Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Joy sorry ..se mai intampla sa dai peste idioti din astia...si eu am patit-o cu unul cu piersicile exact la fel,ptr ca am vrut sa mi le aleg nu mi-a mai dat si a trebuit sa merg in alta parte ...asa ca....

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza fetele!

Va aud ingrijorandu-va de kilograme. Eu cred ca atata vreme cat avem grija la ce mancam adica mancarea noastra sa contina de toate mai putin grasime si dulciuri aiurea, nu trebuie sa stam cu ochii in cantar. Organismul fiecarei persoane are propriile socoteli el asimileaza cat crede ca are nevoie pentru bebe si pentru grasimile care se vor regasi initial pe soldurile voastre iar apoi in laptele pentru bebe. Eu la prima sarcina m-am facut cat China, am luat 23 kg si in 8 luni de la nastere eram slaba la loc. Baiatul meu s-a nascut la 38 sapt. cu 3500g, deci nu foarte mare dar nici foarte mic. La inceput m-am necajit foarte tare din cauza kilogramelor si acum imi dau seama ca a fost aiurea tot necazul. Nu spun ca trebuie sa ne indopam cu paine, prajituri si carnati dar daca avem o dieta echilibrata nu conteaza cate kg luam. Eu pana acum am luat deja 15kg. In primele 6 luni nu am luat nimic dar in ultima vreme cresc vazand cu ochii dar nu ma impacientez, bebe sa fie sanatos ca m-oi descurca eu apoi cu kilogramele.

Zi faina tuturor!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata la pranz si de la mine!
JOy, trimite si tu pe cineva la o alta piata. ce dobitoaca aia!!
nici eu nu am dormit prea bine. nu m-a durut nimic, decat vezica statea sub presiune si se cerea golita fff des!
am incercats a dorm in dormitorul nostru si nu am reusit, din cauza caldurii...ceilalti zic ca lor nu le e cald...pe la 3, dupa ce am vazut ca nu pot adormi si transpir mereu, m-am mutat in cuibusorul meu de gravida, adica la demisol, unde tr s ate acoperi cu plapuma...bineintels ca nu m-am acoperit ca la cat de cald imi era...oricum, am adormit imediat. am dormit in reprize pana pe la 9 jumate cand au inceput sa sune telefoanele...

pana acum am mancat si am udat gradina si gazonul, care s-a ars de tot din cauza caldurii si din cauza ca nu a mai avut cine sa-l ingrijeasca, sotul meu a fost f ocupat, ca el era responsabil de gazon...
acum astept sa se faca seara sa-mi vina iubirea acasa, ca e plecata la renovarea casutei de la calimanesti...eu n-am mai avut curaj sa plec la drum...

300, ziceai de picioare umflate: stai cu ele ridicate pe ceva si bea lichide multe

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna andy!!
si joy mai bine mergi la market si ia o conserva de porumb si fa-ti pofta si gata

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

ClaudiaH, sunt de aceeasi parere cu tine, insa eu din alte motive imi fac griji(pana acum nu e cazul, ca am luat cam 10 kg, dar daca mai iu mai mult de 2...). eu am plecat de la o greutate cam mare si nu-mi e teama decat de sanatate, nu ca nu mai slabesc dupa. adica imi doresc sa fiu o mama slaba si frumoasa, dar nu e pe primul loc asta.
acum imi fac griji ca fiind mai dolofana nu voi avea forta necesara pt o nastere normala, ca muschii mei sunt acoperiti de grasime si nu sunt delok pusi la treaba, asha ca cine sa ma ajute in travaliu? plus ca fiind mai mare te misti mai greu, obosesti mai repede, respiri mai greu...

sa vedem ce zice dr marti, ca ma duc la ctrl. eu tot sper sa nasc prin cezariana...mi s-a pus pata!

pozici
totul pentru bebe

32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

aa ce credeti

ma uit si eu acum pe hartogaria care tre sa ne-o facem pentru acordarea celor 8 milioane pentru bb.

asa de multe hartii si declaratii peste declaratii, si copie si original si iar declaratie si cere tip si iar copie si original plus adeverinta si cerere original plus copie si adeverinta si .............declaratie si copie si iar original si iar copie si iar original si declaratie pe propria raspundere!!!

toata asta e facuta ca sa te lipsesti, dar eu n-o sa ma lipsesc si o sa ma duc si cu copilul de gat numai sa iau de la stat cele 8 milioane, ce e dreptul meu nu?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

banu, normal ca e dreptul tau:)) a zis cineva ca nu-ti da??:PPPPPPPP

pozici
totul pentru bebe

32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

buna dim burticutze

banu eu zic ca de hartogaraie o sa se ocupe taticii
si asa in primele zile/saptamani noi o sa fim obosite, operate etc etc. macar atata lucru sa faca si ei
mie mi se pare normal ca tata sa faca astea pt copilul lui
parerea mea...

32+
AMR 53 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

subscriu..taticii sa umble dupa acte,noi oricum n-o sa putem...sper numa sa nu trebuiasca sa la facem si sa mergem personal cu ele.Dar nu m-as mira.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

pai prin modul in care e facuta legea si cate hartogarii ne trebuie deja ne da de gandit, adica ca nu ne-ar da si ca toata treba asta e facuta ca sa o lasam balta sa ne lipsim pana si de banii de pampers, ca banuiesc ca 8 milioane pe luna asta o inseamna ceva pampers si ..... .
dupa ce ca-i mica suma mai iti trebuie si atatea. da ce ne mai miram specific pentru romania nu>?

si nu nu , eu vreau sa ma ocup eu, indemnizatia sa o iau eu, si sa fie asezata frumos in contul meu, pentru zilele negre

banii mei sunt ai mei si banii lui sunt ai nostri heheheeh

si oricum toate adeverintele alea de la servici de la mine .... mie tre sa mi le dea, parca si vad moaca secretariatului daca-ltrimit pe el

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput