LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Pai scandal, ca desi au platit camera cu terasa si vedere la mare, tocmai se terminasera camerele alea...da erau pline de bunavointa duamnele de-acolo de la receptie, citez"va dam diferenta de bani inapoi, ca o sa aveti nevoie de ei" Facusera o evaluare mica duamnele receptioniste si concluzionasera ca sunt in deficit bugetar ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Rox, saru'mana pt. noutatile despre puiul mic ... Sa dea Domnul sa se termine totul cu bine ... Acu' a plecat si sotul meu spre banca si i-am dat tema sa faca si o donatie in contul lui Rain...
Ea ce mai face? Cum sta cu moralul? ... Imi inchipui cat de ingrijorata trebuie sa fie... Eu m-am intalnit cu ea cu vreo 2 - 3 saptamani in urma in supermarket si imi spunea fericita ca are un nepotel ... nu banuiau nimic, se pregateau de botez ... Cand mai vorbesti cu ea transmite-i toate gandurile noastre bune ...

Caro si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Caro, saru mana, ii transmit... ea ce sa faca, alearga peste tot, Margareta este socata, va dati seama... a fost la tg mures, s-a intors, acum ne zbatem cu plecatul ei.... numai in pielea lor sa nu fii. ea stie ca suntem toate alaturi de ea, ii spun de fiecare data ca poate conta pe orice. ea imi tot spune ca nu poate ajunge la net... cand dumnezeu sa mai ajunga ..... se mai duce si la Slobozia sa mai aiba grija si de ceilalti doi mici... va dati seama ce situatie.
Daria, am inteles. dupa parerea mea us e complet inofensiv... H era de urmarire.. dar ma rog.
Ina, ce nesimtite, dumnezeule!!! te doare capul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Dariasa scapi repede de traista de medicamente...meii si io stiam ca nu-i bine sa faci atat de des Pap...bine ca Giulik este in forma,distractie placuta la petreceri..
Andreeap mandra doarme cam de pe la 10 seara pan la 7 iar la pranz o ora sau o ora juma...meii ce patanie nasoala cu colegul de gradinita al lui Pupi
Ina io recunosc ca moor de invidie cand aud ce bine s-au acomodat piticii cu bunicii lor..a mea este cam dependenta de mine si cred ca am si io o parte de vina ..referitor la cazare,noi am mers de fiecare data ca la doctor adik cu un pachet de cafea si o cutie de ciocolata..si bonus sharmul sotiorului din dotare..arme perfecte pentru receptionere
Roxi of,of mai mai,lasa ca scapi tu si de tusea asta odata..ce mai zice Pat de bb?....multe si multa putere lui Nicole si cumnatei..am sa incerc sa trimit si eu o suma de bani...
Cristalina ti-am admirat galushtele..mi-a placut mult cea cu Maria in costum de baie..
Hai pupicei
am pus un filmuletz cu mandra mare fan lazy town:)))
http://www.youtube.com/watch?v=uzO-f9Ce83k

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna fetele!

Eu sunt azi la admitere, dar cam somam, e o zi cu candidati putini, ca a venit lumea mai pe la inceputul saptamanii.

Azi dimineata am trecut cateva ore prin alerta de varicela , ca i-au iesit Marei de ieri (si azi s-au acutizat) niste bubulite care o si mananca. Initial am crezut ca sunt intepaturi de ceva, desi nu prea seamana, sunt rosii si au si un varfulet alb (sunt in relief). Am trimis-o la doctor cu Cosmin si zice ca n-ar fi varicela, ci o alergie la ceva. Oricum se scarpina rau si nu prea poate dormi din cauza lor.

Roxi, mi-ar placea sa ne intalnim, dar nu pot sa promit de acum. Sa vedem cum om fi atunci. A plecat tusea? Sa-mi spui daca a dat rezultat tratamentul mariei, ca sunt si eu interesata (tudor tuseste iar si vad ca eurespalul nu rezolva nimic)

Cristal, nu esti singura, si noua ne-a fost frica sa mergem cu ei prin strainataturi. Si drumul lung si eventualitatea unei imbolnaviri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, pupam copiii atomici, sa treaca bubele Marei si tusea lui Tudor.

Vazut 3 fete super frumoase si talentate !

Ce mai stiti de PAPADII ??

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
citat din mesajul lui mitzura
A plecat tusea? Sa-mi spui daca a dat rezultat tratamentul mariei, ca sunt si eu interesata (tudor tuseste iar si vad ca eurespalul nu rezolva nimic)

noo, e aci cu mine, cred ca ma iubeste tare . nu conteaza ca sentimentul nu e reciproc da ce sa fac? nu am incercat tratamentul ca nu am nuci intregi, trebuie sa ma duc prin piata sa iau.
Ioana, ce le are Maria cu cantatul ce naiba e aia lazytown?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Hello!

Intru scurt sa va urez week end placut, sa treaca tusea (ai incercat cu ceai de busuioc+miere+lamaie sau cu ceai de ceapa cruda, fara coaja, infuzata cateva minute?), bubitele si toate alea, eu mai amkun pic si ma fac una cu computatorul de la birou, au adunat astia in ei doua saptamani ca hamsterii si acum refuleaza task-uri spre mine

Cristal si Mitzu, am fugit si eu de tari mai indepartate si am ales Albena pe motiv de numai 78 de km de Vama Veche, intr-o situatie de criza eram in Romania in maxim o ora. Si am avut si valiza de medicamente dupa mine...

Noi maine plecam la Voronet, am renuntat la Lacul Sf. Ana, e departe pentru a merge doar doua zile, asa ca am inchiriat 5 familii o vila si mergem la distractii. Pacat ca se anunta ploaie pentru maine, poate se inseala astia... Luni e ziua lui Petro, asta e cadoul pentru el, in rest nu ma duce mintea, e un mofturos si oricum are de toate...

V-am pupat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Salut,
Daria multa sanatate.
Roberta,plimbare placuta,sa faci poze sa-i arat sotului meu ce frumoase locuri sunt pe acolo.
Gabi...am admirat bebe...frumusel foc.
AndreeaP,si Ricu e mamos si iubaret..si mie nici nu-mi place.Sa dea al de sus sa gasiti copilasul...groaznica patanie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Am vazut si fetele de Cristal...moama da ce mare a crescut Maria...mey da de ce nu-i lasi parul sa creasca?Maica-mea 32 de ani m-a pus sa m-a tund scurt pe considerentul ca am parul des,cret si nu sta frumos.Nah ca abia la 34 am si eu parul lung....si toata lumea m-a intreaba...e permanent?unde l-ai facut ca ti-a iesit superb.eu care-mi uram efectiv claia...acu am ajuns chiar mandra de parul meu.
io-s in crize...duminica am un eveniment important...tre sa pregatesc mancare ro traditionala...plus toalete de aranjat calcat...plus ca toate trebuie facute cu grija sa nu-mi rup unghiile...ce problema are cite unii oameni!Luni pun poze de la eveniment...nu spun ce e ...surpriza!Va pup

Mergi la inceput