Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, asa da domnule, ca nu iti mai motivau deloc fetele absentele. Pupam puii care vad ca se iubesc nevoie mare. Si Andrei mai zice un aaaa lung catre sora-sa, nu ma gandisem ca o fi chiar cu directie.

Betty, bine ati revenit! Ma bucur ca totul a decurs bine, am vazut toate pozele de la mare si Mario era asa de vesel, se vede ca i-a priit. Mami pare cam serioasa insa. E un scump, a crescut asa de mare. I-am vazut si dintisorul, felicitari si la mai multi. Nici noi nu am respectat nici o ordine. I-au iesit 3 jos, apoi 4 sus, si apoi celalalt de jos. Si iti inteleg perfect sentimentele legate de BB2, si eu simteam la fel dupa Alex, acum cam simt ca am terminat norma.

Andries, si Alex face figuri cu imbracatul si mancatul singura cand nu are ea chef, altadata nici nu te lasa sa o ajuti. Dar sunt de acord ca gradi i-a dat independenta si voi face la fel cu Andrei, in ciuda bolilor cu pricina. Si eu le-am avertizat pe fete despre ele.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Va zic si eu neata rapid pana nu se trezeste bebelache!

Am si cafea! Pun si de un ceai de e nevoie!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Betty, Mario este un scump! MA uitam la el si am realizat ca nu mai sunt bebei deja...si al meu si-a schimbat fizionomia...au deja fatucile de baietei. Super dulce la piscina si in nisip!
Cat despre tras cu ochiul la cunosc senzatia. MA simt si eu exact asa cum descrii tu. Eu zic ca-i bine ce faci asa ca treci la treaba pentru bb 2.

Isabela de

Mergi la inceput

Rox nu stiu ce sa zic de rana. Daca erau sfaturi pentru adult sau copil mai mare repede gaseam, dar cand e vorba de Andrei parca nu mi se mai pare nici un ungunet potrivit. Totusi, da cu rivanol, curata bine si apoi un pic de Bepanthene.

Hai ca s-a trezit. Ma duc sa-l dragalesc!

PS Al meu incepe sa fluture manutele si zice "shshs" cand vede catelul....

Isabela de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
sper sa pun si ii poze de la mare:))

L-am vazut pe Mario, dulce dulceeee, si ce mare e! Iar tu mamico arati de milioane , sexy mama!!!

Roxana, Baneocin ai incercat?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

neatza.
betty - super mario. imi pare rau ca n-am ajuns sa ne vedem.si spor la treaba!
rox - spala-l cu apa oxigenata si da-i cu baneocin(pudra), apoi lasa locul liber, la aer.pupici si sa treaca repede.
eu sunt in pregatiri cu ziua lui stef.asa ca mai subtire cu scrisul azi si maine....
pupici dulci tuturor.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza si de la noi.
Rapotam si noi o noapte mai nasoala, cand ma bucuram si eu ca in fine am reusit sa o culc la ea in patut, pe la 1 am auzit-o ca se vaita si e tare agitata, am luat-o in brate si ardea toata. M-am speriat groaznic, i-am dat rapid Nurofen, dar imi era mila de ea sa-i bag termometrul, cand in final i-am luat temp avea 38.1, deja cred ca Nurofenul isi facuse treaba. Am tot pazit-o peste noapte si pe la 6 iar a inceput sa friga si i-am dat Panadol. Ce ma sperie e ca nu stiu de la ce poate fi ca ieri nu avea nimic, a fost la fel de vesela ca de obicei, iar de la dintisori ma indoiesc ca ar putea fi. Chiar daca are deja dintisori e posibil sa mai faca febra la urmatorii? Eu tot sper sa nu fie ceva grav. Cand s-o trezi o verific in amanunt.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
citat din mesajul lui bikmaria

intreba cineva de NAN 3 ,eu am inceput sa-i dau nan3 de o saptamana ,l-a primit foarte bine ,cred ca nici nu a sesizat vreo diferenta ,acum sper sa se gaseasca tot timpul ,de fapt de la un an trebuie iarasi schimbat ,se trece pe nan junior ,cel putin asa cred ..
Ma bag la somn ,maine am treaba ,am de facut cumparaturi ,trebui sa ma bucataresc ,duminica avem baieram ,face fimiu 12 ani ,cand spun ca am baiat de 12 ani ,am impresia ca sunt batrana si eu nu am decat 30 de ani ..offf ,va mai simtiti vreuna babaciune la varsta asta? cred ca am luat-o pe aratura rau de tot mai bine ma bag la nani .

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

esti dusa soro' eu am 34 si ma simt de vreo 22, doar ca-mi pare rau ca n-am copiii mai mari, ideal ar fi sa-si traga ambii plozi pantalonii singuri si eu m-as declara perfect multumita! de fapt asta-i dezideratu' meu sa-i aduc la stadiul in care isi iau oala singuri, se spala singuri pe maini si stiu sa deschida frigideru' si sa se alimenteze cu hrana rece (calda primesc la gradinita hi hi) uite ca vic a reusit toate astea pe la 3 ani si 10 luni carevasazica... mai am estimat 3 ani si ma consider o femeie libera voi avea 37, crezi ca ma voi simti batrana?

regret ca nu mai am cum sa-l fac si pe al treilea, ar fi fost frumos sa mai am si o fata pe la 36 de ani!!

Andries

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Neata. Nu ma intrebati ce e cu mine asa matinala. Pur si simplu nu mai pot dormi de la 6 jumate, si asta zilnic.

Ieri uitasem sa va intreb 2 chestiuni:

- Andrei are o rana mare pe genunchi. I s-a luat pielea,dar urat rau, si nu se mai vindeca. L-am tinut cu plasture dar tot asa e. Nu stiu cu ce sa ii mai dau. Acum si schioapata, calca ciudat cu piciorusul, ca nu il poate pune jos. Ce sa ii mai pun acolo?

- Au inceput scandalurile la baita. La sora-sa au aparut dupa un an. Adica totul e bine si frumos pana la spalatul pe cap cand plange si se ridica in picioare de abia il mai tin. Vreo sugestie? Nu de alta, dar la Alex a tinut pana dupa 2 ani circoteca si zau ma dispera gandul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

lui Andrei spala-i genunchiul cu rivanol si lasa-l liber, la aer (asa trece cel mai repede), pe caldura asta plasturele ala mai rau face, tine umezeala. Cu baia nu stiu ce sa iti spun...

Andries

Mergi la inceput

nu stiu de ce, dar de cate ori dau quote dupa Roxana imi scrie bolduit...n-are nevoie de nici un unguent cat timp e rana curata (nu supureaza nimic pe acolo) gandeste-te ca el e totusi vaccinat antitetanos, n-are ce sa pateasca, vic a avut rani din astea nenumarate...eu ii dadeam (sa nu radeti) claritine ca sa nu se scarpine la ele... hi hi ...antihistaminicul ala taie mancarimea.

Andries

Mergi la inceput