Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (67)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ereena acu am reusit sa vad pe Mateiu cum doarme cu fundu in sus, zici ca o aterizat Ce cuminte-i cand doarme, nici de mancare nu-i trebe.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
citat din mesajul lui Ereena

ramonab , mai pun linkul http://good-times.webshots.com/photo/2348414960102332184JsGxBi dar cred ca e o problema de la ei ,ellenuta le-a vazut .sunt si la albumul matei la 5 luni

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 5 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

e dulce-i mateiul cum doarme el, ca bitzi!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

fetelor .. ca sa vedeti ce mica e lumea .. monicaa (cu clara), din germania, a facut meditatii cu mama mea acum vreo 16 ani .. ne cunoastem si noi personal. azi m-am intalnit cu mama ei care a admirat-o pe bitzi si mi-a spus ca si fata ei are o fetita .. am intrebat ce mai face .. mi-a spus ca e in germania si ca pe fetita o cheama clara sofia ... imediat mi-e picat fisa .. i-am spus ca o monica e colega de forum si ca acum sunt in concediu la lac. era mirata mama ei ca stiu si i-am spus ca stiu de la monica de pe forum, desigur ..

Doamne ce mica e lumea ..

monica salutareee .. abia astept sa revii sa vorbim mai multe! sper ca-ti mai aduci aminte de dna Urduban ...

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ne-am intors acum vreo 20' de la terasa. am fost la vanity in regie, e foarte frumos!

ma bag la nani caci ma ia bitzi de proaspata si odihnita ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

ceau zuze,abia acum am reusit sa citesc din urma.........nasol nu???

ce sa zic ,ca nu ma tine neuronu batal vina....

m-am intristat pt clopotei bolnaviori....pusic pt ei sa treaca repede si sunt sigura ca va fi asa ca au mamici zuze citite care i vegheaza ...... si incep sa cred ca trebuie sa ne cam obisnuim ca piticii sa pice din pat macar i data ca sa ne intre noua bine in capsor ca trebuie sa stam cu ochii pe ei ca deja circula voiniceii ,pusic si bine ca a trecut

ereena ma bucur ca nu a fost nevoie de operatie....ce ti si cu doctorii astia ,bine ca ai dat de nenea doc care a stiut ce si cum si ai scapat

moni daca concediu nu pai atunci sper ca ceri un cadou macar ,hai nu fi sfioasa si de ce aveam eu impresia ca esti cu mult mai mare decat mine???hmmmm

imi pare rau ca nu am putut felicita clopoteii care au implinit un nr de lunite chiar cand a fost cazul dar le doresc tot binele din lumea asta si la cat mai multe lunite

m-am distrat si cu Mariuca care bea berica,i o dulcica mica

am vazut si un iepuras cu un suras mortal

honey bine ai revenit din expeditie,asteptam povesti

am vazut ca pe Elena noastra o apuca MARI ABERATII dar sper ca batalionul de slapi au trezit-o ca deja vb prostii

despre noi toate bune,papam cand vrem noi cand niu apoi NU si gata ,dar m-am obisnuit asa ....daca azi nu vrea maine sigur linge tot si i bine si asa,la doc la ctrl a fost super bine avem 6500 asa ca stam OK deci nu am de ce sa ma mai agit si gata .....

cred ca am scris un roman imi cer miiiiii de scuze dar imi era dor de voi si de pov cu voi ,mama se apuca de zugravit ,defapt RENOVAT tot apartamentul si va sta la mine cam o luna,va dormi doar, dar e bine si asa ca o sa am timp de forumit cu voi dragelor

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetelor,vin la voi cu o mare rugaminte!!!

Sora-mea mai este in Romania inca vreo 3 zile, apoi pleaca iar in Franta.
Chestia e ca, am rugat-o sa-mi ia si mie niste lucruri pe care aici nu le gasesc.
Printre ele, razatoarea de sticla.
Asadar... vin la voi si va intreb...de unde le-ati luat voi?? Ca sa stie unde sa mearga sa-mi ia si mie.

Multumesc frumos .

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Buna dimineata!!!
IN loc de cafea(mi-e lene sa-mi fac )va invit la un nou capitol

LaLa_20

Mergi la inceput