Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 11
ariadnabr spune:
Buna, acum am ajuns si noi acasa, suntem plecate de la 7,30 am!! Dar partea buna e ca soacra-mea ne-a tinut in puf azi, ne-a hranit, ne-a alintat...asa ca toate bune! ![]()
Vestile sunt bune, dar lipsite de foarte multa informatie...typical!! Bebitza creste frumos, doctor multumit de evolitia sarcinii, e angajata 5/5 dar are inca capul nefixat, deci mai stam la mami in burtic un pic
Oricum mai avem inca o saptamana pana la 38 saptamani implinite deci nu-i bai. Durerile pe care le simt sunt si datorita faptului ca s-a angajat bebitza 5/5. Ata ete, om trece noi si peste astea...Despre greutate insa nu am aflat nimic, poate saptamana viitoare aflam mai multe. Joia viitoare control din nou.
Sunt obosita moarta asa ca va pup pe toate si recuperez cu cititul maine! 

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Eu abia acu am ajuns acasa si am papat ceva. Am fost la casuta noastra unde am zugravit 2 dintre camere. Doar eu cu sotul meu. A iesit tare fain, suntem chiar mandri de reusita!
Sper sa mai apuc sa particip si la hol si cealalta camera ramasa, ca a fost chiar distractiv.
Anna, Dara si Tiberica Nasteri usoare si refacere rapida!!

Boti felicitari pentru baitza Gargaritzei! Si eu sunt nerabdatoare sa vad cum ma descurc, desi stau cu mama as vrea sa o fac singura.
Mada ma bucur ca sunteti bine, imi pare rau ca te streseaza mama ta...e tare sucita!
Tecky am vazut si eu poze de Ralucutza!
E o scumpica!!
Diana sa "porti" sanatoasa mult timp de acu inainte zambetul "tamp"
.
Capri va sa zica si tu esti fericita posesoare a unui "eagle" dificil...pana la urma apelati la socru? Sa-ti fie de bine plimbarea.
Sun felicitari pt. "despartirea" de ate!
Mona imi pare rau ca bebe Codrin are probleme...sper sa-i treaca repede. Si ma rog pt. tine sa-ti revii si tu cat mai repede.
Gini bine ati revenit! Sper ca de acu' inaite Ana Irina sa nu mai aiba nici o problema.
Fetele care ati mai nascut...am o intrebare mai "intima": e chiar asa naspa "prima noapte de dragoste" de dupa? Sau depinde de organism?
Gata, neuronu; meu a fost stors la maxim...ma duc sa ma apuc de tradus, ca mai am o pagina si atata o lalai de numa'.
toate fetele!!
Dia
38+
Miruna
Sper ca barza si-a notat corect adresa si nu intarzie!
AMR 11 zile
strumfuletz
poze
poze burtika
Didi81 spune:
Boti, felicitari pentru baitza! 
Fetelor, mai are vre una dintre voi cezariana verticala? Vreau si eu sa stiu daca e mai grea vindecarea decat in cazul celei orizontale, si cam dupa cat timp ati putut face sport, abdomene... Eu am citit pe net ca e mai dureroasa decat cea orizontala, dar pe mine nu m-a durut operatia, dimpotriva, am fost foarte sprintena prin spital, chiar m-am miscat mai bine decat fetele cu operatia orizontala... Si inca ceva, mai pot naste natural dupa asa ceva (desii cred ca oricum e o perspectiva foarte periculoasa pentru mine asta, cu tensiunea mea care mi-a provocat hemoragia si dezlipirea de placenta acum)?
Didi
de Aida Maria
kitzy spune:
Didi operatia pe orizontala se reface mai repede pt ca se taie paralel cu muschii. Gimnastica poti face dupa cca 6-8 saptamani, acuma pt abdomene ma bine intreaba dr.
La a doua nastere mie mi-a zis dr ca daca fac al doilea bb in primii 7 ani, se face cezariana pt ca exista riscul sa faci ruptura uterina, daca e dupa 7 ani, se poate naste normal, acuma au fost mamici care au nascut natural mai repede de atat, dar e cu risc.
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)
MissJJ spune:
Dara, Anna, Tiberica bafta maine. Asteptam nerabdatoare vestile despre pepenasi.

Mada e bine 5/5 la 37 de sapt. Eu cand am mers la control la 38 de sapt era 4/5 apoi deja era engaged deci poate si la tine se va muta mai rapid in jos fiind al doilea bebe.
Dia la mine data trecuta a fost bine deci nu m-a durut prea tare sau ceva a fost mult preludiu relaxare etc si a fost ok, mai greu cu umezitul in genere iti recomanda sa folosesti k jelly sa te ajute putin primele dati. Bine eu am mai avut si alte pb inainte si era mai dificl putin dar a fost ok.
Gata eu ma retrag la nani cat mai sta tati cu bebe la tv ca sa fiu mai odihnita pt la noapte cand face bebitza concerte si tati sa se poata odihni. Ma culc odata cu gainile dar pana ajunge Ami sa doarma mai bine noaptea mai dureaza.
Pupici si bafta maine fetelor asteptam pepenasii.

Caprioara tu mai squeeze acolo ca mai e pana maine.
Maine treci si tu ca si mine la transee.
Bujo, Mishuc ceva miscari? Asteptam vesti.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
diarux spune:
fetelor, va las si eu. maine vad ca e zi plina aici si e de lucru. plus ca avem de mers dupa materiale de varuit. asa ca...mai vb dimineata.
apropo, DIA si fetele care ati mai varuit in casa, ce var lavabil recomandati? ca noi suntem "novici" in de-alde astea.sa stim si noi ce cautam.
noapte buna si nastere usoara fetelor maine!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
MissJJ spune:
Camy hai ca eu acuma am observat cand am modificat la listutza tu ne anuntasei la un moment dat ca pe 7 faci cezariana ce s-a intamplat ai renuntat la cezariana sau ai reprogramat-o? sau ai zis si nu am observat eu?
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
SunSmile spune:
Mona uof. Tin pumnii sa scapi si tu de toate grijile si sa apuci sa savurezi momentele placute ale vietii! Pt ca realmente meriti cu varf si indesat. Ti-am scris si in sms...cand imi era greu, ma gandeam la tine, ca tare esti puternica!
Vorbeati de molifta. Mie mi-a facut-o preotul care a botezat-o pe Thea. Mi-a trimis prin mama o sticluta cu apa sfintita special pt lauze si apoi am mers eu la biserica (e in curtea spitalului). Mi-a dat tanti de la lumanari o esarfa pe care am pus-o pe cap, am tinut o lumanare aprinsa in mana si m-am asezat in genunchi. Mi-a citit circa 10 min si cam asta a fost. S-a petrecut in biserica totul, la intrare! O mai am pe cea de 40 de zile si gata.
Anna, Dara va tin pumnii pt maine! Sa va dea Dumnezeu nasteri usoare si bebeline sanatoase tun si frumoase ca mamicile lor! Bafta, scumpele!
Dia nush cum e prima noapte de "dupa", dar o sa-ti povestesc curand![]()
Carmenela imi pare rau pt Lupa. Sa fie bine! Mai cum sunt unii oameni...
Sorelix odihna placuta, eroino! Cand scapati de eagalitza?
Capri bagam majoreta sa ajutam Ilinca sa fie eficienta?
Bravooo Boti si Garga. E inceputul unei mari iubiri si a unei echipe pe cinste!
Didi nu stiu cum e operatia verticala. Mie mi-a dat voie sa fac o gimnastica usoara de sapt viitoare (la cum alerg, ce-ar fi putut sa-mi spuna). Si mi-a spus ca daca uterul e la fel de performant, putem incerca o nastere naturala, asa cum imi doresc. Asa ca de putut se poate, numai sa fie materialul nostru bun:)
Iuuui, cred ca e cazul sa ma opresc si sa merg la somn. Ca maine e zi importanta, vin nashii sa ne vada. Doamne, abia astept ca mor de dorul lor!
Am pus cateva poze in pepenasi!
Pup fetele! Si ma rog pt voi toate...si acum si mereu!
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Didi81 spune:
Kitzy, Sun, merci pentru raspunsuri
. Oricum o sa intreb medicul luni cand imi scoate atele, dar eram curioasa de pe acum
.
Inca ceva, de aseara mi s-a inrosit o zona de pe sanul stang, si e ceva mai tare decat restul. In rest nu doare, nu am febra, nu nimic, dar ma ingrijoreaza. O fi vre-un canal infundat? Ce pot face?
Didi
de Aida Maria
bujo spune:
Kitsy mersi de urari. Asa zici tu, ca nu prind weekendu? Io nush ce sa zic ca acu is destul de fresh. Mai am cate-o contractie, se mai apasa bb dar nu ceva constant. Oricum nu e ca zilele trecute, acu chiar il simt in chiloti cum ziceau fetele.
No bun, ma duc la somn ca sunt zombie dupa ce ca n-am dormit azi noapte. Succes maine la operate
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo