Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
citat din mesajul lui bikmaria

quote:
citat din mesajul lui Yaia

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, nu-i secret nici la mine... si eu tot pe 10 august zbor spre Romania... Retur pe 29. Cartier general - Ploiesti

Vezi ce ti-am facut rost de intalniri? Partea mea din carnatii de Sim si alte bunatati ce le primesti, tot prin DHL, cum facem de obicei, da? Sa-ti dau o sacosa mai mare, ca poate aia de o ai de la mine e neincapatoare? Sim si carnati, Luy cu tort, de la Tomasa poate obtii ceva prajituri...ne-am scos!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Primesti si de la mine o omleta? promit ca iese abur din ia .

Da' ceva platouri cu branza nu primim?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

intreba cineva de NAN 3 ,eu am inceput sa-i dau nan3 de o saptamana ,l-a primit foarte bine ,cred ca nici nu a sesizat vreo diferenta ,acum sper sa se gaseasca tot timpul ,de fapt de la un an trebuie iarasi schimbat ,se trece pe nan junior ,cel putin asa cred ..
Ma bag la somn ,maine am treaba ,am de facut cumparaturi ,trebui sa ma bucataresc ,duminica avem baieram ,face fimiu 12 ani ,cand spun ca am baiat de 12 ani ,am impresia ca sunt batrana si eu nu am decat 30 de ani ..offf ,va mai simtiti vreuna babaciune la varsta asta? cred ca am luat-o pe aratura rau de tot mai bine ma bag la nani .

Mergi la inceput

quote:

intreba cineva de NAN 3 ,eu am inceput sa-i dau nan3 de o saptamana ,l-a primit foarte bine ,cred ca nici nu a sesizat vreo diferenta ,acum sper sa se gaseasca tot timpul ,de fapt de la un an trebuie iarasi schimbat ,se trece pe nan junior ,cel putin asa cred ..
Ma bag la somn ,maine am treaba ,am de facut cumparaturi ,trebui sa ma bucataresc ,duminica avem baieram ,face fimiu 12 ani ,cand spun ca am baiat de 12 ani ,am impresia ca sunt batrana si eu nu am decat 30 de ani ..offf ,va mai simtiti vreuna babaciune la varsta asta? cred ca am luat-o pe aratura rau de tot mai bine ma bag la nani .

Mario, mai bine baga o omleta aburinda aici, ca sa-ti treaca supararea!

Poze

Mergi la inceput

Si acestea fiind scrise, va urez o noapte buna si un weekend placut!

Poze

Mergi la inceput

quote:

quote:

quote:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Yaia, nu-i secret nici la mine... si eu tot pe 10 august zbor spre Romania... Retur pe 29. Cartier general - Ploiesti

Vezi ce ti-am facut rost de intalniri? Partea mea din carnatii de Sim si alte bunatati ce le primesti, tot prin DHL, cum facem de obicei, da? Sa-ti dau o sacosa mai mare, ca poate aia de o ai de la mine e neincapatoare? Sim si carnati, Luy cu tort, de la Tomasa poate obtii ceva prajituri...ne-am scos!

Poze

Primesti si de la mine o omleta? promit ca iese abur din ia .

Da' ceva platouri cu branza nu primim?

Poze

Sigur ca primiti si branza ,tocmai ia fatat lu'mama vaca ,eu zic sa-i dai duamnei Carpatina o remorcuta sa o ataseze la masina sau la avionul cu motor ...ca nu rezolvi nimic cu sacosa ..

Mergi la inceput

NANA ti-am trimis PM
BETYsucces mamico ,sa-ti dea DD o surioara pentru frumosul MARIO .

Mergi la inceput

NOAPTE BUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Asa mai la spartul targului, dar imi cer scuze pentru asta, vreau sa-ti urez Teo "La Multi Ani!" si toti sanatosi si fericiti!! Rochia e ff frumoasa!!

Melania foarte bine ca ai reusit sa-l hidrayezi, metoda e mai putin importanta, bine ca nu v-a chinuit mult cu mofturile, justificate dealtfel.

Vad ca va laudati care pe care cu slabitul... important este sa fim sanatoase si cu putere de munca, slabitul e secundar (opinie personala). Imi plac relatarile voastre de concediu, eu am in plan sa o zbughesc in Delta saptamana viitoare si sa ne luam si plozii cu noi. Vedem noi ce iese din asta.

Fetele cu gradinita, bravo pentru curaj, uite eu l-am dat pe Vic la 1 an si 3 saptamani si acum la 4 ani e in tabara bine mersi si se descurca de minune, se imbraca, dezbraca, spala, cula singur, e super barbat. Evident... cand ajunge acasa incepe: "mamiiii...suuuunt miiic! mamiiii... suuuunt taaareee obosit!" de-ti vine sa dai cu el de pamant, dar important este ca ...daca vrea, poate!

Ce vreau sa spun... asteptati-va ca primele luni sa nu fie tocmai "roze" mai ales daca e primul copil, nu are contact cu virusii (bine ca ...nici prea devreme contactul cu ei nu e ceva teribil de bun, ca uite al' mic al meu... 3 viroze tzapene si 2 ture de antibiotic i-au terminat stomacul si matzele saracul) si neavand contact anterior cu virusii ii va agata cu harnicie, din octombrie pana in martie... sa tot faca viroze.

Despre gradi acorns eu nu am referinte bune, Sim sa stai cu ochii pe ele (doamnele educatoare) ca au prostu' obicei sa bage la inaintare o educatoare super dragutza si calificata si in realitate cu puii sa stea alte persoane, mai ales la varsta asta e usor, pentru ca ei nu pot vorbi nimic si tu nu afli de la copil ce se intampla acolo, cum afli la 4 ani, trebuie sa te bazezi pe vizite neanuntate si pe reactia copilului. Am la grupa de piticlonti o mamica de 2004 care a avut fata acolo si a scris un topic la "scoli, gradinite, bone" foarte pertinent desre aceasta gradi.

mai scriu eu ...numai sa-mi mai aduc aminte ce doream sa mai spun... e imposibil sa tin pasul pe topicul cu dulceturi si papanasi.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Betty sa-ti traiasca frumuselul, ma loveste invidia cand vad ce dulcel si grasunel este!! Mai fa unul ca te pricepi!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Nu ma intrebati ce e cu mine asa matinala. Pur si simplu nu mai pot dormi de la 6 jumate, si asta zilnic.

Ieri uitasem sa va intreb 2 chestiuni:

- Andrei are o rana mare pe genunchi. I s-a luat pielea,dar urat rau, si nu se mai vindeca. L-am tinut cu plasture dar tot asa e. Nu stiu cu ce sa ii mai dau. Acum si schioapata, calca ciudat cu piciorusul, ca nu il poate pune jos. Ce sa ii mai pun acolo?

- Au inceput scandalurile la baita. La sora-sa au aparut dupa un an. Adica totul e bine si frumos pana la spalatul pe cap cand plange si se ridica in picioare de abia il mai tin. Vreo sugestie? Nu de alta, dar la Alex a tinut pana dupa 2 ani circoteca si zau ma dispera gandul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput