Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anca iti poti pune o oglinda intre picioare dar trebuie sa gasesti o pozitie totusi comoda. Legat de dolicocefalia micutei Carla, am vorbit despre asta cu un medic ginecolog (un prieten al tatalui, nu mai profeseaza dar are o experienta de 40 de ani in domeniu) mi-a spus ca dupa inventarea ecografiei, cazurile diagnosticate si trimise la el de copii cu dolicocefalie au avut ca rezultat copii perfect sanatosi, cel mult cu o forma putin alungita a capului dar care in timp s-a corectat. Nu isi aminteste sa fi fost vreun copil cu probleme in urma acestui diagnostic. Ca o gluma mi-a spus ca multi din fosti lui "dolicocefali" sunt astazi oameni foarte destepti (mi-a dat exemple concrete de cunostiinte comune).stiu ca nu te prea incalzeste povestea mea dar asa ca o raza de soare macar.

Pe mine m-a lovit nostalgia, acum doi ani pe 11.07 am fost la ultimul control inainte de a naste, nimic nu ma facea atunci sa cred ca voi naste in doua zile. Ce vremuri, ce frumos...

Miruna 30+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Anca, eu... nu prea ti le-as recomanda. Eu am incercat o data cu ele si m-am lipit din cap pana in picioare si mi s-a parut mai incomod si muuuult mai naspa decat cu aparatul. Plus ca nu au tras cum trebuie, trebuie sa pui mai multe in acelasi loc, daca se incalzesc se topesc si nu le mai poti folosi etc... eu am avut experienta neplacuta cu ele. SI nu eram gravida...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
30+ Cuculetz Andrei

AM SCHIMBAT PREFIXUL AMR 10 SAPTAMANI

AMR 64 DE ZILE PANA LA BEBE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banu2268 spune:

buna fetelor ce faceti astazi?

Banu 23+ Salih

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

quote:
citat din mesajul lui Muuh

anca iti poti pune o oglinda intre picioare dar trebuie sa gasesti o pozitie totusi comoda. Legat de dolicocefalia micutei Carla, am vorbit despre asta cu un medic ginecolog (un prieten al tatalui, nu mai profeseaza dar are o experienta de 40 de ani in domeniu) mi-a spus ca dupa inventarea ecografiei, cazurile diagnosticate si trimise la el de copii cu dolicocefalie au avut ca rezultat copii perfect sanatosi, cel mult cu o forma putin alungita a capului dar care in timp s-a corectat. Nu isi aminteste sa fi fost vreun copil cu probleme in urma acestui diagnostic. Ca o gluma mi-a spus ca multi din fosti lui "dolicocefali" sunt astazi oameni foarte destepti (mi-a dat exemple concrete de cunostiinte comune).stiu ca nu te prea incalzeste povestea mea dar asa ca o raza de soare macar.

Pe mine m-a lovit nostalgia, acum doi ani pe 11.07 am fost la ultimul control inainte de a naste, nimic nu ma facea atunci sa cred ca voi naste in doua zile. Ce vremuri, ce frumos...

Miruna n-ai idee cat ma bucur ca mi-ai spus chestia asta. Diagnosticul nu a fost pus nici de ginecologul meu si nici de imagist, am cautat eu pe net situatii similare - adica capsor alungit cauzat de pozitia pelviana - si in literatura americana am gasit cateva referinte. Insa asa cum am mai scris indicele nostru cefalic e in limite. Asta plus ce mi-ai spus tu IMI DA SPERANTE MARI CA VA FI TOTUL BINE Iti multumesc mult pentru mesaj!

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Moni, ce-am luat eu e crema epilatoare nu benzi cu "lipici" rece. Cu alea am avut si eu experiente neplacute.

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

anca vezi ca nu stiu daca ai voie sa folosesti crema epilatoare. Citeste si tu instructiunile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

piolica si mie imi place mult ce fac la scarbici dar tot ma ia somnul. Si cand e vineri ora 15:30, iti dai seama ca abia astept sa plec acasa. Din pacate nu ne permite sa lucram de acasa caci avem niste legaturi in retelele clientilor care necesita maxima securitate.
Wow, piscina la pranz, super, bravo tie ca profiti din plin de asa ceva.
Cat timp ti-ai propus sa lucrezi pana inainte de nastere?

toate burticutzele

26+

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am venit cu vesti despre Mikul, sa vedeti, avem 1583, suntem cu o saptamana in avans fata de varsta sarcinii:
VG - UM: 29s+3z
VG - US: 30s+3z
dupa UM ar trebui sa nasc pe 23 sept, dupa US (care nu stiu ce inseamna, banuiesc ca sunt masuratorile) ar trebui sa nasc pe 16 sept.
Totul este in limite normale, inima bate cu 150/m, dar e o mica problemuta, la rinichiul stang : 'distensie bazinetala renala stanga minimala, diametru anteroposterior 8,5 mm'. Dr a zis ca nu se poate pronunta inca, ca trebuie sa vedem si urmatoarea eco, diagnosticul asta ar insemna ca se elimina urina un pic mai lent
Incerc sa nu intru in panica, o sa caut sa vad exact ce inseamna asta

28s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Am citit instructiunile dar nu scrie a nu se folosi in sarcina, ca pe majoritatea produselor cosmetice de altfel.

Poate incerc si eu aparatul de ras, am un trimmer Remington dar nu l-am folosit niciodata all over.

O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD felicitari ptr vestile care le-ai primit.Incearca sa nu te panichezi sunt sigura ca Mikul e bine.
Anca am avut prietene care s-au epilat asa cu crema si sunt k bb-eiii.

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput