Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 20
Banu2268 spune:
si eu am de gand sa-mi adun toate actele si sa fac dosarelul de pe acum, fireste fara actele care nu mi se pot da acum,
dar e bine sa ma pregatesc din timp, si sa adun tot sa am totul pregatit si la final sa mai adaug ce lipseste
Banu
23+
Salih
CD27 spune:
Neatza burtici, am lipsit ier si....n-am apucat sa-i zic drum bun lui bitza
, nici La Multi Ani Angelinei
, nu va suparati burtici 
Am absenta motivata
, dimineata am fost la cumparaturi, am umplut masina...pentru Mikul n-am luat decat detergent ![]()
![]()
Dupa amiaza am mers sa vedem un bebe care are aproape 6 saptamani si isi tine deja capsorul
, era tare vanjos si zambea de mama focului in somn
Primele poze pe care le-am pus, cu turnul cu ceas sunt din Sighisoara ![]()
29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
Banu2268 spune:
a si oricum nu trebuie sa depunem neaparat in primele zile dupa nastere si in termen de 60 de zile, asa ca, cu cat mai repede cu atat mai bine.
totusi bine ca-i 60 de zile, ce bataie de joc ar fi fost daca ar fi zis in termen de 7 zile de la data nasterii copilului

Banu
23+
Salih
Banu2268 spune:
neata cd
care-i numele tau? eu ti-am luat nr de tel, aveam de gand sa ma duc la fabricuta aia inca nu m-am dus
si te-am trecut in agenda cd27 

Banu
23+
Salih
CD27 spune:
Neatza Banu
, da, Roxana sunt, CD - Constantin Dulgheru asa il va chema pe Mikul, plus Robert ![]()
Daca vrei sa mergi azi la fabrica sa te grabesti ca nu cred ca e deschis mai tarziu de ora 15
dar nu inteleg de ce te grabesti cu hartzogaraia pentru concediu de ingrijire al lui bebe, tu ai intrat deja in prenatal? ca sunt 126 de zile de pre/post natal..eu zic ca ai timp, eu una nici nu atiu ce imi trebuie, chiar nu m-am interesat ![]()
Joy, ce tare, avem acelasi DPN
, tu unde vei naste? Eu la Municipal
29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
300 spune:
Neata si de la mine! Am intrat tarziu pentru ca Ralu ne-a invrednicit cu reprezentatie artistica si am baut si cafea cu ai mei, deci a trecut ziua ca si cum n-ar fi. Nu vreau inapooooi acasaaaa!
E asa de cald si m-as duce pe-adara :)
Ma bucur Nusha ca nu te mai doare nimic.
Joy, pacat ca unii sunt asa de idioti, poate azi gasesti plporumbi. Sa te odihnesti si sa nu te mai superi 
Musette, si tie felicitari pentru bebe scumb. Vitaminele sa le iei la sfatul medicului. Cate kg ai tu de zice Felici ca esti ca o silfida ?
bebele tau e numa bine, bucura-te ca nu e asa de mare, nasti mai usor. Dar oricum , cum au zis si fetele, nu e dolofan. Poate dr. a vrut sa zica ca nu e exagerat de gras! Nu c-ar fi slab...
Banu, fa-ti dosarul , ok, dar trimite-ti soata sa stea pe la cozi sa-l depuna, iti va fi greu.
Fresh, neata!
Oare pe cine-am uitat? Aaaa, bateti sotii care nu
nu e bine ce fac ei... daca noi vrem si putem nu exista restrictii. Mie cred ca asta mi-ar mai lipsi; la cate mi se umfla, ma dor si ma chinuie sa nu mai vrea nici el. [:D} Uooof...
Am avut azi un carcel la gamba stanga cand ma intindeam prin somns, si eu iau si elevit si magne b6 zilnic din sapt 21... Chiar e buna faza cu indoitul labei piciorului la 90 de grade, numa ca piciorul e chiar rigid, eu singura n-am putut, l-am rugat pe sotz sa-mi miste piciorul.
si o zi placuta si linistita!
27+
fara nume
Banu2268 spune:
n-am fost la fabricuta ca parca e prea cald afara si ma simt cam obosita.....
eu vreau sa am totul pregatit din timp, ca dupa aia o sa fiu cu burta si n-o sa mai pot face nimic.....
eu sunt in concediu de odihna pana in septembrie .. (avantajul invatamantului) si in septembrie intru in prenatal/....
mie mi-e groaza de faza cu ziua in care o sa fiu cu burta la gura si n-o sa mai pot face nimic!!!!
eu de pe acum sunt nervoasa.. totul ma enerveaza sa ma aplec sa ma intind...
asa ca vreau sa cumpar tot de acum sa aranjez totul.. nu cand o sa fiu in ultimele luni ... nu stiu atunci vreau sa stau
Banu
23+
Salih
Banu2268 spune:
ncii al meu nu vrea 
eu am colul intredeschis dar la ultima eco dr mi-a zis ca colul e lung si e bine, asta dupa ce la consultatie mi-a zis risc de avort.
noroc cu eco
pe al meu nici nu-l mai pot convinge.. nu mai vrea sub nici o forma ca "sunt insarcinata" cica din ce in ce mai rar si peste vreo luna deloc ........
si eu care credeam ca barbatii suporta greu faza cu lipsa!!
Banu
23+
Salih
Banu2268 spune:
nici al meu nu mai vrea 
la ultima consultatie dr mi-a zis risc de avort.... si a zis sa-mi masoare colul la eco si la masuratoare a zis ca e bine ca e lung... parca si acum paranoia din mine spune oare sigur e lung>??/ daca m-a pacalit.
si pe el nu-l mai pot convinge// zice sa nu mai facem ca sunt insarcinata chiar daca la eco a zis ca e bine....
ma pupa ma tine in brate si dintr-o data dispare parca sa nu mai stea langa mine
eu care ma gandeam ca barbatii suporta greu lipsa.... heheheheh
Banu
23+
Salih