Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 15
M&M spune:
Boti, pe mine inca ma mai mira multe in tara asta!!!...
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 38 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui dana81
CRISTINA cu mare placere, ca am si eu un fix, sa o fac pe fiica mea leoaica, deci poate ne tinem de DPN...36 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 4 SAPTAMANI
![]()
Dana, eu am vrut ca bebe al meu sa fie rac, dar nu a fost sa fie...sau cine stie( sa speram ca nu)!!!

Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 38 ZILE

oanasm spune:
helllaauuu!
dara, anna 

tin pumnii stransi de tot!
de la tiberica nicio veste!?
capri bravos! vaz ca a fost cu efect stransul piciorelor
..acu' relax...ba chiar le poti indeparta![]()
boti felicitari pt reusita baitezei in duo! aa...si pt revenirea la forme asa rapid! zici ca is utile recipientele alea!? no...bun, cred ca-mi iau de alea!
sunny ce bine doarme Thea la doamna dr in brate! mie imi pare care are forma ochilor tai+sprancene
..ori nu l-am vazut pe sotul tau...
carmenela, cristinainsanatosire grabnica Lupei si Oitei!
va pupez..merg la vagabondeala pana nu se face prea cald afara!
Oana
33+ cu

o noua viata
filmuletz bb
bujo spune:
Neatza fetele, am dormit relativ bine, daca se poate spune asa. Dar avand in vedere ca noaptea trecuta a fost ca, alba am recuperat ceva. Am ceva crampe da nu mari, cate-o contractie razleata si presiune de zici ca-l scap cand merg. Aa, si am mai pierdut o bucata de dop, de data asta mai colorata. Chiar nush ce-are de gand purcelushu (ca asa ii zice tac-su) ![]()
Camy cum e? Plecam amadoua la nascut weekendu asta?
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
..plec in parc in Bujo...vedem ce facem...ori nastem...ori nu...ma enerveaza contractiile astea....

...
Cami 38s+, cu
????????
AMR maxim 4 zile

pustai
anaxena spune:
AM NETTTT!!
doamne,e groaznic fara net...ceva nou??
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
dia_filipas spune:
Neatza fetele!!
Azi ma alatur si eu celor care perd dopul...eu asa cred, pt. ca am gasit pe hartie o bucata de mucus cu un firisor alb...e dopul nu? Ca noroc ca azi ma si duc la doctor, imediat plec. Aaa, si mai am si dureri ca la CM si Miruna ma tot inteapa in col...se chiar apropie momentul...am niste emotii!!
Eu am un program tare incarcat azi: doctor, banca cumparaturi si vrem sa si terminam de zugravit...dupa care probabil ma duc sa si nasc
...glumesc!
Bafta fetelor care nasc azi!!

Ruxi azi ma uit cum ii zice la vopseaua lavabila, ca e la casutza si nu mai tin minte. Oricum am luat-o de la Baumax si a fost 800.000 cutia, deci ieftina. Noi suntem multumiti de ea.
Gata, fug la treaba, intru deseara si va tin la curent!!
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui anaxena
AM NETTTT!!
doamne,e groaznic fara net...ceva nou??
Ana-Mariade Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Pai Dara si Anna sunt programate pentru cezariana azi... Ce face Maria??? A venit sotul din peregrinari???
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 38 ZILE

M&M spune:
quote:
citat din mesajul lui dia_filipas
Neatza fetele!!
Azi ma alatur si eu celor care perd dopul...eu asa cred, pt. ca am gasit pe hartie o bucata de mucus cu un firisor alb...e dopul nu? Ca noroc ca azi ma si duc la doctor, imediat plec. Aaa, si mai am si dureri ca la CM si Miruna ma tot inteapa in col...se chiar apropie momentul...am niste emotii!!
Eu am un program tare incarcat azi: doctor, banca cumparaturi si vrem sa si terminam de zugravit...dupa care probabil ma duc sa si nasc...glumesc!
Bafta fetelor care nasc azi!!
Ruxi azi ma uit cum ii zice la vopseaua lavabila, ca e la casutza si nu mai tin minte. Oricum am luat-o de la Baumax si a fost 800.000 cutia, deci ieftina. Noi suntem multumiti de ea.
Gata, fug la treaba, intru deseara si va tin la curent!!
Dia38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
Dia, si tu???!!!
Va fi un weekend plin!!! Ce imi place sa mai vina pepenasiCristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 38 ZILE

Caprioara spune:
Neata fetele,
Bei, aseara parea ca incepe "ceva", dar dupa o noapte de somn, sunt fresh. Sper sa nu o iau pe urmele lui Mada
. Io vreau weekendul asta sa nasc
!
Ma bazez si pe faptul ca Sunisor a prezis ca va fi vineri-sambata, si cum io am maaaare incredere in ea, plec de la ideea ca cel tarziu maine o tin pe Ilinca in brate
.
Acum, sa va spun cum a ramas cu Matei. Am sunat la socru, si surpriza, si el pleaca la tara la el, unde e muuult mai nasol (la conditii ma refer) decat la ai mei
. Asa ca acum imi ramasese sa aleg intre sa plece cu ai mei si sa vina soacra la mine. Ori daca vine soacra la mine imi face casa vraiste in 2 secunde si ma umple de nervi (dezordine e numele ei mijlociu
). Nu mai spun ca la nimic nu ne intelegem, ea are niste idei tare tampite de crescut copiii (infofolire, alergat dupa ei prin casa cu mancarea, etc) si ma seaca cu ele. Deci, cu ea in casa ar fi un cosmar. Asa ca, pana la urma, m-a convins tata sa-l las sa plece cu ei, ca mai pleaca cu niste buni prieteni de familie care au si ei casa pe langa a noastra la tara, si cu care Matei se intelege foarte bine si ei il iubesc tare, si ca vor sta mai mult afara. In plus mi-a promis ca o sa vorbeasca cu vecinul care are grija de blanosul nostru (avem si noi un blanos la tara
) si care are cheile de la casa, sa mearga din dimineata asta si sa deschida toate geamurile, sa se aeriseasca bine pana deseara cand vor ajunge ei.
Acu ma duc sa-i fac bagajul si dupa aia poate il duc un pic in parc. Si o sa incerc sa merg mai repejor asa, sa fortez un pic.
Sotul aseara cand i-am propus sa facem si noi fu-fu sa vina Ilinca mai repede, nu a vrut; cred ca e stresat de bebe
de a zis el pas la asa o propunere. Asa ca planul asta nu a mers... si chiar aveam chef dupa atata timp, da ce sa-i faci, omu' nu era pe aceeasi fregventa cu mine
. Ma intreb la ce s-o fi gandit, ca-l bate pe bb in cap
?
Am fugit sa-i fac bagajul lui Matei.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
Two days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)