Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

AnnaBaby nu cred ca ma alatur...eu as vrea...dar am inceput sa-i prind miscarile lui Darius si stiu ca face misto de mine...

Cami 39s+, cu ??????

AMR maxim 4 zile

pustai

Mergi la inceput

aaaaaaaaa...si am uitat sa multumesc fetelor pt ajutor..ma refer la medicamentele scrise de voi...legat de cosmetice...am de la Nivea...cred ca e ok ce am eu..sampon, gel de dus, ulei de corp, crema de fundulet cu zinc, servetele umede...chiar si sapun tot pt bebe...desi nu cred ca-l voi folosi prea curand..

...mi-am notat ce mi-ati scris..si acum sa merg sa le cumpar...eu inca nu am cumparat pompa de san...si dupa ea trebuie sa merg...banuiesc ca toate veti spune acelasi lucru...sa cumpar de la Avent, nu??????

Cami 39s+, cu ????????

AMR maxim 4 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Daca sunt treaza de vreo 2 ore m-a apucat deja foamea, setea... Da' n-am voie nimic...Ca sa nu mai spun ca as bea o cafea si cu ochii!!!

Anna 39+ cu Ioana Maria
THIS IS IT!!!!!!
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Mai stau un pic si-l trezesc pe sot, ca peste o ora sa ajungem la spital. Va pup si va dau de stire imediat ce o sa fiu in stare.

Anna 39+ cu Ioana Maria
THIS IS IT!!!!!!
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Neata', si noi pe aici...

Anna tin pumnii pentru azi, nu te mai framanta, o sa fie bine, o sa vezi

Dia Mie nu-mi iesise prea tare buricul in afara iar acum e la locul lui

De fapt io muream de curiozitate sa vad cum stau cu greutatea. Ei bine, am plecat sa nasc cu 76 de kg si am venit acasa cu 72, deci toata "sarcina" mea a avut 4 kg sau mai putin pt ca in spital n-am mincat nimic 2 zile dupa operatia, oi mai fi slabit un pic si in zilele alea. Iar de aratat arat ca inainte de sarcina, burta plata, talie, nu atarna pielea, nici nu zici ca am nascut. Doar the boobs sunt huge.

Didi e posibil ca pata rosie si tare sa fie un mic nodul pe un canal infundat. Baga masaj si mulge sanul putin sa vezi daca se relaxeaza zona.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Sun ma uit la pozele Theei si nu ma mai satur de ea, e atat de frumusica . Mersic pt raspunsul cu molifta, eu incerc sa respect si traditiile astea pentru ca intradevar l-am simtit pe Dumnezeu alaturi de mine in sarcina asta.

Acum ziceti-mi si mie: de cand, cum, si cat timp scoatem puii afara? Eu ma gandeam ca de luni, marti sa incepem si aventura cu plimbacitul prin cartier. Cum ii imbracati? Puneti si caciulita? Noi in casa nu stam cu caciulita, doar dupa baie, asa vreo ora...

Mergi la inceput

Oana eu ma gandesc ca ti-ar fi mai utila pompa cu recipientele de stocare daca zici ca ai deja 2 bibe mici. Oricum astia de la Avent is destepti si toate tetinele lor se potrivesc pe toate recipientele, deci tetina newborn merge chiar si pe Magic Cup.

Mada, in pozele tale l-am vazut pe Flo hranind fata cu biberonul. Nu ai laptic sau bagati si laptic de la tine si formula?

Mergi la inceput

...inca am contractii...dar foarte neregulate...asa ca....nu nasc...doar ma tine in suspans......si in dureri...

Cami 39s+, cu ???????

AMR maxim 4 zile

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neataaaa,

Anna, Dara va tin pumnii iubitelor! Si asteptam vesti!

Camy pai poti sa ma anunti pe mine daca se intampla. Cu mare placere anunt! Dar eu tot cred ca veti naste impreuna!

Botinelu saru'mana. Ieri am vazut ceva intr-un magazin si m-am gandit la voi. Trebuie musai sa-l cumpar si sa ti-l trimit pt Garga.
Cu iesitul afara noi nu suntem cel mai indicat "model", pt ca am iesit tarziu din spital. Dar am iesit joi si de vineri ne-a spus s-o scoatem in brate 15 min, apoi crescut progresiv. Noi am scos-o vineri-duminica in landou si de luni facem plimbari luuuungi in carut. De imbracat: la inceput ii puneam pijama, cum spun fetele: adica body cu crac si maneca lunga si o paturica. Fes doar daca batea vantul si ei i se raceau fatza, nasul si urechile (asa mi-au spus sa verific). Dar de vreo 3 zile iesem doar in body cu maneca scurta si bulanele goale, nici sosete nu-i pun, o acopar doar cu paturica (pe care o tot zboara oricum). Si avem si fesul in carut, dar nu l-am mai pus deloc.

Azi ne vin nashii, tra la la la. Si ar trebui sa-mi misc fundul sa strang si eu alaturi de Dragos prin casa, ca e cam ca dupa bombardament:)

Ah, Didi, maseaza zona pana scapi de galma!

Capri "frun" semn, ceva?:)

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

camy pus, hai ca acushi acushi se apropie momentul nasterii.
Fii barbata daca nasti naturel, si succes la calmante daca faci cezariana.

dana81, parca tu intrebai de cezariana pe verticala, sper ca nu am citit pe diagonala si sa te confund....deh ma lasa memoria deja.
Eu am taietura pe verticala, chiar m-am mirat cand am vazut-o, eu stiam ca se face de obicei pe orizontala.
La control miercurea trecuta medicul a zis ca e ok, s-a vindecat super, nu stiu cum ar trebui sa fie, dar la mine zice ca e bine.
Mi-a facut taietura exact pe linia aia neagra care o ai pe timpul sarcinii pe burtica.

Mada, da ce de stres ai cu musafirul, eu sincer ma felicit ca nu am cedat la insistentele lui maica-mea sa vina sa ne ajute cu bebe.
A mea vroia sa stea 3 luni, cred ca una din noi sigur se interna la glumeti de la atata stres.
Rabdare ca nu mai e mult.
Sanatate maxima!

Am plecat sa imi fac pedichiura, piticul e la somn cu tasu si asa ma pot misca si eu libera vreo 2 ore.

Spor la treburi si nasteri usoare va doresc celor care urmeaza!

Mamii de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput