Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 21
Banu2268 spune:
nu stiu ce s eintampla aici la calculator la primul mesaj mi-a dat eroare si nu l-am mai gasit asa ca a trebuit sa scriu din nou
si acum vad ca e deja trimis....
Banu
23+
Salih
alexa si mami spune:

feli, nusha
si eu.
laura, a fost f bine, relaxare, plimbare, distractie si un pic de bronz... alexa ce sa faca... prostioare, destrabalare:)
ana, ai dreptate, tatici se ocupa de acte, asa a fost si acum 4 ani. doar nu o sa plecam noi cu ccc copiii pe drumuri, sa nu zic atirnati de 
dupa ce bag copila la somn, revin cu poze ![]()
alexa si
mami
EvaF spune:
Buna, fetelor, m-am intors de la mare!!!!
Vreme superba, soarele arde fff tare, am stat la plaja in orele regulamentare, in apa am intrat de doua ori si asta pana la burtica, era cam rece!!! Dar macar m-am imbaiat partial!
In rest, ce sa zic...multe neamuri proaste! Conlocuitori care vand porumb fiert
, piatra ponce, maimutze si umbrelutze, in fine, nu imi venea sa cred. Eu in ultimii ani am mers NUMAI si NUMAI in Vama Veche, habar nu aveam ce se intampla in statiunile gen Eforie Nord si Mamaia. Mamaia este un apogeu de kitsch, muzica proasta, Radio Vacanta difuza pe plaja N&D, mai exista astia? ![]()
Erau in concert si urlau pe acolo ziua in amiaza mare in creierii nostri. Plaja bahaie de costume de baie cumparate de la balci (unde si le cumpara, totusi???), lanturi gen 50Cent si de batrani namoliti. Wow!!! De ce merge lumea in Mamaia, nu pot intelege! In fine, neamuri proaste, manele, te lupti pt un colt de plaja, plus ca...in doua ore disparusera deja doi copii de pe plaja! Anuntau de zor prin radio! Pai cred si eu, copiii astia se sufoca cu nasul in fundul lu' tanti de pe cearsaful din fata, pleaca sa se joace si ia-i de unde nu-s!
Bine, mama face plaja fara griji, tati se uita dupa...
...asa ca ...unde-i copilu'? Sa vezi cum urlau parintii pe plaja'
Plaja jegoasa rau, plina de tigari, sticle, hartii, apa la fel, plina de alge in Mamaia, noi acolo nu mai calcam!!!! Cu atat mai putin cu un copil mic. Mergem in Franta la ocean, in Grecia, la turci, oriunde, dar nu la noi, decat, eventual, in Vama (tot Vama is the best!!!)
Ne-am relaxat, bronzat, plimbat, asta conteaza, dar al meu sotz si eu eram dezgusati de tot ce am vazut!
Sper ca nu am lezat pe nimeni, stiti voi...de gustibus non discutandum, dar eu aveam nevoie sa vars sacul. ![]()
Luca a miscat non stop la plaja, scotea cate un piciorus, sau funduletzul, si tati incerca sa il prinda cu mana...atunci se retragea! Nu sta deloc, doar la mine sta, sa il mangai, la taica-su se ascunde!
Pe plaja, majoritatea se holbau la mine, mi s-au oferit fructe, gogosi, etc, pe principiul "Sigur nu poftiti?". "Nu, nu, nu poftesc". Draguti, oricum! Dar cum ardea soarele, am acoperit mai mereu burticuta cu un prosop, era instinctual, nu stiu de ce. Desi aveam o lotiune cu FPS 30.
In rest, am schimbat si noi semnatura, peste cateva zile intram in luna 8! Woooooowwww!!!!
Am citit pe diagonala ce discutati voi, si am o sg chestie de comentat, despre cazul nostru. Noi suntem cu chef de
aproape nonstop. Eu visez si noaptea! Al meu nu e deloc deranjat de burtoiul meu, m-a intrabat o sg data daca nu ii facem rau la caputz lui Luca (i-am zis ca e cu caputzul in jos!) , i-am raspuns ca sa stea linistit, puiul e protejat acolo in lichidul amniotic, si asta a fost tot! E adevarat ca ne protejam, stiu ca
are si proprietatea de a inmuia colul si a declansa contractii.
Joy, felicitari pt licenta! Ce oameni!! Uit-o pe tanti aceea, majoritatea din piata sunt lipsiti de orice educatie! Vezi ca gasesti si la supermarket, fie la cutie, fie chiar cocean, porumb fiert si ambalat, sau crud. Macar iti faci pofta!
Alina, cum a fost? In ce statiune ai stat? Impresii? Ce muzica era pe plaja? Apa nu era cam rece?
Ancule, pooop mamica mult, esti tare curajoasa! Mai rar asa mamica, te admir fff mult, cuscra! 

30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 69 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
felicic76 spune:
banu,fetelor, nu va impacientati degeaba cu actele pentru indemnizatie si alocatie. Este foarte simplu tortul, daca vreti sa va luati de-o grija, scoteti-va de acum de pe net toate adeverintele, completati-le cu datele esentiale, ramanand de adaugat data nasterii copilului si ziua cand vor expira toate cele 42 zile de concediu postnatal bligatoriu
De la locul de munca nu va trebuie decat o adeverinta prin care se specifica perioada stagiului de cotizare si ultima zi a concediului postnatal, iar voi tb sa lasati o cerere ptr suspendarea contractului de munca pe perioada concediului de ingrijire copil Dosarele tb depuse intre a 42 zi si a 60 de la nasterea copiluli.
Pe site-urile primariilor de sector, precum si pe DC la Pagina legislativa, gasiti toate cererile tip care tb completate in vederea alcatuirii dosarului.
Banu, nimeni nu-ti baga in traista, trebuie sa ceri
, daca ai probleme in alcatuirea dosarului da-mi PM si te ajut cu mare placere, la fel pentru oricine are nevoie.
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
alexa si mami spune:
am revenit, am pus si citeva poze:)
eva, noi am fost in saturn. eu n-am intilnit nici pe jumatate de "povestirile" tale. apa a fost buna, chiar f calda in primele 2 zile, apoi 2 zile dupa ploie a fost rece, apoi iar ok. intrebi de ce merge lumea la mamaia...de fitze cu siguranta. toti parvenitii au impresia ca acolo e perla litoralului. in celelalte statiuni, zic eu, e alta lume. pe plaja suficient loc pt toata lumea, muzica in surdina, oameni civilizati si draguti![]()
din cite imi amintesc azi e ziua lui alexei de muuh, so...
ALEXEI 
nocom, te asteptam cu poze de la partyul lui matei.
alexa si
mami
nushulica spune:
irina pai nush exact cum sa-ti explic efectiv simt burta tare ca piatra cand apas pe ea si se face asa un guguloi fix in jurul buricului
eva
bine ai revenit!! cand am vazut ce ai povestit de mamaia m-am ingrozit, astia la tv nu mai contenesc cu laudele si cu perla litoralului
atunci care perla frate??
iata de asta noi nu mai mergem pe litoral la noi n-am mai fost de 5 ani si ne e f bine, la anu cu bebe cred ca o sa mergem in turcia la AI ca sa nu avem mult de umblat dupa masa si altele, e mai comod asa
26+
DAVID
_irina_ spune:
Eva, bine ai revenit.
Cred ca o sa uit ca am citit cuvintele "porumb fiert" sau o sa imi inchipui si conlocuitorii care il vand, asta ca sa nu imi fac pofta.
Fazele astea cu imbiatul sunt chiar dragute, daca nu ar fi enervante uneori. Nici nu mai stii cum si unde sa te uiti ca sa nu te tot imbie lumea.
Nushulica multumesc, cam asa ceva am si eu, dar guguloiul e mai jos de buric sau in stanga sau in dreapta, depinde unde e domnisoara. 

inseamna ca am contractii... dar numai seara si nu sunt deloc dureroase. Adica daca nu as simti burtica stansa nu as avea nimic.
O sa il intreb pe doctorel ce zice de asta, dar mai am vre-o 2 saptamani pana ajung la el.
Nu iau nimic ca ... nu apuc. Adica dureaza foarte putin si nu se repeta decat cine stie cand.
Cred ca ar trebui sa ma mai documentez.
Felicic si daca iti pastrezi tot concediu (prenatal+postnatal) dupa ce nasti tot in a 42-a zi trebuie depus dosarul?
30+
- Andreea
EvaF spune:
quote:
citat din mesajul lui alexa si mami
am revenit, am pus si citeva poze:)
eva, noi am fost in saturn. eu n-am intilnit nici pe jumatate de "povestirile" tale. apa a fost buna, chiar f calda in primele 2 zile, apoi 2 zile dupa ploie a fost rece, apoi iar ok. intrebi de ce merge lumea la mamaia...de fitze cu siguranta. toti parvenitii au impresia ca acolo e perla litoralului. in celelalte statiuni, zic eu, e alta lume. pe plaja suficient loc pt toata lumea, muzica in surdina, oameni civilizati si draguti
din cite imi amintesc azi e ziua lui alexei de muuh, so...ALEXEI
nocom, te asteptam cu poze de la partyul lui matei.alexa si
mami
Noi la mare am stat doar doua zile, de asta am si zis sa mergem la noi ca nu ma pot deplasa prea departe. Nu stiu cand a plouat, cum zici tu, dar si vineri in Eforie nord, si sambata in Mamaia, apa a fost rece. In Mamaia era mai calda doar pt ca apa e ciudata, ai douazeci de metri de apa pana la genunchi, pana ajungi sa se adanceasca, si find asa mica se incalzeste repede. Dar in ambele zile apa a fost rece. Au anuntat ca apa avea 21°C, adica dardaiala dupa lume, rece, rece, mai ales ca pe plaja soarele ardea rau de tot. Asa ca am vazut ca majoritatea femeilor nu intrau in apa, de teama unui soc hipotermic. Eu m-am aventurat doar ieri, pana la burtica!
Iar parada de porumb fiert si personaje imbracate la balci a defilat si in Eforie Nord si in Mamaia, doar ca Mamaia bahaie de turisti si deja te sufoca atata prost gust pe metru patrat!
Ma rog, nu a fost deloc vreo atmosfera de Liberty Parade, asa cum eram obisnuita. Desi sambata in Mamaia venea Fatboy Slim (noi am plecat usor spre home sweet home!), nenea manelistul, insotit de jumatatea lui
Ma bucur ca a fost ok in Saturn, eu nu cunosc statiunea. Eu am vazut doua statiuni we acesta care sunt un melange de babaciuni cu reumatism si de tineri cvasi analfabeti. In Vama, de obicei, vad doar studenti si nu prea sunt personaje de 40 ani care se revarsa cu nesimtire in niste pozitii de contorsionist pe plaja sau indivizi cu o shleahta de copii. De Franta nici nu mai vb, nu suporta comparatie.
In fine, litoralul romanesc nu mai are nici o "perla", dragelor! Are un strass vai de capul lui, lustruit de un bijutier din Obor! Pacat! Mai ales ca al meu a fost impresionat de delta, de Maramures, lui ii place tara asta, dar Marea Neagra...jale!!! Dar cand s-au intamplat toate aceste dezastre la mare? Ca acum zece ani Mamaia nu era in halul asta...
In fine!
30+
LUCA
VINE
LUCA !!!!
AMR 69 ZILE!!! 
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Joy21 spune:
Eva, bine ai revenit. Imi pare rau ca te-ai intors cu un gust amar de la litoralul autohton. Noi ne doream sa mergem in Spania la mare, dar nu stam prea bine cu timpul mai avem multe de rezolvat pana vine Sofia. Si ma tot gandeam daca nu ar fi fost bine sa mergem 2-3 zile aici la noi dar dupa ce mi-ai povestit parca mi-a trecut pofta.
Iar cu porumbul, am rezolvat-o
I-am povestit si mamei de dimineata patania mea si mi-a cumparat ea. Acum astept sa se mai racoreasca putin ma duc sa il recuperez.
Alina, credeam ca mai stai si astazi la mare, iti uram de dimineata sa te bucuri de ultima zi pe litoral din vacanta asta. Poti sa-ti imaginezi ca urarea era valabila pentru ziua de ieri
. Oricum, bine ai revenit.
29+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George