Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 16
Alina Maria spune:
Buna dimineata , acu am si eu timp sa beau o cafeluta si scriu cu o mana in cealalta il am pe Rayan .
Succes tuturor burticutelor ramase , sa aveti parte de o nastere usoara si bb. mancaciosi .
Pt. fetele cu bb. si experienta ce stiti de alaptat combinat ? eu ii dau si san si sticla cateodata .De asemenea as vrea sa stiu daca e normal ca Rayan sa faca caca moale o data la 3 zile , intre timp face mult pisu .
Sper pe curand azi neavand nimic de facut .
babytza spune:
Buna dimineata fetelor. Am si eu o mare rugaminte. Ma puteti ajuta si pe mine ?
Pentru cele care ati nascut si ati prelevat celule stem, cu cine ati facut-o ? Care este clinica cea mai buna dupa parerea voastra ?
si va multumesc anticipat.
Valentina
27 +
Matei
Asa creste gandacelul nostru
bujo spune:
Io cu Camy avem contractii la 5 min. 5 min una, 5 min cealalta
Crek astia doi s-au inteles sa ne faca nervii varza. Mie una mi-e clar, nu nasc prea curand. Cel putin io.
bujo
39+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
dana81 spune:
BUJO, CAMY hotarati-va scoatem sau nu majoretele?
36 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 4 SAPTAMANI
vias spune:
...ne-am intors din parc...parca am fi 2 babe...si eu..si Bujo.. plus ca mergea una...se oprea cealalta pt contractii...si tot asa...

... e clar...suntem defecte pana nastem...parca niciuna nu avea chef de nimic...BA DA...poate de nascut...
Capri cred ca ai facut pana la urma cea mai buna alegere...pt Matei..si sper sa vina si Ilinca ta cat mai repede!!!
...si acum..in pat cu mine...poate..poate
Cami 39s+, cu
???????
AMR maxim 4 zile

pustai
vias spune:
Dana atat eu cat si Bujo suntem foarte hotarate...VREM SA NASTEM!!!...numai ca nu reusim sa ne punem de acord cu baietii nostrii 

Cami 39s+, cu
?????????
AMR maxim 4 zile

pustai
MissJJ spune:
buna fetele eu tot citesc da numai nu apuc sa scriu
acu tre sa ne pregatim de nani de pranz ca deja e 11 si tre sa le pretesc pe ambele mandre
revenim mai dupa amiaza
galerie pt fetele care nassc azi astptam pepenasii

------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
dr_anca spune:
Anna si Dara nu au dat nici o veste?
Dar Tiberica?
Asteptam vesti si speram ca ati terminat deja.

Anca
38 cu
Sara-Stefania
ccrinaa spune:
Buna!
Sunt o graviduta in "varsta" de 33 de saptamani. Va citesc de pe la 8. Simt nevoia sa va scriu, pentru ca de 4 saptamani stau la repaus la pat si in ultima saptamana am trecut prin momente mai grele si cred ca imi va face bine sa discut cu voi. Sper sa ma primiti in randul vostru, asta daca mai sunt locuri libere
.
Va pup!
mariana_1976 spune:
Didi te doare partea inrosita? Mulge cit poti de mult si apasa un pic pe locul cu pricina concomitent cu mulsul.
Sybille cum mai esti? La mine 2 zile a fost foarte dureros, apoi prin a treia antibioticul a cam inceput sa-si faca efectul.A fost prima oara cind am invatat sa-mi "masor" fiecare miscare...Astia au propus sa-mi bandajez sinul cu pricina ca sa nu mai simt durerea aia la fiecare miscare...
Bujo, Camy poate nasteti impreuna?
Alina_Maria eu am o prietena suedeza care a alaptat combinat la toti 3 copilasii.Mai intii le dadea sin, apoi biberon.Mie mi se pare foarte greu sa dai si una si alta, dar ea s-a descurcat foarte bine...Ai mei fie nu au mai acceptat sinul odata obisnuiti cu biberonul sau m-am luptat cu milioane de lingurite ca nu accepta sub nici o forma biberonul dupa aproape 8 luni de alaptat exclusiv la sin...
Caprioara, la cite saptamini l-ai nascut pe Matei? (doctorul aici mi-a spus ca exista o anumita tendinta a unor gravide sa depaseasca constant termenul si a altora sa nasca prematur...)
Despre "directia" cezarienelor, aici se fac pe verticala doar la operatiile de urgenta, cind este pe viata si pe moarte si trebuie sa-l scoata pe bebe foarte foarte repede.Cred ca mai este un caz cind placenta este previa anterioara, ca sa evite pe cit posibil taiatul prin ea, dar nu sunt foarte sigura...
Dara, Anna