Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 18
alexa si mami spune:
clau, am descarcat, miine bag in albumul nostru 
musette, io zic ca e f bine. nu e de ingrijorat
sa treaca supararea.
edit: pe DC la sapt 31 scrie: copilul are in jur de 15oog....deci musette, e chiar f f f bine.
alexa si
mami
claudinna spune:
musette, cum ma anu e dolofan?? o fi lungan, ca si de al meu a zis ca e maricel, dar nu gras ci lung
stai linistita ca nu-ti trebuie un copil gigant ci un copil normal, care sa iasa usor. are timp destul sa ia in greutate dupa ce iese din burtica
freshanana, sa stii ca e adevarata treaba asta cu luatulk in greutate spre sfrastul sarcinii, cel putin la mine, care o luna n-am mai luat nimic, de vreo cateva zile m-a apucat o foame....nici nu vreau sa ma gandesc la cate kg o sa ajung...
sa nu va mai spun ca beau lichide in prostie! azi am baut 1 l si ceva de ceai, 500 ml lapte, apa plata 1,5 l, suc de portocale 1l, plus ce n-am mai contabilizat, ca am mai baut si apa de la robinet....deci cand mi-e sete beau un pahar intreg sau o cana, de ce nimeresc!
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
32+
Florin Razvan
claudinna spune:
CD, pozele alea primele, din oras, sigur sunt in Sibiu?? nu recunos pe unde ar putea fi...de ex, pe unde e mama aia cu turnul ala cu ceas?? sa se fi schimbat asha mult??
alea din muzeul satului le-am recunoscut, dar cele din orash...sau aia unde sunt ambulantele?? pe unde e facuta??
eu am facut facultatea la Sibiu si-l stiu ca-n palma...dar deh, au trecut ceva ani
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
32+
Florin Razvan
felicic76 spune:
neatza burtici!
eu m-am trezit de pe la 7 si acum trag de tati ca sa se duca la piata si nu vrea scoale, sunt suparata pe el, nu mai vrea
, in ultimul timp am tot avut dureri inghinale(cred ca bebe a avut un puseu de crestere), m-am plans si io ca omul si acum mi-a zis :pas la
, sa nu "deranjam" copilul
La voi cum sta treaba asta?
(Ma gandesc sa-l las in pace o perioada si apoi il corup![]()
claudina: esti o fericita cu atata aer curat si verdeta, o sa aiba cel mic unde sa zburde in voie!
si eu am inlaturat sarea din alimentatie si marturisesc ca ma simt mai bine! tot nu pot sa pricep cum am sarit trei numere la picior, m-am plans si drului care mi-a raspuns: din frumusetile sarcinii
, io stiu ca se dilata oasele, dar chiar asa? pb este sa nu raman cu ele dupa nashtere, ca o sa tb sa-mi fac pantofi pe comanda
mussete:
sa treaca contractiile! bey,tu ce-ai vrea? ai 50 de kile cu tot cu imbracaminte, nu stii ca baietii seamana cu mamele? nu m-ai vazut pe mine ce multa sunt
?
mami de alexa:
bine ai revenit

inteleg ca o mai boieresti 2 sapt, nu? apoi mai ai putin si intri in prenatal, viata nene pe unii!
nushulica;
sa treaca relele!
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
nushulica spune:
neata!
multumesc de pupicii trimisi cred ca de asta azi ma simt bine![]()
eu nu inteleg ieri parca muream de toate durerile alea si azi m-am trezit super ok
oare bebe asta imi joaca feste?![]()
ieri de dureri de cap am uitat sa iau no-spa si azi noapte aveam o burta tare tare si bebe statea incovrigit in jurul buricului, am luat no-spa si vad ca acum e bine mersi dar dimineata n-a miscat,,,probabil asta ca sa ma pedepseasca ca l-am tinut toata noaptea incovrigit![]()
alinuto
bine ai revenit de la mare!!! sa va fie de bine concediul
felicic
al meu de mult mi-a zis pass la capitolul asta
dar asa de mult m-am obisnuit ca ma intreb daca dupa ce nasc o sa mai vreau eu
freshanana
vai ce veste proasta mi-au dat
pai juma de kil pe saptamana
pai sigur ne facem cat elefantii
eu ma bazez totusi pe faptul ca exista o gramada de fructe si n-o sa luam chiar asa de mult daca mancam normal
musette
de ce plangi mamico??da bebe e f f f bine din cate am citit si eu pe net trebe sa aiba 1.5kg...deci cum nu e dolofan??nu inteleg de ce ti-a zis medicul asa, ce ar vrea sa faci un elefantel?
tu nu ai luat deloc vitamine pana acum?
pana diseara avem zi de leneveala pe urma vom iesi la o plimbare pe racoare!!
duminica placuta tuturor!
26+
DAVID
nushulica spune:
quote:
citat din mesajul lui Banu2268
neata fetelor
nushulica ma bucur ca te simti mai bine
Banu23+
Salih
saru'mana!
cred ca si bebe se bucura ca mami nu se mai vaita ca a inceput gimnastica de dimineata
26+
DAVID
andy.p spune:
Buna dimineata fetelor.am dormit si noi mai bine dupa ziua de ieri care parca nu se mai sfarsea...bb-lina sta ff comoda pe vezica mea si eu moooor ca de multe ori nu pot sta in picioare..plus durerile inghinale..Felicic si eu le simt din plin,iar aseara am avut si niste intepaturi prin burta groaznice.
Azi vad ca suntem mai bine..sper sa ne tina.
Felicic nici la noi treaba nu e roz...dar dupa ce trecem de 34s sper sa se imbunatateasca.
musette e ff bine bb nu-ti fa griji
alina cum a fost?Ai reusit sa te bronzezi?Alexa ce-a facut?
nushu ma bucur ca esti mai bine
banu
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
Joy21 spune:
Uff, abia m-am intors de la piata ![]()
![]()
![]()
Mi-era si mie pofta de porumb si in toata piata era la o singura taraba. Bun. Ma duc si ma uit dupa cativa mai "in lapte" ca ultima oara cand am cumparat m-am chinuit sa-l mananc, asa tare era. Baragladina si balabusta care era acolo se apuca sa-mi bage ea in punga ce-i cadea in mana. Ii spun ca imi aleg eu, la care incepe sa tipe la mine (?!?!) si de ofensata ce s-a simtit a refuzat chiar sa ma mai serveasca. Oare cat de dobitoaca si de frustrata trebuie sa fii ca sa-i faci asta unei femei insarcinate???
Am ajuns acasa fara porum, cu nervi cat carul si m-am pus pe 

, ca asa suntem noi, mai sensibiloase in sarcina. Poate am sa merg la alta piata daca ma mai tin puterile, ca abia ma misc.
Claudina,
. Noaptea asta am dormit mai mult pe spate si tare prost. M-am trezit cu dureri de spate iar pentru ca am mancat niste ciocolata inainte de culcare bebelina m-am pedepsit cu scandal trei sferturi din noapte...
29+ cu
Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
_irina_ spune:
buna dimineata,
nushulica lamureste-ma si pe mine cum e cu burtica asta tare ca inca sunt in ceata. Si eu mai imi dau seama ca parca am burtica mai tare, mai ales seara, dar seara stau linistita la tv si probabil atunci imi dau seama mai bine. Si nu ma doare nimic.
Vineri m-am speriat ca ma durea si burtica, pana la urma m-am lamurit ca era din cauza de
ca dupa ce am rezolvat problema mi-a trecut.
30+
- Andreea