LMA - Piticlonti de iulie/august 2004 (258)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata!

Scriu si eu acum pe fuga, l-am hranit pe Tudor si acum e in pat, gingureste si se "cearta" cu maimutoii din patutul lui - daca e sa ma iau dupa asta cred ca o sa fie mare vorbaret, spre deosebire de frate-sau!

Cu Prevenarul nu stiu ce sa va spun - mie ambele pediatre de la copii mi l-au recomandat - din cite am inteles acopera aria de pneumonii date de streptococ, deci cele care se pot lua in colectivitate si ca ar fi bun pentru Stefan ca sa nu-mi care acasa cine stie ce de pe la gradi. Oricum i-l fac deocamdata doar lui, lui Tudor am sa-i fac peste vaccinuld e 2 luni si pe cel impotriva rotavirusului... Dar Lia, sunt curioasa - pe voi de ca v-a sfatuit sa nu faceti Prevenar-ul?? Roxa - tu ce stii de el?

In rest suntem ok - am mai pus poze noi cu Tudor daca vreti sa-l mai vedeti - eu sunt toata intr-o mirare, asta facind comparatie, chiar si fara sa vreau intre el si Stefan - deja la doua luni, stind pe burta, isi ridica capul la 90 de grade cu prijun pe coate, e foarte curios si ne urmareste cu ochisorii prin toata camera si in plus este un zimbaret!

Gata, ca s-a terminat cu gingureala si a inceput plinsul - ma duc sa-l pregatesc de plimbarea de dimineata...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Salutare.
Stem ok, Giulik n-are nimik, io`st ... vai de capu` meu, am o punga de medicamente :-)
Merg sa va citesc in urma.
O zi faina tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Hai ca l-am mai linistit putin…

Ema, deci ai avut aventuri in cires...bine ca nu a fost mai rau!

Pako – petrecere frumoasa la taierea motului – sa ne spui ce a ales Liviu!

Roxana – sper sa-ti treaca totusi tusea, stiu cit e de nasol, mai ales noaptea...Eu alte remedii afara de siropul de ridiche neagra si ceaiul de ceapa nu prea stiu...Mai sunt esentele alea de lamiie (asta sigur poti sa iei in sarcina) si parca catina, dar nu sunt sigura – poti sa intri pe site la cei de la Plant Extrakt si sa vezi ce recomanda...

Roberta – suna bine descrierea ta. Eu am fost doar o data, in Nesebar – nu pot spune ca m-a dat pe spate, dar e drept ca eu am fost de Paste si nu vara – prietenii mei care se duc an de an cu copiii pe litoralul bulgar, au multe cuvinte bune de spus si prea putine “plingeri”...

Daria – tu cum mai esti?

Am citit si eu de nepotelul lui Rain...sper din suflet sa se faca bine! Am sa incerc sa ajung si eu azi la banca sa depun ceva bani...Doamne ajuta!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Neata!

In primul rand ... LA MULTI ANI ANDREEA!
Sa fii sanaoasa, norocoasa si fericita!
Felicia sa-ti traiasca comorile! ... Hai, pune pozele ca m-ai facut curioasa cu rochita

Gabi, Tudor e mortal, are un zambet de milioane ... Sa fie sanatos si la fel de cuminte mereu . Stefan ce mai face, merge inca la gradi?
Olivia, noi suntem bine, merci de intrebare ... Feli e in tabara si sper sa ajungem si noi vreo doua zile prin zona in weekend ... Alessia e bine, s-a inaltat ceva mai mult in ultima vreme si parca, parca are mai putine fitze in cap (dar tot mai avem de lucru la capitolul asta ) ... Era cam suparata ca nu-i sarbatorim ziua chiar sambata din cauza ca Feli + inca cativa din copiii invitati sunt in tabara si o tinea una si buna ca sa-si amane ei tabara . In final s-a resemnat si asteapta cu nerabdare evenimentul ... Oricum, a inceput sa primeasca cadouri in avans si printre altele sa primit si un costum de baie ... cu sutien . E super incantata de el, a stat costumata asa cateva ore prin casa ...
Andreea, imi pare rau pentru baietel, sper sa ne dai vesti bune despre el in curand ...
Robi si Ioana, am vazut pozele ... Sunt super, sa va fie de bine concediile.
Roxi, Daria si Giulia - sanatate multa!
Ema, bine ai revent! Ma bucur ca esti bine acum!
Irina, Raducu e bestial echipat pentru catarat, iar tortul a fost super.

Caro si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Gabitza ce bine imi pare ca Tudor este asa vioi si dulcel. o comoara de baiet. cum e la voi azi, mai racoare? ati reparat aerul conditionat, ca nu mai stiu. saru mana ca te gandesti la mine.
Simonescu voi cum sunteti? previzionati sa veniti pe la mare in curand?
Daria da de ce ai punga de medicamente??
Caro hahahaha ce tare trebuie sa fie Ale cu costumul cu sutien prin cassaaaa.. pui poze??

Mergi la inceput

Andreea de Pupi, Doamne ce patanie, sper sa gasiti copilasul si sa fie bine !
Rox, am dat de belea cu dintii, iau ampicilina la 6 ore, iau paracetamoalele ca ink am febra, iau tratament pt belita aia de infectie la "oo", asha ca m-am scos.
Leeloo, pupici multi la voi ... poze de la munte ai, k n-am prins linkul.
Pako, sper din suflet ca Andreea a fost super happy, m-am gandit mult la voi in asa o zi speciala. Astept poze. Pupam juniorul si asteptam si de la mot pozele.
Emaaa, ma bucur ca esti ok si scrii, cum esti ??? Ce ti fac feciorii ??
Kim, a zis ceva de nevroza med oftalmo, dar daca am bleaua de infectie la dinti parca ramane miticul "curent" ... naiba stie. Tu cum esti, cum e Luca si buba buclucasa ?

In rest ... am fost la ziua de nastere a prietenului Giuliei, imi venea sa plang de durere, dar am rezistat eroci, erau asa de bucurosi si fericiti toti copiii.
Giulik a fost declarata cea mai calma si cea mai tacuta ... ce noutate :(
Eu mi-am luat rosiile ca le-am tot scos afara pe mamici si le am trimis la tigara sa nu i mai streseze atata pe copii, ce panamea, earu paziti de ingrijitoare, era keful lor :-)
In we sarbatorim finul de 6 ani asa k stem plecate, abia astept, tanananaaa !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Roxana, o sa incerc ... Adevaru' e ca am incercat sa-i fac cateva poze in tinuta de gala dar nu au iesit bine pentru ca matza mica nu mai sta la pozat - ba fuge si se ascunde (cica nu are chef), ba se stramba si ia niste pozitii de mare fotomodel, dar se misca continuu si ies pozele neclare ... O sa vad ce pot face in seara asta...

Daria, bine ca macar Giulia e bine ... Daca mai avea si ea ceva, atunci chiar ca era vai de tine. si insanatosire grabnica!

Caro si fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Daria uuff imi pare rau, saraca de tine. (nu iei si tu ceva mai tare decat ampicilina ai?)
Caro asa deci.... hai poate reusesti sa o prinzi

Mergi la inceput

Rox, asa mi-a dat stomatoloaga mea, ampicilina de 500 la 6 ore, iau metronidazolul ca imi ajung baiurile existente, mai iau cate un Ketonal daca simt ca o iau razna :-)))
Kro, baga poziliii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani Andreei, Pako, sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa!!
La multi ani Bianca si Alessia, ca nu intru maine!! Mamici, sa va traiasca fetele si sa va aduca numai bucurii.
Am vorbit cu ai mei, care au ajuns la mare. Radu e super fericit, nu are timp sa vorbeasca cu maica-saM-a expediat intr-un minut
Tusea i-a trecut, se pare ca singulair-ul a fost eficient...insa nu cred ca o sa-i dau 3 luni...ca mi se pare mult, mai ales ca nu mai tuseste. Tortul a fost integral comestibil.
Ema- refacere rapida....imi place noua titulatura
Daria-sanatate muuulta...ai ceva de tras:(( voi unde mergeti in concediu? ca parca n-am "auzit" nimic de mare...

Mergi la inceput