Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)
Raspunsuri - Pagina 13
CD27 spune:
Mary eu am fost la dr Craioveanu la CMU Unirii (prima data cand merg la ea), dar la mine valoarea e de 8.5 mm, dublu fata de cat era la tine , sper totusi sa nu fie nimic important, n-am gasit nimic pe net inca
29s+
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
maryb spune:
CD27, si eu sper sa nu fie nimic grav. hai sa le intrebam pe fetele care nu au avut asa ceva la eco ce valoare aveti voi la AP (la rinichi) ?
maryb 23+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
maryb spune:
faza e ca la iosup pe eco scrie rinichi normal situati, dimensiuni si morfologie normale...deci.....oricum nu ma mai sperii si cu asta acum....de ajuns ca m-am panicat toata cu acel DT prost, daca si dr mi-a zis ca este in regula cu bebe....daca era ceva nasol mi-ar fi zis, nu ?
maryb 23+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
maryb spune:
felicic felicitari pentru bebe grasunel. Sper sa nu fie vorba de diabet gestational...
maryb 23+ cu
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
freshanana spune:
felicic si CD feliictari pt bbii avansati
asteptam si pe musette tot cu vesti bune
si sa o tin atot asa copilashii
32+
AMR 55 zile
puiutz
babytza spune:
CD,Felicic felicitari pentru bebei grasunei !!!!
CD prietena mea a avut acelasi diagnostic la baietelul ei , un rinichi mai lenes ( sau dischinezie biliara ) si dupa ce a nascut totul a fost ok. Doar sa bea mereu lichide ala mic, i-a zis dr. Si la mine in sapt 22 a zis la fel dr, ca avem o mica problema cu rinichiul drept. Dar stiinde deja de baietelul prietenei am ramas linistita . NU iti face griji ca nu e nimik grav....
Valentina 27 + Matei
Asa creste gandacelul nostru
babytza spune:
Si prietena mea a facut echo tot la dr Pop
Valentina 27 + Matei
babytza spune:
Anca mie mi-a zis dr sa nu folosesc crema epilatorie in timpul sarcinii ca are o substanta nociva pentru bebei...Citeste si tu pe cutie dar nu cred sa scrie ceva referitor la sarcina...
Valentina 27 + Matei
babytza spune:
quote:
citat din mesajul lui Joy21
Buna, fetelor! Pupici la toate
Ieri am scapat si noi de licenta
A fost primul examen important al Sofiei si a trait si ea toate emotiile alaturi de mine, a fost tare agitata.
Acum pot sa-mi concentrez toata atentia asupra gasirii unei casutze pentru noi.
Si multumesc fetelor care mi-au urat succes .
Am pus si niste pozici noi la semnatura, cu burtica crescuta
29+ cu Anna Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Felicitari pentru licenta !!!!
Si am vazut si pozele....Esti o scumpa !!!!
Valentina 27 + Matei
khristin spune:
Fetelor, multumim tuturor de aprecieri, sinteti niste dragute
Piolica, chiar te rog cand ajungi in Toronto sa ma vizitezi, vreau sa ne vedem by all means…
Sanziana, e bine ca poti sa-i cazezi pe amandoi in aceeasi camera….la noi fiind si diferenta de varsta ii vom culca in camere separate…
Felicic, felicitari pt. dolofanel ….pana ce nu faci testul de diabet gestational n-ai motive sa fii suspecta, noi am avut emotii la testul asta, dar a fost totul bine.
CD, felicitari pt. rezultatele bune ale Mikului… sa stii ca bbeii au timp sa se intoarca pana pe la 33 saptamani, nu e tarziu…
Am vazut ca discutati despre sutiene….eu le-am gasit extrem de comode pe cele "before and after birth". Ieri am fost la masaj, si discutam cu maseuza ca as putea sa-l aduc si pe bebic sa-l intinda si pe el dupa ce s-o naste, cica ar calma colicele si nervisorii, si sincer m-ar cam bate gandul Aaa, si eu sint interesata de recoltarea celulelor stem, data viitoare trebuie sa abordez subiectul musai cu ginecologul meu.
Cristina
le bébé 27w +
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".