Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...am asa o stare de 'nerabdare'...dar nu stiu de ce...si imi e si rau...
..merg la un bol mare de lapte si cereale...

o sa intru pe mail-ul comun..sa iau nr tau Sun...merci frumos!

Cami 39s+, cu ???????

AMR maxim 4 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am luat numere de tel......si am vb si cu Annababy, au internat-o, avea emotii pt ca inca nu stia la ce ora intra in operatie..i-au luat sange pt analize, ii era fomica si sete...si apoi a trebuit sa intrerupem convorbirea ca venise medicul la ea...

Cami 39s+, cu ?????????

AMR maxim 4 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!!

DARA, ANNA, BAFTA FETELE!!! Sa aveti parte de o nastere usoara si recuperare rapida cu mult laptic pentru bebei!!!

De la Tiberica nu avem nicio veste???

Boti, felicitari pentru baita lui Garga!!!

Ruxi, bafta cu zugraveala!!!

Nati, Se pare ca ati reusit si voi sa va intrati intr-un ritm al vostru, cat de cat.

Sun, ce sta Thea la dr Emel in brate...Mai , sa stii ca seamna atare mult cu sotul tau Thea, mai ales in ultima poza pe care ai pus-o pe picassa..

Camy, si tu Brutus??? Nu ne mai tine in suspans!!!...Poate se hotaraste Darius sa vina impreuna cu Filip al lui Bujo, si asa vi se impliniste si dorinta de a naste impreuna.

Capri, gata ai liber la nascut...

Ma duc sa-i dau tratamentul uli Oita...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 38 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Neatza fetelor!!

Sun am vazut si eu pozele cu Thea in brate la doctorita... e scumpa. Doarme asa linistita, nici ca ii pasa ei de cei din jur.Ma bucur sa aud ca a fost cand ti-au scos firele. Distractie placuta azi daca tot va vin nasii!!!

Capri ai reusit sa treci cu bine peste ziua de ieri!!Vad ca si Camy da semne ca se apropie!!Sa nu se adevereasca feeling-ul meu!!Mi intai Camy si apoi tu!!
Oricum sunteti in termen si pregatite, nu?!!!

Carmanela te inteleg cum e... si eu sunt moarta dupa animale!!In special caini!A face orice pt ei!Am o echipa de 3 la arinti acasa... si sunt si micti rau!Sunt ciobanesti carpatini iar unul e caniche de talie mare!!Mi-i si imaginez cand va creste bebelina cum or sa mearga ei pe langa ea si o vor darama cu coada doar!!!Si ea calare pe ei!!

DArad iti urez bafta azi!!O nastere usoara si un bebe sanatos!!!

Boti felicitari pt prima baia realizata de una singura!!!

Mada parca mai ai un pic si ti pleac eagle-ul, nu!!!Si scapi!

In schimb tu Capri ramai cu al tau!!E mai nasol!!Va cred ca e nasoala situatia!!Eu am fost ferita de acest lucru pana acum... ma inteleg foarte bine cu mama.. asa cum zicea una dintre fete.. ar fi in stare sa intre cu mine in sala de nasteri!!

Bujo mai rezisti mai??!!

Dma sa stii ca am fost la Cora si nu am gasit trusa aia de ziceai tu... am gasit altele de provenienta franceza care erau in jurul la 50 Ron ... dar nu aratau grozav!Asa ca am cumparat separat!!Perie si pieptan roz de la Chicco deocamdata iar forfecuta de unghii ma bate gandul sa iau de la Bebe Comfort!Voi de unde aveti?
Eu produse de ingrijire a corpului nu voi lua deat dupa... adica voi trimite sa imi cumpere... sa vad ce imi recomanda si doctorii in maternitate, sau cu ce ii dau ei acolo!Cum spunea si Annaxena !!Chiar, ea ce-o mai face?Nu a mai dat niciun semn de viata!!

Gini bine ai revenit acasa! Aveti grija de voi!!Sa cresteti mari ca s aii prindeti pe ceilalti din urma!

Mi-a venit si mie rezultatul la analiza... din pacate prost!!Iar ca un comentariu, doctorita a trecut pe buletinul de rezultate ca se recomanda testul de toleranta la glucoza de 3 h!!Ufff!!Luni ma duc la doctor cu ele... sa vedem ce imi spune!!!Din ce m-am mai interesat... sunt sanse din ce in ce mai mari pt cezariana!!!Oricum eu nu respinsesem ideea de a naste si asa... asa ca nu m-am socat!!Analiza ma enerveaza in sine!

Va puup pe toate si ne auzim pe seara ca tre sa merg sa verific daca ne-a venit si noua caruciorul!!!Finally!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetelor, ma uit la pepnashii nostri si nu ma mai satur privindu-i

Si daca tot ma uit ca vitelul, mi-a picat o fisa: eu imbrac gargarita cam gros Acum avem body cu mineca lunga pe noi, pantaloni cu labute si suntem culcusite intr-o paturica . Exagerez, nu?

Heeei, azi implinim o saptamina!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna dimineata!!!!

La mine chiar ca e buna, am dormit in sfarsit toata noaptea..si acum va invit la un bol de cereale!!!!

NATI nu ma speria ca eu nasc natural...stii tu ceva?, nu conteaza ca m-ai confundat, raspunsul e important, mai invatam si noi una alta, vb lui SUN tb sa fim pregatite pt orice.PUPI

PT FETELE NOASTRE!!!!! de TIBERICA stiti ceva?

CAMY ce faci? esti mai bine, te mai doare?
BUJO cu ai dor,it, te-a lasat FILIP?
BOTI ce echipa faceti voi 2, tu cu Garga...imi sunteti tare dragi, cum va descurcati la baita, la papa...la somnic.AAAA si asta nu ar fi singura "invidie"...cum adik ma? sa nu se mai cunoasca ca ai nascut????PUP fetele

CAPRI m-ai linistit putin cu "plamanul" in burtica..bine ca nu sunt sg care simte din astea..HAI nici un semn? Nu ne tine in suspans!!!!

Imi vad de papat in continuare si sunt cu ochii pe voi, astept pepenasi norocosi!!!!

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Estrella, imi pare rau pentru rezultatul prost al analizei..dar de ce zici de cezariana?? Si Vicky (Mcoca) a avut diabet gestational , a tinut regim si, din cate imi amintesc a nascut natural..

AMR 38 ZILE

Mergi la inceput

|Dana, tu cu bolul de cereale , eu cu cafelutza... NU stiu de ce am avut eu impresia ca ai DPN-ul dupa 15 august, acum am vazut insa ca e mai devreme...Oricum o sa imi mai ti de urat si in august putin...

AMR 38 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cristina io nu inteleg de ce te mai miri... La noi cred ca ar face doctorii astia cezariana si daca ai o entorsa. Ce mi-au vazut okii in maternitate la noi, nu vreti sa stiti.

Io cica am nimerit pe etajul de saracituri, acolo toate mamicile cu cezariana erau considerate "doamne", numai "proastele" de la tara nasteau natural, v-am zis c-am stat la coada la spintecat.

Doamne cate mi-au mai auzit urechile cat am stat in spital, plus ca erau doua tipese care vroiau sa-si abandoneze copiii si care fugeau in fiecare seara si in 2-3 ore erau aduse inapoi de politie, le-au tinut cu chiu cu vai pina luni cand au venit cei de la DPC sa preia copiii

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

CRISTINA cu mare placere, ca am si eu un fix, sa o fac pe fiica mea leoaica, deci poate ne tinem de DPN...

36 si CLARA ANDREEA

MAI SUNT 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput