LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria lasa ketonal-ul ia Ketoprofen SR de 200mg de la terapia - capsule. e mai eficient ptr ca are eliberare prelungita pe 6 ore. dozajul e acelasi.
Ina cunosc feeling-ul cu expediatul rapid.. unde stau acum ai tai cu Radu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La Mangalia sunt cazati...si sunt multumiti, ca nu e asa aglomerat...cazarea ok, cu scandalul de rigoare la preluarea camerei, ca deh, suntem in Romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua!

Eu evaluez proiecte, azi am dead-line si vreau sa fac treaba ca lumea pentru ca ma gandesc cum m-as simti eu daca mi-ar evalua cineva lucrarile de mantuiala...asa ca zic in fuga...

Gabi, Prevenar eu nu le fac, asta e unul pe care l-am sarit. Eu le-am facut tot ce se poate insa impreuna cu doctorul (care are si el un copil de 6 ani si mi-a zis ca nu i l-a facut nici el) am zis ca pe asta sa-l sarim.
Pupam vorbaretul mic...si pe voinicul cel mare ca nu-i strica nici lui
Felicia, tare dulce trebe sa fi fost Andreea...faina tastatura ta...:) Distractie maxima la taiatul motului!
Roxi, sanatate multa, vad ca progresezi...:) Promit ca fac tot posibilul sa vin cu Mariuca la petrecere, sa-mi amintesc sa-i pun o rochita in bagaj...
Daria, Ketoprofen iz za best! L-am luat cand mi-a zis Roxi si zau ca isi face treaba...:)
Roberta, amironeanu, chiar suna bine. Noi (adica John ) cred ca suntem cei mai fricosi parinti, ne e frica sa plecam cu ele in strainatate. De parca daca pleci la Constanta nu e tot departe de casa...ih!
Ema, aveti aventuri...:)...sanatate multa!
Andreea/Philip, Maria doarme 9-10 ore noaptea si 1 ora ziua si gata...Iaca poze din Strasbourg
http://family.webshots.com/album/564005828MrEXdG
la care nu am pus explicatii pen' ca am pus prea multe si imi ia mult timp. Dar o sa le mai raresc si ma sa pun si comentarii..:)

M-am uitat pe pagina si am vazut ca toate pozele de la ziua Mariei, cu comentariile aferente...:)))...au disparut...le pun din nou, ca sa ma mandresc cu galustile mele. Daca nu io, atunci cine

De azi o trecem pe galusca mica la un singur somnic pe zi, ca ne-a zapacit ieri...Am leganat-o o ora ca sa doarma cate juma de ora!
Mananca din doi in doi, da-i vesela de numa'...cred ca ea compenseaza miorlaiala Mariei...:)))

Un weekend excelenta sa avem...ma duc sa evaluez!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ina, ce mi place sa mai aud de copii din`astia "lipiciosi" care nu mai pot de dorul parintilor :-)))
Mey, bugetu` de mare s-a dus pe operatia de ochi, azi am facut rezervarea la Praid pt 12 septembrie, tralalalalalaaa !
Rox, Cristal, azi cumpar medicametu`recomandat, sar`na !

Intrebare : daca m-au navalit rusii, imi spuneti voi care stiti, pot continua tratamentul cu ovule (cervugid parca) ??? Ca m-au navalit si astia amu` :-)))

Merg sa vad poze cu Cristalineleee !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

nu mai stiu daca v-ati mai uitat pe subiectul lui Silviu mic, va copiez ce am scris acu':
1. "acum am vorbit cu Nicole, azi il opereaza pe Silviu, situatia lui fiind critica (ati vazut saturatiile cu care a ajuns in spital )
acum fac rezervari pentru avion pentru mama lui - sa plece maine sau duminica.
imediat ce am o rezervare va anunt."

2. "i-am gasit Margaretei bilet cu Wizzair - pentru duminica, pana la Dortmund, ar ajunge la ora 13.00 acolo. de la Dortmund la Bad Oeyhausen sunt 143km"

am intrebat si daca ar putea cineva sa o duca pana la clinica, daca nu am gasit pe deutsche bahn ca poate lua trenul.

Daria nu cred ca il poti lua in timpul CM. na ca nu gasesc acu nimic despre asta. cate zile de tratament ai facut deja?
Cristal, da, avansez, avansez... tot inainte
Ina dar di ce pui scandal? nu au dat camera care trebuia?

Mergi la inceput

tot eu, scuze Gabi ca uitasem sa zic de prevenar: acopera el infectiile cu pneumococi - dar doar pe ele.... din pacate majoritatea astea de la gradi is virale... deci tot o sa ai parte de 50% dintre ele. sau nu, ptr ca Stefan are deja ceva imunitate de anul trecut si s-ar putea sa le mai sara totusi.
Cristal spor la evaluari!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ofof, ce se mai chinuie puiul mic...Ne rugam alaturi de rain si de parinti! Doamne Ajuta!

Am si poze de la ziua Mariei, pe care credeam ca le-am puis demult , http://family.webshots.com/album/563994755kzHBWP

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Rox, , am citit dincolo, toate gandurile bunse se indreapta spre micutul luptator ! Doamne ajuta !

(ref pb mea ... taman aseara am inceput, vreau odata sa mi iasa analizele negative, ca PAP a 3-a oara repet si nu iese ashe, cum vreau io; speram sa termin tratamentul la timp sa ajung iar la "donat" probe)

Mergi la inceput

nu, lasa tratamentul pana cand trec rusii, fa-l dupa aceea si te duci la PAP dupa luna viitoare. da de ce il tot repeti frate??? ca daca iesei HSIL (II) tot asa o sa iti iasa toata viata, I e doar la adolescente fara viata sexuala

Mergi la inceput

Rox, mi-a iesit la analiza candida cu tricomonas, am facut deja o tura de tratament. Pe PAP imi scrie vigilenta oncologica, asc-us. PAP facut a 3-a oara. Acum mi-a dat 12 ovule cervugid si 8 pastile atracan parca. Secretia n-am mai repetat-o ca eram sigura ca sunt ok. Daca nici acum nu mi trece , nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput