Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 9
laremi spune:
quote:
citat din mesajul lui mada_mxm
Laremi Nu mai stiu ne-ai dat datele pt listutza? Daca nu uita-te pe priam pagina si zi-ne datele sa te trecem la listutza.
DN 05.07.1978
UM 18.10.2007
DPN 25.07.2008
Nu stim ce e bebe, ca aici nu se spune.
laremi spune:
Cum de ce ti-e frica nu scapi, eu am reusit sa fac indigestie
ocazie cu care mi-au trecut instant toate poftele.
Astazi au venit si mi-au luat sange pentru ultimele mele analize de
, asa ca acum sunt ametita cu totul. Trece pana maine.
Nu am gasit pe nimeni care sa fi nascut in India ... las' ca experimentez eu si va spun cum e, daca mai apuc
Chestia e ca nu am nicio idee de cum va fi, de bagaj de spital (astia aici sustin sus si tare ca nu trebuie sa duc nimic, eu ma tot gandesc chiar nimic nimic?)
Nasteri usoare, pepenasi dulci si sanatosi si mult laptic la mamici 
MissJJ spune:
Buna fetele!
Revin si eu dupa odihna de dupa amiaza ca somn nu am reusit dar macar am stat intinsa si normal cu nervi dupa inca un episod cu eagle-ul.
Deci mergem la somn toate trei fetele ok totul bine si frumos Ari adoarme bebitza se trezise dau laptic schibat etc o pun lanha mine in pat si stateam noi doua de vb si era deja 2 fara un sfert dar pusesem fata in pat la 12 si ar mai fi dormit sigur ca si ieri a dormit mai mult si atunci se trezeste sa urce sus sa caute nu stiu ce in camera. Ok Ari se trezeste o aud in interfon si zic o mai las putin poate totusi se pune la loc, ok vad ca nu ma pregateam sa merg la ea sa o schimb si pe urma sa vina la noi sa ma ajute sa o schimb pe bebe ca vreau sa o implic si pe ea cat de mult si sa vada ca ii dau si ei atentie si isi face programul normal. Si ea urca sus si merge la fata si ii zic las-o te rog sa o schimb eu ca vreau sa o implic si pe ea si etc ea nu se duce si se apuca si o schimba ok apoi fata vine de la ea din camera si vrea sa vina la mine si la bebe eu ii dadeam sa pape lui Amira si ea ii zice lui Ari hai sa merge jos hai jos cu bunica Ari normal ca a zis no, no, no si ii zic las-o mai sa vina la mine sa vada pe bebe si etc. S-a botosit si a plecat jos.
Mai frate ma termina ii zic ca de ce nu ai lasat-o sa o schimb eu ca vreau sa vada ca ma ocup si de ea nu sa ma vada numai cu bebe raspunsul ei: da ce ai draga iar esti cu fundun sus eu nu te mai inteleg.
Oana pleaca duminica urm eagle-ul da crede-ma ca mi se pare o vesnicie.![]()
Boti te inteleg perfect cu musafirii bine ca noi nu avem pe aici multa lume pe aproape sa vina sa ne streseze. Cu apa noi prima sapt i-am facut lui Ari cu apa de la robinet amestecata cu ceai de musetel spalata cu putin baby wash din aia head to toe apoi clatita rapid, dat cu crema si gata.
Si asa e si bebe devine mai agitat cand e atata lume calare acolo pe capul vostru.
Caprioara da se simt mai bine si Flo e aproape ok, nasucul ne mai chinuie da macar Ami nu a facut febra ca Ari. Tu stai acolo cu picioarele crucis sa vina bebe in weekend.
Sper sa vina de maine incolo.
Legat de eagle ce sa mai zic no comment, is disperante fazele astea mai ales ca te bazai sa stea cu Matei. Is culmea culmilor oamenii astia. Si a mea tot ameninta ca nu mai vine niciodata chiar te rog nu mai veni e mai bine cand esti la distanta.
Estrella asa e.
Sper sa fie bune rezultatele de la analize.
Oana 4 nu sunt prea multe noi avem 7 bibe de 125 plus mai am unul mare cu capac din ala de stocat lapticul in loc de tetina unde mai pun lapticul. Si asa cu 7 biberoane ne descurcam ok. Prefer sa am mai multe decat sa raman fara, oricum noi aveam 3 dinainte de la Ari si apoi am avut doua de la pompa si a mai luat Flo doua noi. Eu ma si mulg si ii pun in biberon ca sa ii poata da si Flo de papa la fata dar o pun si la san.
Cristina ms.
Caprioara f interesante informatiile si eu am vrut sa merg cu Ari la inot de bebeii dar ea era mereu racita si nu puteam si acuma doar sa mergem in weekend ca nu pot singura cu amandoua.
Bujo scoatem majoretele? Daca vezi ca is tot acolo baga transee ca mine ca sa se inteteasca daca vrei. Tinem pumnii si sa ne tii la curent.
Multi pupici.
Vicky nu ai pt ce.
Eu v-am mai zis fiecare mamica e extraodinara si e cea mai buna mamica pt puii ei.
Diana sa iti fie de bine.
Eu mai am de asteptat ca la ce cusuturi am acolo.
M-am uitat cu oglinda sa vad ce si cum, se vindeca da mai am pana pot atenta la barbatu' meu.
Tecky cu placere, aici nu ii pune la fototerapie sau ceva decat daca sunt prematuri in rest iti zice sa ii tii la lumina naturala si in maxim doua sapt trece asa a fost si la Ari.
Narcisa da am primit sorry da nu am apucat sa raspund diseara iti zic ok?
Legat de travaliu cum am mai zis cel mai bine go with the flow.
Marina uff sper sa reusesti sa te odihnesti totusi.
Gini ma bucur tare mult ca ati ajuns acasa si ca sunteti bine abia astept poze.
Anna lasa ca e bine ca incepe travaliu singurel e mai usor asa.
Tinem pumnii si bagam majorete.

Magda bine ca ai rezolvat si stii data.
Mona uff imi pare rau ca aveti asa probleme, speram totusi sa se adapteze si Cris mai bine, ma bucur ca mai dai cate un semn. Multi pupici de la noi si sper sa reusesti si tu sa ajungi la o perioada mai relaxanta ca mult ai mai tras. Multi pupici de la noi.
Ioana si feita mea are mameloanele umflate dar aici zic astia ca e normal si ca daca nu da semne ca o doare sau ceva isi revin singurele.
Mishuc ceva agitate poate poate.

Bubuleana si tu?
Vad ca e la moda dopul asta la noi la odisee.![]()
Uff gata am terminat si ce ati scris azi.
Parca e mai bine asa sunt si eu la curent cu stirile acuma tre sa recuperez si prin alte parti, revin mai acusi.
------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si
Amira Maya
SunSmile spune:
Ioana incep cu tine. Nu-ti face griji asa mari, la bebeline se intampla sa se umfle mameloanele. Nu e grav, asa cum nu e grav nici sa iesi cu bebe de 6 zile pana la medic. Hai, incearca sa te linistesti, citeste in Capraru sau Dr Spock despre asta si o sa vezi ca e ok. Sanatate multa!
Gini scuuumpa, ati ajuns acasa. Iarta-ma pt ca n-am mai sunat, mare magaritza sunt cateodata. Dar am stiut mereu ca Irina e bine, pt ca ma interesam de starea ei. Si, asa cum ti-am zis si in spital, daca dna dr Stoicescu era si este optimista, atunci e de bine bine! Cred ca s-a mai schimbat minunatia de la nastere, dar fetelor..sa stiti ca Irinuca este o dulceata teribila si seamana biiine de tot cu Gini! Ma bucur din suflet ca sunteti acasa linistiti! Meritati numai lucruri frumoase, pt ca sunteti 2 oameni deosebiti! Sa-i spui lui Catalin ca la urmatorul bebe vin iar sa stau cu el pe hol, dar de data asta o sa avem doar lacrimi de bucurie si nu de disperare!
Boti noi si sapt asta ii facem cu apa fiarta si racita si o clatim cu musetel. Dar de sapt viitoare trecem la apa de la robinet si cremele si uleiurile pregatite de mami de atata vreme. Succes cu baita...cu siguranta va veti descurca cel mai bine voi doua!
Vic sa nu te simti nicicum. Suntem diferite, reactionam diferit, avem nevoi diferite. Dar, dincolo de orice, toate suntem cele mai bune mamici pt puiutii nostri. Si daca tu te simti comfortabil primind ajutor de la mami tau, foarte bine, primeste-l.
Diana..sa va fie de bine
Eu am vazut ieri ca scrisesei de butoi, dar te-am ignorat intentionat, pt ca tu-mi esti atat de draga incat chiar nu vreau sa te vad trista!
Camy eu am luat asa: pt sani-garmastan, pt fundul lui bebe - crema anti-iritatii de la mustela si bepanthen, cosmeticale bebe sampon par+corp, ulei, lapte de corp, pt buricut avem alcool de 70 grade si pudra baneocin, pt guritza incarcata a lui bebe avem glicerina (cu care imi mai dau si eu mameloanele), avem ser fiziologic pt nasuc si ochisori si cam atat, cred.
Cuscri inteleg ca se pregateste Filipu? Cand o fi o fi, ca noi il asteptam cu sanatate! Abia astept sa-l vad...cred ca va fi un frumos si jumatate, asa ca mami a lui!
Anca eu nu ma pricep, dar va doresc din suflet multa sanatate! Cred ca Gini te poate ajuta, da.
Onutz, ca ieri nu ti-am mai raspuns...mie tot jena mi-ar fi in locul tau, pe bune. Arati, cum am mai spus, enervant de bine!:) O sa fii o super hot mama!
Capri, cainii latra-caravana trece. Cam asta aplica tu in ce-o priveste pe eagalitza ta. E pierderea lor si nu a voastra. Hai plimbare placuta si mers incrucisat, iti doresc!:)
Asaaaa...m-am despartit de prietenele mele, atzele.:) M-a ciupit un pic dar a fost bine. Si mi-a zis doamna doctor ca uterila este vindecat complet, asa ca am scapat si de grija asta. Si apoi am stat vreo 2 ore cu iubita si scumpa mea dritza si apoi si cu dritza neonatolog (cu care s-a nascut Galu). Si atata au pupat-o si tinut-o in brate si mitunit-o, de cred ca deja sufera de alint agravat:) Si am vorbiiit mult si ...parca ne-am linistit cu totii. Savuram doar minunea de a o avea pe Thea langa noi, ce s-a intamplat trebuie sa lasam trecutului!
O sa pun o poza-doua, sa vedeti ce statea mandra la pupat la dna dr Emel in brate. (adevarul e ca nici ele nu se mai saturau s-o alinte).
Acush gatim, ea doarme...dupa ce mancam noi, sper sa se trezeasca sa pape si ea, ca sa putem iesi la mega plimbarea de seara!
SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
mishuc spune:
Mada multumesc de agitate
...dar parca nu am nici un semn. Dar am inteles ca poate sa debuteze brusc travaliul.
Oricum sotul meu a zis ca poate in noaptea asta il las linistit ca trebuie sa mearga la serviciu la un upgrade. ![]()
Mishuc
40+
AMR ???
Violeta_m_tm spune:
Gini bine ai venit acasa, ma bucur ca micuta ta este bine. Multa sanatate, sa fie o cumintica si o mancacioasa sa recupereze in greutate.
Bujo
mai putin si se coace si pepenasul Filip.
Ce mult imi place sa va citesc pe cele care ati nascut deja, abea astept si eu sa schimb impresii cu voi si sa va cer sfatul.
38+
Miruna AMR 1+
poze
bebele meu
vio
dara_d spune:
Gata am terminat pregatirile pentru maine , asa ca va pup pe toate si maine o sa va anunt vestile.Abia astept sa vad cine face maine echipa cu mine.
Acum ma duc in pat la tv si incerc sa dorm , sper sa pot.
PUPICI
40+
AMR 1 ZILE
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
AnnaBaby spune:
Dara d iti urez o noapte usoara si maine o zi si mai usoara, sa dea DD sa fie bine!!!
Anna
39+ cu
Ioana Maria
AMR 1 ZI
vinebarza
bebe
poze
M&M spune:
Mada, sincer, mama ta uneori se comporta mai rau ca un copil...poate simte nevoia sa fie mai mult bagata in seama.
Sun, scapasi si de ultima amintire legata de ceza...Asteptam pozele.
Mihaitza al meu vad ca e tare jucaus azi...daca nu a topait pe vezica mea de a trebuit sa ma duc la toilet de nu stiu cate ori!!!
Cristina
34+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 39 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
bujo spune:
Fetele crek a fost alarma falsa, cum m-am odihnit cum s-au rarit contractiile binisor. Asta e, se pare ca nu stie ce vrea piciul.
Mishuc asa mi-a zis si sotu zilele trecute, sa strang din buci sa nu iasa Filip ca el are training si vrea sa apuce sa-l termine![]()
bujo
38+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo