Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Miruna, sorry, dar nu reusesc de nici un fel sa iau legatura cu tine (privat)!

MommyMagda

27+

Mergi la inceput

Tot eu mi-s...
Am reactualizat semnatura....

MommyMagda

29+

Mergi la inceput

Pup toate mamicile si burticile!!!

MommyMagda

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sanziana e tare frumoasa camera copiilor

Joy felicitari pentru licenta, poate de acum reusesti sa te odihnesti cat de cat

MommyMagda felicitari si tie pentru semnatura

Eu ma pot epila cu aparatul, intradevar mai pe pipaite dar merge

27+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Joy felicitari pentru licenta
Am uitat sa va zic, Mikul e cu capul in sus , cred ca vrea sa imi dea motiv pentru cezariana aia pe care o vreau eu

29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

CD felicitari si tie pentru bebel si sa stea la mami cat mai mult

27+

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

CD27 felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Sa stii ca si la mine pe eco facuta la chitescu rodica scrie rinichi RD si RS cu discreta distensie bazinetala, bazinet diametru AP 4mm....eu am intrebat-o la sfarsit pe dr daca e totul ok cu bebe si mi-a zis ca da, dar din cauza ca nu a putut vedea absolut tot la inimioara din cauza pozitiei lui bebe a zis ca asa nu poate spune ca e totul in regula...si am intrebat-o din nou...din ceea ce s-a putut vedea si masura este ok ? si mi-a zis ca da...nu mi-a zis nimic ca ar fi in neregula cu aceasta discreta distensie bazinetala. Dar la urmatoarea vizita o s-o intreb ca sa ma lamureasca si pe mine. Iosup nu a pomenit nimic de aceasta distensie bazinetala discreta....Tu la ce dr ai fost azi ?

fetelor, eu va las ca incep sa ma pregatesc pentru maine, pana acum am dormit putin...

va pup si va doresc un week-end minunat !

maryb 23+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

CD felicitari pentru bebe in grafic. Pozitia mai are timp sa o schimbe.

Fetelor, ma pregatesc si eu de weekend. Ceva cumparaturi si apoi spre casa. Va pup pe toate si celor care pleaca in vacanta, inca o data vreme buna si relaxare multa!!!

Cred ca in zilele astea intru si eu la odiseea de pepenasi sa ma mai obisnuiesc cu gandul la ce ne asteapta. Am vazut acolo o mamica din Elvetia, deci nu mai sunt sigurica pe aici, poate reusesc sa iau legatura cu ea.

26+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buna burtici!

am fost astazi la dr pentru controlul lunar, bebe are un avans de 13 zile si o greutate de 945gr. a miscat tot timpul, salta sonda pe burtica, dl dr este ingrijorat ca suntemi grasani si lungani si ma suspecteaza de diabet gestational, drept pentru care mi-a sugerat sa fac glicemia cat mai repede(mi-a dat o lista de analize cu rezultatele carora ne vedem peste o luna, daca nu intervin probleme intre timp)
eu stau linistita, stiu ca el a avut un avans de-a lungul timpului, i-am spus si drului. In rest toate bune si frumoase, si col si placenta, ir-uri etc.

M-am plans de sangerari nazale, daca persista sa consult un orl-ist. picioare umflatele si sarit trei numere de incaltaminte/ asta-i frumusetea sarcinii

m-am vazut cu mussete, mergea sa-si ia sotul de la aeroport, nu ne mai dadeam plecate, ea a intrat repede, eu aveam programare la 13,30 si am intrat pe la 16,30., chiar daca am pierdut timp sunt foarte bucuroasa ca mi-am vazut bebelinul. este in pozitie transversa si da cu capul

nu prea pot sa scriu cum trebe, sunt la noul apartament si tastatura de la calc asta imi joaca feste, nu am nici mouse

citesc din urma si revin pe seara, tb sa impachetez ca se pare ca maine ne mutam
edit#536; nu treispe zile, ci 16 zile, m-am uitat pe masuratori, ca-mi da dpn 12 oct cand al meu este 28 oct

Vasile
25+

bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Felicic felicitari ptr miscaretz...ma bucur ca esti optimista,sunt convisa ca totul e bine.Spor la mutat.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput