*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 14
Mirtha spune:
Cata te pup si te imbratisez dulce. Imi lipseste prezenta ta dar asta e mai putin important. Important este ca incepi sa te remontezi usor , usor. Cosmarurile suunt o reactie de refulare fireasca , ar fi ceva in neregula sa nu apara.Luni intregi am avut aceste cosmaruri , cele mai frecvente , aproape obsesive erau cele in care mi se fura copilul , de tigani - nu sunt xenofoba , nici ceva in genul asta - iar eu ma opream neputincioasa in fata unui gard de cele mai multe ori gard de sirma si nu putema sa il sar indiferent cit e mult efort depuneam. Ba mai erau si niste persoana inauntrul gardului care trageau de mine sa ramin acolo. Si alte , alte cosmaruri frustrante si infricosatoare. Dar timpul va aduce cu el o atenuare si va face suportabila durerea. Ma bucur sa aud ca deja va faceti planuri. Iti tin pumnii din tot sufletul. E foarte important ca sotul sa iti ofere sprijin si sa va consolati reciproc. E uneori chiar cheia rezistentei si mentinerii sanitatii mintale in aceasta drame.
Brie folosesc Maloox pt. a combate arsurile , la sugestia fetelor. La mine a mers chiar daca am zile cind fac exces altele cind e suportabil si rezist fara.
Mirtha
24+
Eva
BraveGirl spune:
Simona- si la mine bebe e f activ. Din cand in cand, mi se intareste burtica, am o jena, chiar durere si atunci stiu ca si-a schimbat pozitia si incepe sa loveasca.
==========
Corina
19+ 
My baby
Albumul meu
Mirtha spune:
Andy08 cred ca suntem minoritare !
De aceea fetelor sa stringem rindurile
!
Glumesc si eu bineinteles , e doar bucuria constatarii ca nu sunt singura ![]()
quote:
citat din mesajul lui Andy08
Oceanborn: Eu as fi dintre cei care confirma ce ai citit tu pe net despre RH. Mama, RH-, tata, RH+, eu RH+ (primul copil). Poate conteaza daca e fata sau baiat?
Andutza: Zic si eu ca fetele: mergi la dentist. Am o prietena care a facut tratament cu antibiotic in trimestrul II, din cauza unei infectii la o masea, si apoi plomba sau scos (nu mai tin minte).
BraveGirl: Si eu am burtica micaaa. O vreau mai mare. In fiecare zi ma uit sa vad daca a mai crescut si mi se pare ca tot asa e. :)Dar sunt fericita ca saptamana trecuta s-a uitat o tanti la mine in metrou, avea asa...o privire..de parca se intreba "asta e gravida sau balonata?" si pana la urma mi-a zambit, deci cred ca a decis ca-s gravida.Si acum 2 zile o cunostinta m-a intrebat daca asteptam un bebe. Si am fost maandraaaa.....deci se vede ceva.Eu arat acum, la 17+ cam cum arata Diana in poza de la 16 saptamani.
Mirtha, Flori: Si eu sunt dintre cele care nu ar fi facut DT sau TT, dar, din pacate, pt. mine era singura varianta sa am si eu un eco inainte de 19 saptamani (n-as fi rezistat pana la 19 sapt. fara sa-l vad si eu pe bebe). Dar, indiferent de rezultat, bebe e al meu si il iubesc asa cum e. Oricum, stiu ca Dumnezeu nu ne lasa.
Andy17+
Mirtha
24+
Eva
bertha spune:
Buna seara! ![]()
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, n-am ami scris de f mult timp. Citesc aprox tot, cat imi permite timpul. Totusi, sunteti ff rapide pt mine si pt cat stau eu pe net.
Noi suntem f bine, am aflat cu multa bucurie ca bb2 este fetita, suntem in al 9-lea cer.
Nu ca n-am fi vrut baiat, Doamne fereste! Dar fetita e chiar senzational! Si Darius e f incantat si repeta mereu "abia o astept". Eu ma simt f bine, am zile cand mi se mai umfla picioarele, dar, in general, sunt in forma. Nu imi mai e atat de somn si parca mi-a mai trecut si lenea![]()
Multumesc mult mamicii de nov-dec care mi-a trimis mesaj privat, a fost o surpriza fff placuta!
Va rog sa-mi trimiteti si mie detalii despre mail-ul comun si despre locul unde pot vedea si eu pozicile despre care tot vorbiti. Multumesc anticipat!
Nu stiu cand o sa mai pot scrie, asa ca va pup si va doresc sa va simtiti minunat si sa va bucurati la maxim de aceasta perioada frumoasa!
Bertha
si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Simona73 spune:
Elilov,tu esti norocoasa ca esti in vacanta dar eu maine trebuie sa merg la servici si nu stiu cat de bine imi va fi..De ce nu o suni pe Oana sa-i spui ce ti se intampla?Eu eram tot timpul pe capul ei,cred ca abia astepta sa nasc,saraca...
Ai grija de tine,
SIMONA
Maria_K spune:
acum de putin timp am ajuns acasa.
sac gestational corespunzator la 7s1z, vezicula vitelina plus buton embrionar cam de 5 s. nu asta o deranja pe doc ci forma sacului care e ca si o "lacrima" in loc sa fie rotund/oval.zicea ca asta nu e semn bun.
sunt mult prea dezamagita si incarcata sa sciu mai mult.mi se pare nedrept, dar...![]()
Maria
6+
vine bb!
Pozele noastre
monicabo spune:
Hai capul sus, trebuie sa fie bine.
Mai consulta si alt medic, eventual.
Samburelul TREBUIE sa fie bine 
Catalina
, ma bucur ca mai dai din cand in cand pe la noi
Iti doresc refacere cat mai rapida, atat fizica, cat si sufleteasca
Suntem alaturi de tine! Cand mai simti nevoia, mai scrie-ne
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
21+
Ana Maria
criss703 spune:
Ceau fetele !
Tocmai am fost 1 ora la bazin la innot si ma aimt muuult mai dezmortita , chiar mi-a prins bine desi am fost reticenta la inceput (sau a fost prea multa lene )asa ca recomand celor care au posibilitatea sa mearga la bazin (sa innoate ,sa faca exercitii cu picioarele)prinde bine .
Catalina ma bucur ca ai mai trecut pe la noi si ca ai inceput sa te simti mai bine (atat cat se poate) si ai planuri de viitor !
Maria k incearca sa nu fi asa de pesimista si asteapta sa mai treaca ceva timp ca sa vezi cum va evolua sarcina ...poate chiar nu e nimic rau si nu are rost sa-ti faci tu singura rau prin ganduri negre (si eu dupa ultimul eco am fost panicata si deprimata )
Somn usor tuturor 
Criss
19+
wndyctygirl spune:
N-am ce sa fac cu textul....asta e , ma las pagubasha, nu-mi ies culorile si ingrosarile deloc...smilies si toate celelalte imi merg...in fine!!!!
Catalina:
imi pare nespus de rau ca treci prin ceea ce treci insa vad ca esti o luptatoare si intr-un final va fi bine!!!! Daca ai nevoie de ceva , orice, te rog nu ezita sa ceri!!!!!
Simona:
Te rog sa stai linistita, si eu aveam contractii si l-am intrebat pe doctor ieri la eco si mi-a spus ca sunt normale si ca numai in momentul in care sunt ritmice , constante si la mai putin de 10 minute tre sa iti faci probleme. Nu sunt sigura ca dimensiunea pe care ai vazut-o era lungimea colului de fapt si de drept, masuratorile sunt foarte aiurea aici, asa ca stai calma.Daca era vreo problema te opreau in mod sigur in spital, altfel risca malpractice, stii tu bine cum stau treburile pe aici...
Nu te lasa nimeni sa pleci din spital daca e vreo problema, ok???Chilax ( chill and relax)
Nu poti sa iti suni doctorul si sa iti raspunda la cateva intrebari prin telefon??? Asta asa, pentru linistea ta sufleteasca caci sunt convinsa ca totul e ok.
Eu am vorbit cu doctoritza mea azi si deja rezultatele ajunsesera la ea...ma mira faptul ca nu ti-a zis nimic tehniciana, mie mi-au raspuns la toate intrebarile si chiar mi-au explicat in amanunt tot ce-au facut...M-a intrebat doar de ce am cerut eco de gradul II pentru ca el nu vede nici un motiv...
21+ cu 
Andy08 spune:
Catalina: Te asteptam oricand cu drag aici si ne gandim la tine. 
Maria K: Nimeni, nici un dr. nu are nici o putere sa influenteze ce se intampla in procesul de formare al lui bebe. Doar Dumnezeu e cel care poate interveni, iar tot ce putem noi sa facem e sa ne rugam. Tin minte ca si Leeloo a avut probleme la inceput, dr. i-au zis ca e, apoi ca nu e, ca nu are nici o sansa...si uite ca e!
Bertha: Felicitari pt. fetita!
Dea: Mai esti pe forum? Ca fetele de acasa dorm....
Andy
17+