Mamici de pepenasi de iulie - august 2008 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
Didi81 spune:
M-am uitat pe pozele cu pepenasii. Mai, mai da ce de bebelusi numai unul si unul avem la odisee, toti sunt niste scumpitei/scumpitele
. Am adaugat si eu un album.
Didi
de Aida Maria
ccrinaa spune:
Fetelor dar stiu ca terminati capitolele asa cum termin eu kg de cirese de cand sunt insarcinata
. Inteleg ca mesajele mele sunt moderate si din cauza asta nu "vorbeste" nimeni cu mine. O sa fiu insa perseverenta, pt ca pana vine bebe nu am voie sa ies din casa decat pana la spital si inapoi, asa ca o sa scapati mai greu de mine.
Sper din tot sufletul ca toti pepenasii care se nasc sa fie sanatosi si luptatori!
catilin2008 spune:
buna seara burtici si mamici,
in sfarsit am cumparat si noi pentru bebe, primele lui lucrusoare...am fost in dragonul rosu, auzisem ca este acolo un stand cu lucruri romanesti, de calitate buna..si am luat aproape de toate..si body fara maneca, si cu maneca scurta..si costumase pentru nou nascuti, care se incheie intr-o parte, sau la spate..si salopete, si scutece de finet..si tot umbland pe acolo..am gasit si pentru mine niste camasi de noapte speciale pentru alaptat, cu fante in parti...foarte haioase, din bumbac bun..chiar nu ma asteptam sa gasesc calitate in ..dragonul rosu..dar vad ca se mai gaseste..mai rar, dar este...
acum..stau si ma uit continuu la hainutele lui bebe..cand le vad asa micute..
..saptamana viitoare le spal, le calc, sa le am pregatite..deci, ma apuc sa fac valiza pentru spital..in sfarsit..era si cazul..![]()
oricum, dupa atata umblat..cateva ore bune..ma doare si mijlocul..si parca si inghinal un pic...imi vine sa merg cracanata..oare de ce, o fi coborat bebe, oare?
va pup..ma duc sa mai ma uit la hainute un picut..nu ma mai satur..
34 + cu
Bebicu Andrei
diarux spune:
MADA si eu zic ca de la oboseala. prea ai tras de tine. si cu ARI si cu AMIRA...si cu eagle...prea multe deodata. take it easy!!!
Am vazut ca inca nu a trecut-o nimeni pe TIBERICA in lista. parca DIANA M. se mai ocupa cu asta.
mi-am tuns barbatu, astept sa mai papam un porumb mic...
Ruxandra
33+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
mariana_1976 spune:
pentru micuta Denisa Maria sa fie sanatoasa si sa nu mai aiba probleme!
Laremi eu sunt tare curioasa ce vaccinuri obligatorii se fac acolo in India la copilasi...Tu cum te-ai adaptat? Pe mine ma bate de nu stiu cind gindul sa fac o vacanta in India si sa vad Taj Mahalul, dar tot citesc de turisti care s-au intors de acolo cu fel de fel de boli...si nu am curajul sa iau copiii pina nu sunt mai maricei...
Dana eu nu mi-am botezat copiii ortodocsi fiindca pe vremea lu' Ceasca stiam ca erau destui preoti secu trimisi in misiune in Suedia...Mi-e sila sa ma mai gindesc...Pe la biserica ortodoxa nu am calcat de ani de zile si asta si pentru ca nu sunt de acord cu o multime dintre "canoanele bisericii" care majoritatea nu au legatura cu Noul Testament...Din toate aceste cauze eu am hotarit sa devin membru al altei biserici si mi se pare mult mai corect asa...
Diarux cit o sa dureze lipsa de Internet? Sper ca foarte putin timp.
Sun vai ce frumos sta printesa ta in leaganul de la Fisher Price! Si noi avem ceva asemanator si vad ca la ambele fetite a fost o idee super!
Tocmai am vazut un film mai vechi (2002) numit "Pianistul" si mi s-a parut impresionant de bine realizat.(bine, e de Roman Polanski)
vias spune:
Mada sper sa te simti mai bine...
...eu merg sa pregatesc ceva de papa...si apoi la somnic...noapte buna fetele, vad ca nici o miscare pe aici..nimeni nu naste...asa ca la somnic cu mine...cine stie la ce ora vine Cristi...![]()
Cami 39s+, cu
???????
AMR maxim 3 zile

pustai
Tecky spune:
Am pus si eu poze pe pepenasi08.
SUN mi-au placut la nebunie pozele cu voi in parc.Ai o minunatie de fetita.
Mada odihneste-te pt ca fetele au nevoie de tine!
Catilin sa-i fie de bine bb achizitiile!Asteptam poze cu hainutele.
Sper ca totul sa fie bine cu Dara si cu bb ei!
V-am pupat!
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
MARIANA eu sper cat mai putin. teoretic ne-am propus sa terminam pana sambata totul. nu e prea mult de reparat , mai mult e de dat cu var . apoi urmeaza partea interesanta cand trebuie sa le asezi pe toate la locul lor. nici eu nu vreau sa stam prea mult ocupati cu asta.
Ruxandra
33+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
bujo spune:
Am revenit de la plimbarik, am facut si dush. Acu pun poze cu gravidele, ca am fost cu Camy la plimbare.
Ma alatur si io cu
pt Denisa. Sa speram ca e bine.
Danangie io m-am lamurit de mult cu preotii. Pana la sfarsitu liceului tineam toate posturile si ma spovedeam si impartaseam la Craciun si la Paste. Pana in clasa a doispea cand am fost la spovedit si m-a intrebat preotu daca sunt incurcata cu vreun baiat. Io am inteles ca ma intreaba daca am prieten si am zis ca da, desi nu-mi incepusem viata sexuala. Si m-a facut destrabalata, imi vorbea cu atata scarba de m-am oripilat. Mi-a zis: da tu n-ai mama sa te invete cum sa te porti, te destrabalezi in halu asta???![]()
Nici nu ma lasa sa vorbesc. Si am zis la un moment dat: da nu m-am culcat cu el parinte!!! Aaa, atunci poti sa te impartasesti

De atunci nici c-am mai calcat pe la spovedanie decat inainte de nunta, si aia am facut-o in doru lelii. De slujba de la nunta nici nu vreau sa-mi amintesc. Nu cred ca am fost la vreo nunta sa vad slujba mai urata

A durat mai putin de 20 min. Noi facusem logodna mai inainte, dar chiar si asa a durat foarte putin, timp in care n-am inteles o iota. era un preot extrem de gras si sictirit care a bolborosit ce-a vrut el, n-a avut nici macar un cor acolo sa-mi cante "Vino din Liban mireasa" care mie imi place foarte mult.
A fost asa un fel de "hai s-o facem si pe asta". O sa ma intrebati cum de am ajuns la biserica aia. Eagalu e de vina, atata a insistat ca tre sa fie o biserica din centru sa ajunga toata lumea, de park mie imi trebuia tot neamu la biserica. Si io voiam intr-un satuc la tatal prietenei mele care e preot, dar n-am avut cu cine discuta ca cine ajunge acolo. Si cum noi eram studenti la Iasi si nu ne puteam ocupa de nunta am cedat in speranta ca o sa fie bine. Si acu regret dar nu mai am ce face.
Tecky fiecare nas vine cu lumanarea lui, hainute la fel iar biserica se imparte. Cu hainutele e imbracat de la fiecare cu ceva ca sa nu existe discutii, dar la scos din apa doar n-o sa-l bage de 2 ori in apa. Panza de mir ori o cumpara amandoi nasii si apoi e tinut cu randu in brate, ori il scoate numa un nas din apa. Oricum mie mi se pare tare complicat asa. Dar voi hotarati. Io ti-am zis cum a fost cand am botezat io si cu maica-mea, ca eram prin liceu atunci. Si am tinut toti copilu in brate, era o harababura cu mutatu dintr-o parte in alta.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
catilin2008 spune:
acum am citit ca denisa are ceva problme..sper ca nu e nimic grav, ne
pentru ea si parintii ei, sa fie totul bine!
mada, si eu cred ca esti prea obosita...odihneste-te, cred ca e foarte greu cu doi copii..
tecky, multumesc, nu sunt cine stie ce..doar albe simple din bumbac, unele cu un pic de bleo..dar sunt primele hainute si mi-e asa drag sa ma uit la ele..cand le vad asa micute...mai ales bluzitele pentru nou nascuti..care se incheie la spate..parca ar fi pentru papusi..
va pup, ma retrag si eu la somn, am cam obosit astazi cat am umblat, al meu sot a spus ca nu mai merge in viata lui pana acolo..![]()
34 + cu
Bebicu Andrei