Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Mai Carpatino pai tot nu ai primit euturile pe care ti le-am trimis?Off ce neseriosi sunt cu DHL-ul astaMa bucur ca v-a placut rochita si eu am ales-o de ce e prea serioasa?Acum sa va spun ca am vrut si eu sa ma machiez sa ma aranjez dar de unde ca am uitat toate spoielile in tara si acum nu mai am timp sa cumpar.Ca sa vedeti cat de des ma machiez eu

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Teo

Pai sa te vedem fara spoieli...la asa rochita trebuie sa arati super si fara ele!!!!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Auzi mai Nana tu sa nu te intristezi deloc.Fiecare copilas are ritmul lui iar mai ales prin ce a trecut Fluturasul tau e super bine.Si daca el e gras la 9kg al meu care e nascut in aceeasi zi cu tine si are 10 kg jum e obez???Mie nu mi se pare.Pupam fata si fluturasul dragalasul,sa stii ca Vladut nu merge nici de-a busilea abia se agata de patut,stai linistita

teo

Mergi la inceput

Doamne ce bine ma simt azi,toata lumea ma baga in seamasi ma lauda off ce nasol ca avem o zi un an doar

teo

Mergi la inceput

Ce emotionata sunt si scriu numai cu greseli,Nana vroiam sa spun nascut in aceeasi zi cu fluturasu si apoi am vrut sa spun ca avem doar o zi in an.Va pup am fugit sa pregatesc copilu de plecare

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Am intrat si eu la Miresuci: am vazut-o si pe Ayumi...

Al meu are un pic sub 10 Nana si mie mai mare dragul sa-l strang la piept...

Mie nu mi se pare gras Andrei...e o dulceata de copil!!! Mie sincer mi-a placut fatuca lui cum iradiaza de bucurie. Nu o baga in seama e o rautacioasa si o sa-i cada nasu`.

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Moldoveanca,La multi ani si tot ceea ce iti doresti!Ce rochita finuta.Sa o porti cu placere!

Vreau sa va multumesc inca o data tuturor pentru urarile facute pentru ziua bebeilor!Am vazut ca ati intrat si pe blog si ne-ati vazut pozicile.
Am fost ieri la controlul de un an ce se face copiilor nascuti prematur.Ni s-a spus ca baietii se dezvolta normal si nu avem motive sa ne ingrijoram,deocamdata.Si la controlul la ochi ni s-a spus la fe.Naoki,cum statuse mai mult de 2 luni la incubator,ma temeam ca vor fi probleme cu vederea.
Acum ca totul este bine,putem sa ii sarbatorim duminica asa cum se cuvine.Ca am lasat petrecerea pentru duminica.Hi,hi.
Aaa,am pus si noi pozici la concursul de mirese.Pozele sunt facute cam nashpa,ca nunta a fost acum 8 ani si sunt facute cu aparat foto normal.Sunt cu numele Ayu1 si Ayu 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Danuta mercic…suntem si noi in asteptare…eu zic ca fata de alti bebici el a papat destul de bine…pb e ca incerc vreo 2 3 variante pana o nimeresc pe cea castigatoare din care mananca bine
Rox si eu am fost deprimata cand nu gaseam blugi care sa imi vina…ma refer la suncile care ieseau pe parti…foarte rau m-am simtit pt ca de fel am fost mereu slabuta acum sunt balenuta.Da am fost cu el la dr si i-am facut si analize la scaun, sange si urina sa fim siguri ca nu avem vreo infectie …toate sunt bune…concluzia e ca s-ar putea sa fie roseola…pana acu nicio eruptie sau o viroza…febra o tin in continuare sub control cu alternanta de paracetamol si nurofen…e mai bine acum
Carpatina – mi se parea cam moale in unele momente dar cred ca exact atunci cand crestea febra…si e tras la fata…ca de joaca are chef
Moldoveanca – Superba rochia…vai dar cat imi place si culoarea si croiala…cred ca ar ascunde cate ceva pe la mine
Lasa-le Papanash sa se vaicareasca ca sunt grase….poate le face bine la pisic…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash nu ma gandeam ca reuseste sa si muste din chilotii aia.

Nana, cum e gras mai baiatul? Au innebunit astia?

Ayumi, petrecere frumoasa duminica.

Moldoveanca, sa porti sanatoasa rochita si petrecere frumoasa si tie.

Melania, pai mie tot asa imi vin blugii, cu sunci peste. De abia am gasit recent o pereche cu talie normala. Uitasem ca ati facut analizele, iti si raspunsesem cu leucocitele alea.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

Buna seara ,buna seara ,
greu ,domnule ,al naibi de greu ,eu nu mai pot tine pasul cu voi ,nu mai reusesc decat sa citesc ,asa ca am de felicitat primii bebei care au implinit un anisor ,cateva mamici care au implinit ani de casnicie ,un sot care a dat BAC-ul ,vreo doi bb care au primi dintisori ,cateva mamici care au mai slabit cateva kg ,o mamica curajoasa care a pus piciorul in prag si si-a schimbat jobul ,sunt si tatici de felicitat ,cei care stiu sa schimbe scutecul ,care plimba bb ,care face laptic ,care fac cumparaturi ,felicit si mamicile gospodine care calca ,zugravesc ,se gandesc sa faca al doilea bb ,si mamicile care au inceput constructia unei case ,in concluzie FELICIT pe toti papanashi si toate dulceturile si familiile lor (mamici ,tatici ,bunici ..).

Mergi la inceput