Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 22
freshanana spune:
eva ai uitat sa povestesti (sau nu am vazut eu) de semintele care se mananca peste tot. in rest exact asa cum ai povestit asa e mamaia. mie imi pare rau ca primarul a bagat asa multi bani acolo si acum vin toti taranoii sa ne faca de ras statiunea.
eu nu am voie porumb fiert 
de cd am facut o gingivita de sarcina. eventual iau o conserva (cum a sugerat cineva pe aici).
32+ 
AMR 53 zile
puiutz
andy.p spune:
alina super pozele,se vede ca v-ati distrat..mai laes alexa..ce frumos construieste castele.Si tie ti-a crescut burtica
eva bine-ai revenit...chiar azi ziceam ca mi-e dor de mare....mi-a trecut dupa ce am vazut ce-ai povestit ca e pe acolo![]()
felicic aceeasi intrebare o am si eu:daca pastrez toate zilele de pre si post natal dupa ce nasc cand incep sa-mi fac dosarul?
30+
bbelina
AMR 10 saptamani 
laura si andy (07.04.2002)
felicic76 spune:
face cineva capitol nou
? m-as baga eu.......
la dosarul ptr indemnizatie tb adaugata si cererea de suspendare a CIM, aceasta fiind cu data imediat urmatoare expirarii concediului, adik a 127 -a zi in cazul asta. indemnizatia se primeste pana copilul va implini 2 ani(ultima luna de incasare este luna nasterii copilului, nu implinirea a 2 ani e la data intrarii in CIC)
aici gasiti o multime e lucruri interesnte, iar de www.protectiacopilului6.ro/document.php?doc=49" target="_blank"> aici puteti descarca formularele.
Vasile
25+
bibinika
D'ale gravideniei
ClaudiaH spune:
Claudinna, stai bine cu doar 10 kg. Si cred ca exagerezi putin cu faptul ca esti plinuta si ca n-o sa ai putere sa nasti, etc. Dupa ce ti-am citit postul m-am grabit sa vad poze si cred ca exagerezi, vorbesti de parc-ai fi nu's ce obeza. Pai sa le vezi pe nemtoaicele autohtone. Pai eu sunt cea mai pispirie de la cursul de nastere. Sunt si mai inalte decat mine ce-i drept dar sunt grase de-a dreptul. Si le vad si pe strada. Iar aici putine nasc cu cezariana, de fapt numai cele la care se impune efectiv in rest... O sa te descurci cu nasterea indiferent pe ce cale alegi s-o faci. Si nu mai speria lumea vorbind asa descurajator despre tine!
mamica lui Stefan din 03.04.2005
33+ cu
Lucia DPN 28.08.2008
iata minunea 2

m-am lamurit.