Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
bikmaria spune:
de felicitat am tot felicitat ,dar tocmai pe TEO am uitat :
LA MULTI ANI !fericiti frumoasa fata ,sa ai viata cer senin .
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
betty78 spune:
si noi
Am fost plecati la mare, iar inainte am avut destul de multa treaba pe la scarbici.
Mi-a fost super dor de voi....si de abia am asteptat sa pot sa citesc ce s-a mai intamplat.
Vreau sa urez La Multi Ani sarbatoritilor: mamici si bebicidin ultima vreme....Va pup si va doresc multa sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri.
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
www.flickr.com/photos/15923681@N07/2659341410/" target="_blank">Aici avem poze de la mare si de la cursul de inot pe care l-am inceput din 14 iunie. Sper sa va placa.
Mario a crescut bine, avem deja un dintisor jos si unul sus...vad ca de cateva zile se vede un altul sus...deci suntem posesorii a 3 dintisori: 1 jos + 2 sus; dewci nu respectam regula
Betty78de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui Yaiaquote:
citat din mesajul lui Marunzika
Oare-i deja rasfatata?
Nu, dar e faza aia cu 'nu ma parai, mamico!'. O sa-i treaca in scurt timp.
Ce parai soro? Euro nu's buni?
Trebuia sa fie 'parasi', dar am mancat 's'-ul, ca nu am primit nicio felie de tort si-mi era foameeeeeeeeeeee!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatina
Yaia, nu-i secret nici la mine... si eu tot pe 10 august zbor spre Romania... Retur pe 29. Cartier general - Ploiesti
Vezi ce ti-am facut rost de intalniri? Partea mea din carnatii de Sim si alte bunatati ce le primesti, tot prin DHL, cum facem de obicei, da? Sa-ti dau o sacosa mai mare, ca poate aia de o ai de la mine e neincapatoare? Sim si carnati, Luy cu tort, de la Tomasa poate obtii ceva prajituri...ne-am scos!
Poze
bikmaria spune:
BETY bine ai revenit ,am admirat pozele ,sunteti niste frumosi ,iar MARIO este tare dulce .
Acum sa va spun cateva vorbe si despre Teodora mea ,de ceva vreme face kk la olita ,mai nou il striga pe Alex (ae,ae ,)e nebunie cand il vede , ieri dimineata s-a ridicat in picioare si sprijinindu-se de perete a trecut pragul la dormitor ,a iesit pe hol si a ajuns la usa camerei lui Alex si batea cu manutele si striga ae,ae ,nu imi venea sa cred cand am vazut-o tocmai acolo ,deja sta numai in picioare si se sprijina de ce ii iese in cale si merge de colo pana colo ,imi vine sa o mananc nu alta ,e tare scumpa ,deh fiecare cioara isi lauda puiul .
bikmaria spune:
quote:
citat din mesajul lui Yaiaquote:
citat din mesajul lui carpatina
Yaia, nu-i secret nici la mine... si eu tot pe 10 august zbor spre Romania... Retur pe 29. Cartier general - Ploiesti
Vezi ce ti-am facut rost de intalniri? Partea mea din carnatii de Sim si alte bunatati ce le primesti, tot prin DHL, cum facem de obicei, da? Sa-ti dau o sacosa mai mare, ca poate aia de o ai de la mine e neincapatoare? Sim si carnati, Luy cu tort, de la Tomasa poate obtii ceva prajituri...ne-am scos!
Poze
Primesti si de la mine o omleta? promit ca iese abur din ia .
betty78 spune:
quote:
citat din mesajul lui bikmaria
BETY bine ai revenit ,am admirat pozele ,sunteti niste frumosi ,iar MARIO este tare dulce.
Acum sa va spun cateva vorbe si despre Teodora mea ,de ceva vreme face kk la olita ,mai nou il striga pe Alex (ae,ae ,)e nebunie cand il vede , ieri dimineata s-a ridicat in picioare si sprijinindu-se de perete a trecut pragul la dormitor ,a iesit pe hol si a ajuns la usa camerei lui Alex si batea cu manutele si striga ae,ae ,nu imi venea sa cred cand am vazut-o tocmai acolo ,deja sta numai in picioare si se sprijina de ce ii iese in cale si merge de colo pana colo ,imi vine sa o mananc nu alta ,e tare scumpa ,deh fiecare cioara isi lauda puiul .
BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi
![](pupic.gif)
uff.....imi inchipui ce dulce este...de abia astept sa ii mai fac o surioara sau un fratior lui Mario. Poate ma credeti nebuna, dar in ultima vreme am aceleasi sentimente, cand vad o gravidutza, sau o mamica, pe care le aveam cand imi doream un copil. De abia astept momentul in care o sa am o "bulinutza" in burtica; imi dau lacrimile de emotie numai cand ma gandesc
Betty78
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Yaia spune:
quote:
citat din mesajul lui tomasa
Yaia, Tudor fiind si primul copil mi-am pus eu mult mai multe intrebari si am avut temeri mai multe cu alaptarea,
...
miroseam tot timpul a branza
...
Eram foarte slaba (acum m-am luat de grija asta, nu mai e cazul) ...
Poate conteaza si faptul ca sunt constienta de faptul ca Maria e probabil ultimul meu copil
Eu nu am avut nicio temere legata de alaptare, poate e inconstienta incepatorului.
...
Asta era impresia ta.
...
Acum crezi ca esti altfel?
![](icon_smile_big.gif)
Nu ma mai provocati cu cele 2-3-5 kg in plus pe care le aveti voi, astea slabe si frumoase (adica tu, Maruntescu, Roxana etc.) ca de nu va pun o poza cu mine in costum de baie, sa va bucurati de kg cu 5 sau 6 in fata pe care le aveti...
...
Cuvantul cheie acolo e probabil, ca nu se stie niciodata!
![](icon_smile_big.gif)
Poze
Yaia spune:
quote:
citat din mesajul lui melaniatud
Yaia – chiar ca suna ciudat LUPIN…de unde au mai scos-o si pe asta?
De aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lupin
Poze