Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

quote:
citat din mesajul lui bitza2008

Buna dimi burtici!
Am intrat pe fuga sa va zic ca a disparut nenorocita de klebsiella...phiu...am scapat de infectie!!!! finally!
Eu ma pregatesc de plecare..in vreo 2-3 ore plecam!!!
Ieri ne-am luat la revedere toata ziua de la prieteni..bocete, regrete, cadouri...tot tacamul!!!
Nu stiu cand mai intru..pana ajungem acasa, pana punem internet, noi suntem debransati de la toate...
Ei, oricum, sunteti multe in vacanta, sau ocupate cu amenajarile...sunt sigura ca nu-mi veti simti lipsa.
Piolica, daca intrib pana plec, si vrei sa ne vedem, da-mi nr tau de tel pe PM.
Pupici tuturor, aveti multa grija de voi si ...ne auzim in curand!!!

32+LUCAS
AMR 8 saptamani!!! 8saptamani!!!!

si ma bucur ca ai scapat de infectie

32+
AMR 55 zile

puiutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

iar nu-i nimeni pe aici?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

burtici

In primul rand multumesc pentru urari, si voi sanatoase, bbei sanatosi si papaciosi

bitza 2008, drum bun si ma bucur ca nu mai ai infectie

nushulica si banu asa mai am si eu nopti in care nu pot dormi sau am stari nasoale... multi si o noapte linistita

Noi abia ne-am intors si a fost tare fain, ne odihnim putin iar pe seara o luam iar din nou

multi si o zi buna in continuare

27+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sunt acasaaa!!! ce bine este!
ramona (300) am venit. am stat o saptamina, atit a fost biletul:)
aly, ce burticutza mare! chiar ca a crescut!!!
ange pun si poze, azi, miine, sa descarc si eu si soata. petrecere frumoasa in continuare!
bitza, ma bucur tare mult ca ai scapat de infectie! ai cistigat te asteptam cu vesti din tara
nushule, ce ai mama?! la tine sa treaca buba.
toate burticutzele fara nici o discriminare.
mai am 2 sapt de co, asa ca sunt relaxata.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aly, ce bine ca dr tau e asha de grijuliu. si bebe al meu e cu capul tot undeva langa buric, in dreapta...dar e asha de ceva vreme si nu stiu daca se mai intoarce acum...
frumoasa burtica si frumoasa mamica!!
300, multumesc pt felicitarile pt casuta. este chiar frumoasa zona si abia astept anul viitor sa ma pot plimba cu bebe pe acolo, la aer curat. si aici stau la casa si intr-o zona destul de inverzita, am gradina cu multi pomi, insa nu e aerul de acolo. iar Valcea mi se pare cel mai frumos oras din tara!
cat despre sare...eu ma umflasem rau si la fata si de asta a zis sa o inlatur. acum mananc cu putina sare, ca m-am saturat de mancaruri insipide, ar prinsesem frica sa nu fac preeclampsie...desi nu mi-a zis nimeni de asha ceva...
acum mi se mai umfla mainile si fata noaptea, ma trezesc asha dimineata, insa imi trece in cateva ore. si asta in conditiile in care beau fff multe lichide si noaptea fac naveta la baie din 2 in 2 ore.
despre vopsit...nu stiu ce sa zic, insa am auzit ca nu este recomandat in primul trimestru...
vazui poza!! mama, ce ti-a crescut burtica!!!

angelynna82, LA MULTI ANI!! sa fii sanatoasa, sa ai nastere usoara si bebe sanatos!! Distractie placuta!!

bitza, drum bun catre casa si sa stii ca-ti vom simti lipsa, mai ales eu, care am aceeasi DPN ca si tine si esti ca si un reper pt mine:P
te asteptam din nou pe forum!!
Joy, vazut burtica ieri. Foarte frumoasa si mamica si burtica! si felicitari pt licenta!
cat despre pozitia bebelusului, sa stii ca si eu patesc exact ca si tine. cand ma pun pe o parte, incepe sa dea din toate cele. acum nu stiu daca-l deranjeaza sau se simte comfortabil....il intreb eu cand iese! a, si eu m-am gandit la faza asta cu statul cu capul in jos:)

alina, bine ati revenit acasa!! asteptam poze!!

fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe

32+ Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Angelynna La multi ani mamico !!!!!!!!

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bitza ma bucur ca ai scapat de nenorocita aia de infectie !!!

Valentina 27 + Matei

Asa creste gandacelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Salutari din Valcea!

Nusule ce rau imi pare ca te doare urechea...

Valcea e intr-adevar un oras frumos, insa eu lucrez in Bucuresti si m-am cam stabilit acolo de multi ani. Oricum e reconfortant sa ajung pe-aici sau pe la tara pe soacra-mea din cand in cand...

ah Claudinna iti sunt colega de suferintza, mi s-au umflat picioarele si mie, ba chiar dreptul e mai gros, probabil am stat aiurea in autocar. Oricum, la cat fistic sarat am mancat ieri nu ma mai mir de nimic.

Alina mami de alexa nici nu mi-am dat seama ca a trecut o saptamana. Deh, noi nu suntem inca in concediu

Joy as continua conversatia despre case, dar pe forum devenim off topic. Vad ca nu ai PM activat. Daca nu vrei sa il activezi, mailul meu este buneasca@yahoo.com, si il folosesc la YM; pentru corespondentza mai rar, deci daca scrii mail te rog sa ma avertizezi pe forum sa imi verific mailul.

Cred ca iesim si noi pe la o plimbare, Raluca a plecat deja cu alta sora de-a ei si mergem sa o cautam. E din ce in ce mai mortala, azi i-a zis tatei in parc "descalta--ma ca mi-e frig!"

Banu ti-ai gasit de lucru? In weekend e mai putina activitate pe forum

27+ fara nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna burtici!

Felicic merci pt complimente,ma faci sa rosesc....nu am mai apucat sa intru ieri ca am fost sa-l recuperez pe sot si avionul lui a avut intarziere si apoi nu ii mai venea bagajul si eu am stat acolo in aeroport o gramada si in picioare si m-au apucat niste contractii de toata frumusetea(de data asta am stiu ca sunt contractii asa de tare ma durea burta si era tare tare) si cand am ajuns acasa nu am mai fost in stare de nimic,m-am urcat in varful patului si nu m-am mai dat jos ca m-am speriat sa nu nasc.

Acu sa va zic de bebe,are 1768 grame dar dr a zis ca nu e dolofan,in rest suntem bine si ne-au coborat si testiculele.M-am linistiti si cu lichidul amniotic ca e in cantitate normala.Cam astea sunt vestile.In concluzie am un bebe care nu e dolofan dar m-am dus glont la farmacie sa cumpar vitamine ca vreau sa puna carnita pe el!

Va multumesc mult pt galerie!!!!!!!!Va pup si va imbratisez pe toate!!

Felicic eu nu cred ca ai diabet,ai un flacau dolofanel dar mergi la analize ca sa fii sigura!!!!!Te pup mult si abia astept sa ne ma intalnim ca mai aveam noi de tocat vineri dar eram pe fuga si pana la urma am stat si am asteptat o gramada.Dar recuperam altadata.

asa creste minunea noastra,un baietel

Doamne ajuta in continuare!Mai avem 9s!

31+LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

musette cum adica nu e dolofan ?
pai sunt copii care nu au nici un kg la 31 saptamani
in fine, cum a zis dr fie
sunt curioasa dc vitaminele iti fac sau nu pofta de mancare

am citit undeva ca dupa sapt 32 mamicile vor lua in greutate aprox 500 g /saptamana. mi se pare cam mult. ma voi face cat 2 elefanti

o seara si o noapte buna la toate (ca e asa liniste aici, cred ca v-ati culcat cu toatele)

32+
AMR 54 zile

puiutz

Mergi la inceput