
Ilinca 40+
Four days overdue!
SunSmile spune:
La muuuulti ani, Cris! Sa fii sanatoasa, frumoasa si norocoasa toata viata! Sa ai sarcina usoara in continuare si un bebe Mihai absolut perfect! O zi minunata, draga mea!

Ana super tare! Chiar seamana cu Gabi! Dar nu mai da cu boraxata, da cu nistatin. Ii dai si ei in gurita cat mai des si iti dai si tu pe sfarc.
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Caprioara spune:
Cristina, La multi ani! 
Sanatate multa si numai bucurii iti doresc!
Sa ai o nastere usoara si un bb perfect!
Noi, tot 2 in 1 si nici un semn
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Ilinca 40+
Four days overdue!
vias spune:
La multi ani Cris!!!...sa fii sanatoasa, fericita, sa ai parte de o nastere usoara si un bb cuminte si sanatos!!!

Anaxena foarte mult seamana Maria cu sotul tau...
...bucura-te ca seamana cu persoana pe care o iubesti foarte mult!!
CCrinaa bine ai venit...te mai asteptam...si cu datele tale...
ATB nu am hotarat noi sa ne imbracam la fel in dungulite..dar daca iti zic ca am si eu rochita ca a ei....ea cu roz...eu cu albastru....ce zici?????...oricum, de cate ori mergem impreuna se uita toata lumea la noi si zambeste...![]()
![]()
![]()
Cami 39s+, cu
?????????
AMR maxim 2 zile....si asa sper sa ramana!!!

pustai