Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

de felicitat am tot felicitat ,dar tocmai pe TEO am uitat :
LA MULTI ANI !fericiti frumoasa fata ,sa ai viata cer senin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

si noi

Am fost plecati la mare, iar inainte am avut destul de multa treaba pe la scarbici.

Mi-a fost super dor de voi....si de abia am asteptat sa pot sa citesc ce s-a mai intamplat.

Vreau sa urez La Multi Ani sarbatoritilor: mamici si bebicidin ultima vreme....Va pup si va doresc multa sanatate, bucurii si cat mai multe impliniri.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

www.flickr.com/photos/15923681@N07/2659341410/" target="_blank">Aici avem poze de la mare si de la cursul de inot pe care l-am inceput din 14 iunie. Sper sa va placa.

Mario a crescut bine, avem deja un dintisor jos si unul sus...vad ca de cateva zile se vede un altul sus...deci suntem posesorii a 3 dintisori: 1 jos + 2 sus; dewci nu respectam regula

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

quote:
citat din mesajul lui Yaia

quote:
citat din mesajul lui Marunzika
Oare-i deja rasfatata?

Nu, dar e faza aia cu 'nu ma parai, mamico!'. O sa-i treaca in scurt timp.

Ce parai soro? Euro nu's buni?

Trebuia sa fie 'parasi', dar am mancat 's'-ul, ca nu am primit nicio felie de tort si-mi era foameeeeeeeeeeee!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:

Yaia, nu-i secret nici la mine... si eu tot pe 10 august zbor spre Romania... Retur pe 29. Cartier general - Ploiesti

Vezi ce ti-am facut rost de intalniri? Partea mea din carnatii de Sim si alte bunatati ce le primesti, tot prin DHL, cum facem de obicei, da? Sa-ti dau o sacosa mai mare, ca poate aia de o ai de la mine e neincapatoare? Sim si carnati, Luy cu tort, de la Tomasa poate obtii ceva prajituri...ne-am scos!

Poze

Mergi la inceput

BETY bine ai revenit ,am admirat pozele ,sunteti niste frumosi ,iar MARIO este tare dulce .
Acum sa va spun cateva vorbe si despre Teodora mea ,de ceva vreme face kk la olita ,mai nou il striga pe Alex (ae,ae ,)e nebunie cand il vede , ieri dimineata s-a ridicat in picioare si sprijinindu-se de perete a trecut pragul la dormitor ,a iesit pe hol si a ajuns la usa camerei lui Alex si batea cu manutele si striga ae,ae ,nu imi venea sa cred cand am vazut-o tocmai acolo ,deja sta numai in picioare si se sprijina de ce ii iese in cale si merge de colo pana colo ,imi vine sa o mananc nu alta ,e tare scumpa ,deh fiecare cioara isi lauda puiul .

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Yaia

quote:

Yaia, nu-i secret nici la mine... si eu tot pe 10 august zbor spre Romania... Retur pe 29. Cartier general - Ploiesti

Vezi ce ti-am facut rost de intalniri? Partea mea din carnatii de Sim si alte bunatati ce le primesti, tot prin DHL, cum facem de obicei, da? Sa-ti dau o sacosa mai mare, ca poate aia de o ai de la mine e neincapatoare? Sim si carnati, Luy cu tort, de la Tomasa poate obtii ceva prajituri...ne-am scos!

Poze

Primesti si de la mine o omleta? promit ca iese abur din ia .

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui bikmaria

BETY bine ai revenit ,am admirat pozele ,sunteti niste frumosi ,iar MARIO este tare dulce .
Acum sa va spun cateva vorbe si despre Teodora mea ,de ceva vreme face kk la olita ,mai nou il striga pe Alex (ae,ae ,)e nebunie cand il vede , ieri dimineata s-a ridicat in picioare si sprijinindu-se de perete a trecut pragul la dormitor ,a iesit pe hol si a ajuns la usa camerei lui Alex si batea cu manutele si striga ae,ae ,nu imi venea sa cred cand am vazut-o tocmai acolo ,deja sta numai in picioare si se sprijina de ce ii iese in cale si merge de colo pana colo ,imi vine sa o mananc nu alta ,e tare scumpa ,deh fiecare cioara isi lauda puiul .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

si merci.

uff.....imi inchipui ce dulce este...de abia astept sa ii mai fac o surioara sau un fratior lui Mario. Poate ma credeti nebuna, dar in ultima vreme am aceleasi sentimente, cand vad o gravidutza, sau o mamica, pe care le aveam cand imi doream un copil. De abia astept momentul in care o sa am o "bulinutza" in burtica; imi dau lacrimile de emotie numai cand ma gandesc

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui tomasa
Yaia, Tudor fiind si primul copil mi-am pus eu mult mai multe intrebari si am avut temeri mai multe cu alaptarea,
...
miroseam tot timpul a branza
...
Eram foarte slaba (acum m-am luat de grija asta, nu mai e cazul ) ...
Poate conteaza si faptul ca sunt constienta de faptul ca Maria e probabil ultimul meu copil

Eu nu am avut nicio temere legata de alaptare, poate e inconstienta incepatorului.
...
Asta era impresia ta.
...
Acum crezi ca esti altfel?
Nu ma mai provocati cu cele 2-3-5 kg in plus pe care le aveti voi, astea slabe si frumoase (adica tu, Maruntescu, Roxana etc.) ca de nu va pun o poza cu mine in costum de baie, sa va bucurati de kg cu 5 sau 6 in fata pe care le aveti...
...
Cuvantul cheie acolo e probabil, ca nu se stie niciodata!

Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui melaniatud
Yaia – chiar ca suna ciudat LUPIN…de unde au mai scos-o si pe asta?

De aici:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lupin

Poze

Mergi la inceput