Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (166)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui Andries

nu stiu de ce, dar de cate ori dau quote dupa Roxana imi scrie bolduit...

pentru ca are ea in semnatura o "comanda" de bold neinchisa

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Mario, la multi ani pentru barbatelul tau de 12 ani!!! Sa fie sanatos si sa-ti aduca numai bucurii!

Subscriu la Andries...esti dusa... Cand fica-mea o sa aiba 12 ani io o sa am 51. Care dintre noi doua (tu/eu) crezi ca e mai castigata?

dulcetica mica si temerara!

=====================

Mergi la inceput

gabitz78, la multi ani pentru ziua de maine a celui mic!

Sa creasca mare si sa fie cel mai tare

=====================

Mergi la inceput

Betty, mare si frumos s-a facut baiatul tau! Bine ati revenit!

=====================

Mergi la inceput

Gata, ma duc si eu la ale mele...

Roxana, concediu placut, sa va distrati bine si sa va intoarceti sanatosi!

Yaia, si tie la fel.. ca poate nu mai intru pana pleci tu (care mai era amereul?)

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Neata fetele intru repede sa va spun ca a fost suuuuper aseara,am fost la musical-ul Zorro pe muzica lui Gypsy Kings cu dansatori de flamenco.Deci am a vut o zi minunata si Vladut a fost cumintel l-am gasit dormind in patut la el asa ca noi am continuat sarbatorirea.Diseara o sa pun poze acum mergem la ziua verisorului care face 1 anisor.Va pup

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ce concediu placut....Yaia nu si-a muscat limba cu simt de raspundere si iaca vom fi singuri si in concediul asta. Ce sa mai spun...Nici nu stiu daca sa mai merg, ii dau naiba de bani si de tot. Andrei era si usor infundat azi, si cum bona a fost cobza toata saptamana, daca il vad si maine cu nasul infundat nu mai plec nicaieri cu 2 copii si cu 2 oameni in varsta si cardiaci. Nici nu va pot spune ce e in sufletul meu...Mi s-a pus asa un nod in gat ca nu mai sunt in stare nici sa vorbesc despre asta si de altfel despre nimic. Dar o sa va anunt daca plec sau nu pana la urma.

Multumesc de sfaturile legate de rana. Din pacate rana supureaza, nu e simpla julitura, lipseste o portiune din epiderma de acolo. O sa vorbesc azi si cu doctorita ca ne ducem acum la 1.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sunt si eu prin zona, manata de la spate de fii-mea, care vrea, se pare, sa fac zi-lumina norma dubla!

Am reusit si eu sa ajung (din nou) la zi. O stiti pe aia cu "si melcul tzushti"? No, asa si eu. Pe cand reusesc si eu sa termin de citit, ori realizez ca e extrem de tarziu, ori Lisa se trezeste si plange, ori... Si pe cand reusesc sa revin, iar e gata 1/2 de capitol...

Haideti ca incerc sa raspund in ordine inversa.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui Roxana_G

Neata. Nu ma intrebati ce e cu mine asa matinala. Pur si simplu nu mai pot dormi de la 6 jumate, si asta zilnic.

Ieri uitasem sa va intreb 2 chestiuni:

- Andrei are o rana mare pe genunchi. I s-a luat pielea,dar urat rau, si nu se mai vindeca. L-am tinut cu plasture dar tot asa e. Nu stiu cu ce sa ii mai dau. Acum si schioapata, calca ciudat cu piciorusul, ca nu il poate pune jos. Ce sa ii mai pun acolo?

- Au inceput scandalurile la baita. La sora-sa au aparut dupa un an. Adica totul e bine si frumos pana la spalatul pe cap cand plange si se ridica in picioare de abia il mai tin. Vreo sugestie? Nu de alta, dar la Alex a tinut pana dupa 2 ani circoteca si zau ma dispera gandul.

Roxana, imi pare rau de datul peste cap al planurilor.

Vazut poze; pup puiutii scumpi; mami slaba; Teo slaba; peisaje super.

De rana nu stiu ce sa zic. Dar cum a capatat-o?

Nici Lisa nu sta la baie, adica nu face scandal, dar se ridica in picioare, se zbate cand o clatesc etc. Oricum, pe cap o spal ultima data. Pana atunci sta in fundulet si se joaca. I-am uat ratuste, are o pisicuta cu plasa in care sa prinda niste pestisori care plutesc si mai are niste figurine cu ventuze pe care le prind de perete cazii si ea le ia jos. Asa o mai tin ocupata. Insa se duce dupa dopul de la cada, ia dusul in mana si il scutura (imprastiind apa peste tot, inclusiv pe mine). Eu nu am crezut ca acest tip de comportament e o problema . Ia-o si tu calm toata situatia. Trebuie sa existe ceva sa il tina ocupat pana tu speli ba o mana, ba un picior...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

MOLDOVEANCA cu intarziere LA MULTI ANI! Ma bucur ca v-ati simtit bine ieri si Vladut a fost cumintel.ROX imi pare rau de concediu dar totusi poate mai e o sansa si vine si sotul. pe Andrei, cum a reusit el sa se loveasca asa rau? Hai ca poate trece si nasucul si totul va fi bineGreyeras a mai facut Aduta febra? Eu nu cred ca e de la dintisori mai ales ca la primii nu a facut febra. Multa sanatate!Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput