Mamici norocoase de sept-oct 2008 (93)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Andy, Dragos e micut nu are decat 1 an si 9 luni...deocamdata el stie sau ni se pare noua ca intelege ca mami are in burtica un bebe si cand va creste mare bebe va veni la noi acasa. Explicatii pt un copil de nici 2 ani!Sunt asa de curioasa cum va reactiona cand voi veni de la maternitate, incat ma ia cu ameteala!
Joy felicitari pt examenul luat!
Laureta spor la bagaje si sa aveti parte de o vreme superba!Laureta eu la prima nastere cu cezariana am dat 500ron (se dadea 100/150 euro) si cam asta a fost echivalentul. Fiind un caz de urgenta si mai multe chestii atat am considerat noi ca merita sa dam dr.
Acum voi intreba pe fete, cand am sa nasc cam cat se da si vedem ce hotaram!Nu as vrea sa dau nici mai putin, dar nici sa sar calul!

26+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Fetelor, va rog sa ma lamuriti si pe mine ca nu sint prea experimentata intr-ale forumului.

De ce exista mai multe topicuri cu "mamici de septembrie-octombrie 2008"?
Eu cu cine votez?

Multumesc anticipat,

Nausica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Ai dreptate Sanziana,e micutz..noi ne confruntam cu niste reactii tare ciudate,desi incercam sa nu-l stresam si sa nu se simta amenintat ...nu zice nimic ,dar comportamentul lui uneori e de nercunoscut.Multumesc de raspuns
laureta aici o cezariana este 200-250E.Spor la facut bagaje si distractie placuta la mare....si felicitari ptr analize

30+bbelina
AMR 10 saptamani
laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

gata, burtici, am plecat! ma duc la cumparaturi rpd si apoi plec spre copii, care sunt la munte. acolo, din pacate, nu am net deocamdata, dar o sa rezolv si treaba asta saptamina viitoare.
va puuup si pe toate, fara exceptie! sa aveti grija de voi si de burtici!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Sunteti niste scumpe!
, aly_c20, Piersicutza, Anca si Carla, Laura, Laureta, Sanziana

M-ati facut sa...

Uff, sunt la serviciu, abia astept sa scap. Si incerc sa imi fac o programare pt. diseara la epilat ca daca eu nu ma mai vad de burta, nu inseamna ca am scapat

29+ cu Anna Sofia

Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Anna Sofia la 20 sapt.
Burtica

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Andy citeam ieri o carte despre venirea celui de-al 2 lea bebelus in familie, se pare ca diferenta de 1-2 ani e cel mai usor tolerata, ca de fapt ei nu realizeaza pe moment ce se intampla si cresc de fapt impreuna. De la 3 la 5 ani apar insa tot felul de reactii la fratele cel mare:insingurare, egoism, crize de isterie, regres. Acu vom mai impartasi impresii si dupa ce-i vom avea pe amandoi acasa! Vom supravietui cu siguranta, hai sa ne imbarbatam!

Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nausica spune:

Ai, ai. M-am prins acum de ce sint mai multe topicuri.

Moaaaaaaamaaaaa, cit am scapat!

Nausica 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
citat din mesajul lui Piersicutza

quote:
citat din mesajul lui piolica

piersicutza, eu raspund prezent la oboseala, somnoreala... mi-e si teama cum o sa fie pina in septembrie, daca de pe acum m-au luat toate oboselile. eu tocmai ce am facut masaj, azi lucrez de acasa, si a venit tipa sa-mi faca masaj. e mult mai bine acum. ma duc si la piscina si asta ma ajuta destul de mult. in rest, nu stiu alt remediu, in afara de stat in pat.

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

piolica eu stau la servici 9 ore, ajung seara acasa, gatesc ceva, mancam si pe urma merg la culcare. Na cand sa mai stau in pat si in timpul zilei? Da, la piscina mi-am tot propus sa merg si eu, of timpul asta liber...

26+

Piersicutza

Te inteleg!!!! si eu stau 9 ore la scirbici, dar macar imi place ceea ce fac. dar eu am noroc ca pot lucra de acasa, iar saptamina asta ma lucrat de doua ori de acasa. eu merg la piscina in pauza de masa, firma unde lucrez eu a inchiriat un etaj de la un hotel, asa ca merg la piscina hotelului. d'asta ma scot asa usor. plus ca e gratis, avem niste cartele la piscina care sint negociate cu contractul de inchiriere si cum eu sint gravid, am prioritate:)

31+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Hai ca iarasi ma trezesc eu sa pun intrebari indiscrete Treaba sta cam asa: nu ma mai pot face inghinal cu epilatorul electric, adica pe margini mai merge dar adanc - nope. Cu ceara mi-e teama sa incerc ca si asa am destule pe cap, numai de contractii in plus n-am nevoie. Mi-am cumparat o crema epilatoare Strep speciala pentru inghinal. Ce ziceti, sa incerc sa ma fac "brasilian"? Mereu am fost obisnuita asa si habar nu am cum sa ma fac cu lama pe-acolo ca nu vad nimic.

Doamne ajuta ca micuta mea sa fie sanatoasa
O burtica mititica

31+ Carla Alexandra
AMR 9 saptamani

"Live the given moment because the moment is your life" (Omar Khayyam)

Mergi la inceput

Anca eu pt linia splipului si cand de adanc pot, folosesc aparatul de epilat, iar pt zona mai adanca am un aparat de tuns pt zona inghinala de la ufesa, care are de la 0 la 10 mm posibilitate de a tunde. Si cu o oglinda in fata, mai pe pipaite reusesc sa ma fac. Chiar ieri am reusit performanta, bine timpul de executie s-a marit considerabil

Burtica bebe 2
Poze camera copii

Mergi la inceput