Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 12
dia_filipas spune:
Aaaa, si mai aveam o curiozitate la proaspetele mamici: cum vi se prezinta buricul? Si-a reluat locul, sau atarna?
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
Caprioara spune:
Uraaaa!
Am reusit!
De acum Ilinca poate sa vina!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
Two days overdue!
Acu chiar ca o astept sa vina... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Didi81 spune:
Dia, la mine buricul arata mai normal, dar inca nu e cum era initial; presupun ca o sa ajunga asa cand o sa mi se retraga si burtica.
Didi
de Aida Maria
mcoca spune:
Sun
.
Ioana, eu am scos fata intr-una de cand am venit din spital. Ii place la nebunie afara. Si cum au zis si fetele, e normal ca la fetite sa se umfle mameloanele.
Boti, felicitari!! MA bucur mult ca ati reusit.
Capri, si eu am citit mult despre baia bbilor si reflexelor lor, dar fara cineva priceput langa mine nu am curajul ... Sotul meu cand ii face baie umple cadita si o tine decat un pic de cap in rest pluteste, dar eu o tin biinee :)))). In FRanta se poate face bébé nageur de la 4 luni numai, dupa ce ai facut nu stiu ce vaccinuri si e de fapt vax albina : nu se lasa bebeii in voia lor, ci ii tin parintii bine la suprafata, niic macar nu se incearca sa invete sa inoate ca astia zic ca pana la 4 ani nu au nu stiu ce reflexe.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
atb spune:
Gini, bine ai revenit printre noi, sanatate multa bebitei tale! asteptam pozici!!!
Sun, super scumpica Thea cum doarme ea, si in brate la d-na dr. si picior peste picior! Lasa, ca nu e nici o problema daca nu seamana (inca) cu tine la fizic, eu cred insa ca o sa semene la fire. Si eu tot asa ii zic sotului meu, ca as vrea asa de mult sa semene bebe cu el, dar la fire sa fie ca mine.
Mada, inca putina rabdare si scapi de eagle!!! Yupii! Eu ma bucur, d-apoi tu! 
Diarux, Oana, eu cand am fost la dr. de familie mi-a spus ca nu are o asistenta disponibila sa-mi faca vaccinul "antititanic", dar a zis ca nu e musai sa-l fac, asa ca am scapat!!! Yupii!![]()

Scoatem majoretele pt. Tiberica, Anna, Dara!!! Si pt. Capri, in caz ca s-a hotarat Ilinca sa vina! 

O nastere usoara, si refacere cat mai rapida, bebei sanatosi, cuminti si papaciosi!!!
Adriana
35+
AMR 29 zile
AnnaBaby spune:
Neata, nu e nimeni pe aici?
Eu nu mai am somn, oricat m-am chinuit nu am putut sa mai adorm asa ca m-am ridicat din pat si m-am gandit sa arunc un ochi pe aici. O sa ma duc sa fac un dus, sa-mi aleg hainele si sa le calc,trag si eu de timp ca oricum altceva n-am de facut...Ma si mir ca am dormit pana acum, de la 11 de aseara...
Anna
39+ cu
Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze
AnnaBaby spune:
ca de fiecare data si azi am uitat sa-mi actualizez samnatura...
Anna
39+ cu
Ioana Maria
THIS IS IT!!!!!!
vinebarza
bebe
poze
vias spune:
m-a trezit o durere...de CM...au aparut si contractii...si acum astept sa-mi treaca...ca alarme de-astea false am mai avut eu...

AnnaBaby curaj!!!...bine ca ai reusit sa dormi ceva...
Cami 39s+, cu [baiete]???????????
AMR maxim 4 zile

pustai
AnnaBaby spune:
Camy te alaturi si tu grupului de weekend?![]()
Anna
39+ cu
Ioana Maria
THIS IS IT!!!!!!
vinebarza
bebe
poze
vias spune:
am reusit sa citesc din urma...
Mada scumpa, asa a zis dr meu initial...ca sigur in sapt 7 - 11 iulie...si eu am zis 7...ca e o cifra care mie imi poarta noroc...si era si mai aproape ...
...acum a zis ca daca nu nasc pana marti pe 15 de buna-voie...atunci merg la ''taiat''..dar asa de suparator a devenit totul,simt asa ca o presiune jos detul de puternica, de multe ori simt ca doare, contractii am..cateodata zic..oare acum????...si de fiecare data raman cu buza umflata
...bebe nu vrea afara...
...asa ca daca nu-i deranjul prea mare..poti trece 15 iulie...imi place data asta de nastere pt bebe, sper acum sa mai stea in burtica acest we...pt ca din nou spun ''AM TREABA!''![]()
Mai gagici...dar eu pe cine anunt ca am nascut...asta in caz ca Filip al lui Bujo se grabeste ceva mai tare decat Darius al meu????????
Caprioara....bravo!!!...deci Ilinca poate veni oricand de acum...scoatem
?????
Boti felicitari pt baita facuta singura gargaritei...
offfff...eu cred ca am vazut prea multe filme cu nasteri mai fetelor...si ma dispera contractiile astea...toata ziua am si eu o preocupare...oare acum nasc???
...aseara Darius a oferit un spectacol extraordinar..cat de cuminte a stat el pana acum...a inceput sa dea atat de tare din picioruse...incat atat eu cat si Cristi stateam si ne uitam la burta ce forme ia...si chiar s-a vazut piciorusul bine-bine...

Cami 39s+, cu
????????
AMR maxim 4 zile

pustai