Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 10
Carmenela spune:
buna fetele vesele,
Am intrat sa vaz daca e fro nastere, ceva...dar vaz ca nu inca.... Nu-i nimic, incepe uichendu'...vin si pepenashii.... Succese fetelor, va tin pumnii...
Io sunt cam tuflita, a dat masina peste unul din cateii mei, e drept ca e maidanez, dar il iubim ca pe ogarii cu care am venit aici... Asa sufera saracutza... Am dus-o la operat, am stat cateva ore acolo...o sa cam traga, amarata, ca era pliiiina de gauri si plagi.... Si cu caldurile astea....ce sa zic... Asta e.... Life stock sucks.... Cum am 6 caini, o pisica si fro 40 de randunele....e putin probabil sa nu se intample in fiecare zi ceva "haios"...dar nici chiar asa...
Oanasm ....mi-am pus saptamanile....Nu mai scriu si zile...le schimb cand incepe una noua... Uf, ca numar zilele pana o voi tine in brate...
Diarux.....raportez...pe metereze pana in august, deci, caunt on mi pentru paranoia, depresii si toate celelalte... Mai nou sunt disperata sa nu ramana cu diformitati de la ce contractii am....sa nu o tin in vreo pozitie defectuoasa... Noroc ca nu sunt eu genul prapastios....ca m-ar apuca si plansul...dar ma gandesc ca o sa fie bine... NU mi-o da-o DD la 36 de ani, la cat am dorit-o si cat s-a luptat saraca pentru viata ei, sa fie diforma sau malformata... dar.....paranoia functioneshte....incercam sa o tinem sub control...
Dupa cum vedeti...ma tin activa si cainii...nu prea am timp sa ma gandesc cum va fi bebelina mea, ca PAC! o tzeapa in fundul unul caine, PAC, pisica sare de pe balcon, PAC! O randunica intra in casa si se izbeste in geam pana cand cade lata...Si apoi fuuuugi, ca o vede Mip (matza) si vrea sa o manance...asa ca se duce o mica lupta, care e prima sus la etaj...fiecare cu gandurile ei...de bine sau de siii maaaii biiineeeee....
Uf, hai ca v-am za[acit un pic, plange pacienta, toti sunt uimiti, se duc la ea si ii dau cu botul sa se scoale... Si apoi iese, nene, bestia cu matura la ei....LASATI-O IN PACE, NEMERNICILOR! Voua v-ar placea sa va jughineasca unii cand voi sunteti cusuti pe peste tot,ca o jaca di pieli?
Va las, v-am impartasit o experienta noua si placuta pentru mine.
Va pup, mai incerc sa intru mai tarziu....daca laif stocul din casa imi ingaduie....
A, si sa nu cumva sa scriu un mesaj fara sa pun o intrebare...ca asa is io...intrebacioasa....Aveti nasurile infundate? Eu nu pot respira decat pe gura.... E drept, eu am si deviatie de sept, asa caam si rinita....si mai tot timpul am nasul infundat...dar acum e ceva de groaza.. Nu pot lua Nazomer, ca am neshte dureri d ema urc pe pereti de la rinita....Bixtonim zice-se ca nu e bun pt bebe...ce sa iau, frate? Vibrocil, sau asa ceva? Nici nu am auzit de el, nu stiu daca e ok...MI-a zis si mie o prietena...
Deci, ca sa recapitulam, imaginati-va acesta sceneta:
una bucata carmenela cu par valvoi (asta e de impresionare, ca nu am par valvoi....ca am 2 fire in cap), cu ochii rosii de nesomn (asta e pe bune), culcata la 4 dim si sculata la 7 in urlete de caine suferind....coboara cu mucii atarnandu-i (aproape literalmente), in popoul mai mult gol, decat plin, caci in nebunia aia nici nu sitam unde tipa, cine, de ce si unde sunt io..., sari sa tii cateaua care imi pune capul in piept de mi se rupe sufletul (e o lupa, ii zicem asa ca un stra-stra-stra-stra...mos al ei pare sa fi fost lup...asa ca ea e lupa)simt cum se scurge in bratele mele...da-i alint-o, si linisteste-o. Intra in stare de soc..pupile maaari, gingii albe...mi se linisteste... Ma duc, trag mult iubitii chiloti pe mine, pune-o in masina, sotul dupa mine, fugi la spital, la singurul vet in care am incredere... "A, zice....pai.....sa vedem daa o mai pot repara".. Pai vedeti! si se apuca nene sa croiasca la ea, taie, scoate, coase..Ce sa zic...io cu ochii rosii acu si de plans... Cand ajung acasa...de nebuna...o scot in brate din masina, ca sotul din dotare a trebuit sa meaga la job. Mamaaaaaa, da' grea a fost..Acu' zace de cateva ore, mai urla din cand in cand si ma duc sa o linistesc, saraca....Vai de ea....
In rest, vorba lui Sunsmile....viata e frumoasa....
Mada...ai pierdut premiul de la cartea recordurilor...dar ai castigat premiul cel mare... te iertam ca ne-ai tradat, pe noi, augustinele si abia asteptam sa ne vina randul...
Ma duc, ca urla Lupa. Mip ii da tarcoale, zice ca e cat o vrabiutza....Unde-i matura aia????
A! Ieri am tuns unul din ogari. Nu mai zic ca arata ca un sobolan, macar ca e frumos de pica in mod normal (il vedeti pe pagina mea de net - Ice il cheama), dar l-am ciopartzit si pe la coitze saracu'.... Nu stiu cum am reusit, dar are si asta neshte rani....mama-mama... Fuge amaratul cu coada in jos si se tranteste pe jos sa si le oblojeasca...I-am cerut iertare, dar nu pare sa fie impresionat de mine...Ii mai dau cu baneocin, sa ii dau si calmant, ceva? Ce mai...sunt complet dusa....castrez cainele pe viu! Glumesc, nu e chiar asa de rau...dar il ustura...sigur...
Gata, acum chiar va las, hai ca am scris de o sa va plictisiti citindu-ma...
Pup u.
33+
carmenela
M&M spune:
Dara, bafta maine si nastere usoara!!!
Bujo, ne dadusi ceva emotii...![]()
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 39 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Carmenela, imi pare rau pentru "lupa " ta ...al meu catel are o faringita si saracu sufera ca pestele pe uscat!!! Sper sa se faca bine "lupa"
Da' cum a dat masina peste ea???
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 39 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Victorieeeee!
I-am facut singura baitza Gargaritzei!!!

.
Sunt atat de incantata, am scapat de rude galagioase! Stiu ca poate par cam ursoaica, dar chiar ne obosesc desi toata lumea e plina de intentii bune ![]()
Ioana relax te rog, e normal sa-i curga fetei ceva din mameloane, se intampla, e din cauza hormonilor tai trecuti la ea prin placenta. La unele fetite apare chiar si o scurgere vaginala, din aceeasi cauza. De-aia nu s-a agitat nici doctorul.
, nu te mai stresa.
Ma duc sa-mi savurez victoria, ma uit la Garga cand doarme 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
dara_d spune:
Multumesc ANNABaby la fel si tie , sa iasa totul bine manie.
Multumesc de urari fetele.
40+
AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
diarux spune:
mai,SORELLA DE CRUCE, da esti mama dolores????ce-i cu atata animatie la tine acolo????mai ai inca mult pana nasti ai innebunit? ne lasi singur pe noi augustinele????Biata LUPA!!! Da cine a putut sa fie asa de nemilos incat sa dea peste ea???Vad ca ai activitate intensa.ma mir ca mai ai timp si de parano si depresii!!!Eu am ce-i drept, dar ma lasa repede si incerc sa nu ma gandesc la chiar toate, le mai las sa astepte la rand, ca e jale! Oricum, pentru mine forumul asta a fost o binecuvantare! am citit atatea si am aflat atatea lucruri noi...ca pana acum intram si ieseam din panica de o mie de ori daca nu va aveam.
si oricum e cea mai bestiala odisee de aici!!!
Ruxandra
32+ si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Caprioara spune:
Sara buna,
Noi tot 2 in 1
. Dar au cam inceput niste dureri suspecte
. Acu o fi, n-o fi... Dopul inca nu a aparut pe tampon.
Dara si Anna, nastere usoara!

Boti, felicitari pentru baitza
!
Sunule, deci gata cu atzele. De acum privirea inainte si numai bucurii sa va dea DD. Cred ca a fost emotionanta intalnirea de azi.
Mada, mai, bine ca nu mai e mult si pleaca doamna eagle. Sunt ceva de speriat eagle-le astea domnle, dar nu avem ce face, decat sa dam ignore.
Ma duc sa ma plimb, poate poate incep contractiile serioase.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 40+
One day overdue!
Sper sa mai stam la copt pana vineri... 
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
boticelina spune:
Dara, Anna, BAFTA MAXIMA MAINE, FETELOR!!! Doare putin dar credeti-ma ca merita fiecare junghi

Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
AnnaBaby spune:
Fetelor, eu ma duc sa ma bag in pat sa caut ceva de vazut la tv, poate gasesc ceva...Ca de somn, nu cred ca poate fi vorba prea curand...Maine o sa fie o zi grea, dar sper eu incununata cu succes...O sa va dau de stire imediat ce sunt in stare...
Anna
39+ cu
Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze
kitzy spune:
Bujo tu nu mai apuci weekendul ![]()
Hai Bujo!!!! Hai Filip!!!!!!!!

Oanasm deci tu esti la curent cu toate, smechero! ![]()
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de
Diana (24.04.2008)