Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Moni acum ti-qm trimis un PM...
Si acum sa ma laud:Nu cred ca voua v-am povestit...o perioada bibi a refuzat sa mai faca pasi,apoi au urmat ce 2 pasi de care v-am povestit...iar dupa pasea cu dreptu iar pe stangul il tinea teapan,deja ma ingrijoram sa nu fi patiy fata ceva...dar surpriza in seara asta a facut o groaza de pasi inspre Lucky si ca premiu am lasat-o sa-l ciufuleasca nitel(banuiesc ca am gresit...da sunt super fericita)si apoi am spalat-o bine pe maini si am dezinfectat-o...
Yupyyyyyyyyyy am fata mare!!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Am vazut si eu pozele de la mare cu bebe Milan si mama lui sexoasa.Tu, da ce bine arati!!!!

Ereena nush de ce nu pot sa intru sa vad pozele.Imi zice ca we sorry......

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

Si acum sa ma laud:Nu cred ca voua v-am povestit...o perioada bibi a refuzat sa mai faca pasi,apoi au urmat ce 2 pasi de care v-am povestit...iar dupa pasea cu dreptu iar pe stangul il tinea teapan,deja ma ingrijoram sa nu fi patiy fata ceva...dar surpriza in seara asta a facut o groaza de pasi inspre Lucky si ca premiu am lasat-o sa-l ciufuleasca nitel(banuiesc ca am gresit...da sunt super fericita)si apoi am spalat-o bine pe maini si am dezinfectat-o...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Apoi tu Lala, imediat o sa ne spui ca merge singurica.Ai o fetita foarte precoce.pupe-o mama pe ea.

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Ramona Vacanta placuta si sa aveti parte de vreme frumoasa

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ramo, madalina, lala concediu placut. sa va distrati bine si sa fie piticii cuminti.

cine a fost cuminte, pleaca acum la terasa .. adica eu! pup si noapte bunaaaa!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Ereena, ce bine ca nu mai e nevoie sa treci printr-o operatie! uff

Ema, am vazut pozele cu bebe Milan si prietenii lui si cu mamici sexy si silhouette ce bine v-a fost la mare!

celor ce pleaca zilele astea in concediu, drum bun, vreme frumoasa si sa va intoarceti sanatosi si cu multe amintiri frumoase!!!

Madalina, la multi ani fericiti alaturi de ai tai! sa ai parte de multe impliniri si sa fii iubita!

la multe lunite si multi ani si clopoteilor David Alexandru, Maria, David, Mihnea, Daria Maria si Eduard Cristian! sa fiti sanatosi si fericiti!
tuturor, weekend placut si multe bucurii!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui ramonab

quote:
citat din mesajul lui LaLa_20

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Apoi tu Lala, imediat o sa ne spui ca merge singurica.Ai o fetita foarte precoce.pupe-o mama pe ea.

POZICI CU RAZVANICI

si tu ramo!!!tradatoarelor!!!
sa va simtiti bine!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ramonab , mai pun linkul http://good-times.webshots.com/photo/2348414960102332184JsGxBi dar cred ca e o problema de la ei ,ellenuta le-a vazut .sunt si la albumul matei la 5 luni

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

jelimoni, mai raman eu aici cu tine pe baricade........dar pana pe 18 august , ca fug si eu vreo 8 zile la mare

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

jelimoni, mai raman eu aici cu tine pe baricade........dar pana pe 18 august , ca fug si eu vreo 8 zile la mare

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

si tuuuu???of nu stiu ce sa mai fac sa-l conving pe sot sa mergem si noi...problema e ca e foarte ocupat in are 2 examene cu doctoratu, unu sapt viitoare la iasi..pleaca maine dim.si unu in sept...in august nasim de 2 ori!!deci nici cu banii nu stam stralucit...ca 2000 de eur se duc numa la nunti..noi abia luna asta facem un an de casatorie si deja avem 4 perechi de fini....
na si problema e ca nici singura cu bebe nu ma lasa...i-am zis ca ma duc cu inca o prietena cu bebe..si nu vera nici chip...de 4 ani n-am mai vazut marea...si asta-0i foarte grav avand in vedere in inainte n-o existat an in care sa nu merg la mare...

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput