Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Didi, Misha aveti niste minuni de fetiteeee! Sunt scumpe foc!

Mariana multumim! Si eu sunt incantata ca am nimerit-o si ii place in el!

Crinuta da, esti moderata. Asa ca scrie repede inca vreo 10 mesaje ca sa te vedem in timp real.

Catalina felicitari pt achizitii. Sa le poarte bebe sanatos!

Mai cu preotii aveti dreptate in multe cazuri. Uneori ma intreb ce-i mana spre meseria asta, pt ca sigur nu piosenia. Insa nu pot sa fiu nedreapta si sa-i bag pe toti, pt ca eu am doi preoti foarte apropiati sufletului meu. Unul dintre ei mi-a botezat minunea! Iar slujba de la nunta a fost divina...la Bujo prea scurta, la mine 1h20min, de ne leganam stanga dreapta toti 6:))

Am venit si noi de la plimbare...maimuta doarme, ca a stat gugustiuc 2 ore cat am aerisit-o. O s-o trezim sa facem baita, masajul si sa papam. Si apoi nani cat vrea ea.

Si ma pufneste si rasul, serios. Asa o zona linistita si frumoasa si verde am. Dar se pare ca e vreun rrom care-si insoara/marita copilu, ca de 2 ore urla manelistii cu ecou ashaaaa....O sa invete Galu prostii, ca astia e clar ca o tin toata noaptea cu "fara numar, fara numar".

Ii trimit sms Andreei acum sa vad ce mai fac si va zic.

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Daca vreti sa vedeti poze cu doua popice sunt la semnatura, la "burtik" Am surprins si o veverita la plimbare.
In legatura cu numele ala ciudat, HRISOSTOM, inseamna Gura de Aur tradus motamo. Ioan nu apare in ecuatie. Ar fi trebuit sa-l cheme YANNIS HRISOSTOM. Oricum e tras de par. Saracu copil.

bujo 39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...acum am vazut pozele din Poiana...moama cata mai sunt......acum am terminat papica...merg la dus...si apoi la nani...Cris tot nu a venit......asa ca nu pap mancarica gatita...ci inca o felie de pepene...
Vlad (al lui Bujo)...ai ales cel mai bun pepene pe care l-am papat anul asta...dulce...dulce...multumesc mult!!!...cine stie...stie!!!

Cami 39s+, cu ?????????

AMR maxim 3 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Vaaaai cat de tari sunteti, popicelor! Si "indungate" si burtoase...supeeeer!

Am vb cu Andreea...Denisa este tot stabila, e tot sub bolul de oxigen, are saturatia un pic cam sus (80) dar sa speram ca i-o scad repede, nu are nimic la plamani, in fine, dupa parerea mea (deja fiind experta in probleme respiratorii) e bine. Se pare ca cezariana + tensiunea mamicii + pozitia pelvina au dat toate problemele astea. Dar va fi bine!!! Ahhh si are 50 cm si sunt la spitalul Pantelimon.

Alooo, SUA si Brazilia, unde ati disparut bre? :)

Ana ca nu-ti raspunsesem mai devreme...probabil au si ei perioadele lor, ca nici noi nu mancam stas zilnic. Mai fluctueaza, asa ca nu-ti face griji! Maria este o frumoasa si o sanatoasa!

Ma'c la meseria mea! Seara faina!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

pun poze pe contul meu sa vedetzi ceva interesant!!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sara buna fetele,

M-am adunat si eu de pe drumuri pe la vreo 10, apoi am pus o masina la spalat si o supita la fiert. Acum ca am pauza, am apucat sa intru sa va spun ca la mine nu e inca nici un semn.
Am mancat si aripile picante la KFC,nici asta nu a tinut , nici umblatul zbranga pana la ora asta.
Deci nici azi nu-mi vine randul la nascut. Maine dimineata o sa-l sun pe doctor (e de garda), si sa ma duc sa ma vada. Sper sa-mi faca si eco sa vad ca e totul bine cu Ilinca, si control pe masa sa-mi spuna cum e colul. Daca totul e ok, nu as vrea sa fortez nasterea, si sper sa nu-mi propuna asta (tinand cont ca e de garda). Sper sa apuc sa se declanseze natural.

A, sa va spun cum e cu comertul asta: la Miniblu (ca am ajuns si pe acolo), leaganul luat pentru Ilinca cu 3.5 mil la second, costa 9.9 mil, mai ! Asta in conditiile in care pe net la magazine on-line e 6.9 mil, iar un nene il aduce la comanda din state (anunt pe DC) cu 5.2 mil.

Ma duc sa citesc din urma.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40+

Three days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Doamne ajuta sa fie bine micuta Denisa Maria!!! Sun, sper sa ne dai vesti bune cat de repede de la Dara!
Tiberica, bine ai revenit! Ce frumos nume, Karina Francesca! Asteptam pozici!!!
Mada, scumpa de tine, au ajuns si energiile tale la un capat, ca prea ai tras din greu pana acum. Odihneste-te cat de mult, "reincarca-ti bateriile", vezi poate ai si ceva lipsuri de vitamine. Maine scapi si de eagle si poti sta mai relaxata. , sa-ti revii cat mai repede!
Bujo si Camy, sunteti mortale in poze! Voi v-ati inteles sa va imbracati in dungulite sau asa v-ati nimerit?
Vazut poze cu Raluca si Aida! Doamne-doamne ce papusele dulci! Tecky, ce bine arati! Cate kg ai dat jos pana acum?

Adriana 36+ AMR 27 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Tocmai am vazut mesajul tau Sun, ce bine ca Denisa nu are nimic grav!

Adriana 36+ AMR 27 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Seara buna fetele!!

Acu ce-am ajuns si noi acasa, am papat si am citit din urma.
Imi pare tare rau sa aud ca micuta Denisa are probleme!! Ma din suflet sa o ajute Dumnezeu sa treaca acest hop si sa fie sanatoasa! Doamne ajuta!!

Mie mi-a incoltit o idee nastrusnica...fiindca sotul e inginer chimist si e fooooaarteee mandru de asta (are el o chestie si un orgoliu personal cu profesia asta ), eu m-am gandit sa-i fac o bucurie si sa o nasc pe Miruna pe 15 iulie cand e Ziua Chimistului...

Am vazut ca s-au discutat multe pe forum azi, as fi vrut sa raspund cate una alta, dar nu mai am putere sa reiau...ma dor toate si mooor de somn, asa ca merg la nani. Maine sper sa recuperez ca lumea si sa vad si poze...mai ales cu cadourile lui Thea si poze noi cu pepenasii...aaa si burticile si veveritele lui Bujo si Camy!

toate mamicile si burticile. Noapte buna!!

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Aaa, si mai vroiam sa zic ca nasterea Mirunicii nu e departe. Spun asta pt. ca imi iese un herpes iar eu am avut intotdeauna herpes la cele mai importante evenimente din viata mea, inclusiv nunta, licenta, casatoria civila, intalniri importante...

Dia 38+ Miruna

Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!

strumfuletz
poze
poze burtika

Mergi la inceput