*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Wndyctygirl-echo a fost facuta la o clinica,nu este spital.. si apoi,aici scrie mare ca rezultatele le afli de la doctorul tau ,nu de la ei.I-am intrebat in cat timp ajung rezultatele la MD-ul meu si ei au zis ca in cateva zile.Dar medicii astia au prune in gura,nu-ti spun mai nimic.Vreau sa-i spun sa-mi trimita toate analizele de la inceputul sarcinii la medicul de familie(e roman) si le frunzaresc in amanunt dupa aceea.
Oricum,daca stau in pat,sunt ok.Sper sa fie bb cuminte maine la servici pentru ca in weekend sunt libera si nu o sa ma dau jos din varful patului.
Pupici,

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutza_02 spune:

Neatza fetelor,
Va multumesc pentru toate raspunsurile voastre si cred ca o sa ma duc la dentist ca nu mai suport durerea...dar luni... ca in week-end plec pana la tara, trebuie... sper doar sa nu mi se umfle.Asa ca sper sa gasesc un stomatolog care sa faca vreo minune cu toate ca de-a lungul timpului nu am avut experiente placute cu stomatologii:(((
In rest ce sa va spun sunt fericita si cu toate ca la inceput eram si eu pesimista ca voi pierde sarcina- ca deh anul trecut am pierdut o sarcina - acum sunt foarte optimista, si e un lucru fff important.Asa ca fiti optimiste si zambitoare ca toate o sa aveti niste bbei minunati ca voi.pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Buna dimineata fetelor! si cornuri!
Bertha felicitari pentru fetita,ma bucur ca sunteti bine ! vad ca ultimele stiri au adus tot fetite, mai e putin si echilibram balanta!(trimis pm)
cata_micky ma bucur ca bebele e bine iar tu ai grija de tine, stai cuminte..
Andy, Mirtha, Flori ma alatur clubului. Ginecologul meu mi-a zis ca daca tin neaparat putem face dar el nu recomanda (foarte putini ginec. recomanda aici testele respective)pentru ca e doar o statistica si a avut prea multe cazuri de fals pozitiv, , care de obicei au provocat panica, stres in viata gravidelor...in timp ce ele in perioada asta au nevoie de cu totul altceva.S-a ajuns la amniocenteza de prea multe ori iar rezultatele au fost bune..asa ca.. am decis sa nu le fac..in rest am facut toate investigatiile care trebuiesc facute, sunt linistita si nu imi pare rau ca nu am facut nici unul din teste.
simona colul meu e de 3,7 nu mi s-a zis ca ar fi vreo problema, din cate am inteles pe forum daca e sub 3 pot aparea probleme...nu stiu ,poate n-am inteles eu bine, sunt fete care cunosc mai bine problema si -ti vor spune ele .
Va doresc un weekend placut!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetele
bertha bine ai revenit. ne bucuram de vestile bune si de fetitza sa cresteti mari si sanatoase pana la termen
Simona eu mmerg la Trotea doar in cazul in care nu pot ajunge la buc...deh la explicatile care le da ...asa ca astept cuminte intalnirea cu ginecul de la buc
Maria k nu deznadajdui ai vazut ce zice si pe net > Nu uita: fiecare bebelus se dezvolta usor diferit – chiar si in corpul tau.
o sa fie bine ai sa vezi
andutza speri sa rezolvi du dentistul si sa scapi de durere
oceanborn multumim de cafelutza si cornuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dureri de spate, eu am de 10 ani aproape. Am mai scris ca sunt consemnata la cezariana din cauza asta. Von Halen, Alexa, incercati sa dormiti pe spate sau intr-o parte dar cu picioarele indoite si genunchii aproape de piept. Nu carati mai multe de 2 kg, nu va ridicati brusc din pat, ci intai pe o parte, apoi in fund si apoi in picioare. Nu va aplecati decat cu genunchii flexati. Este normal sa doara spatele acum, dar va trece. Daca lucrati la birou, la 30 minute faceti o scurta plimbare. Daca intrati in criza si nu va mai puteti misca, sunati dr. sa va spuna ce puteti lua. Mie mi-a dat Nospalgin, calmant si inflamator usor pe baza de paracetamol. Sanatate!

futuremother, copii cresc in salturi atat in burta cat si in primii doi ani. astfel, e posibil sa iasa un pic micut la masuratori, dar in doua saptamani sa recupereze si sa fie mai mare decat e normal. Depinde cand faci eco. Eu am facut 3 pana acum, la 2 era sub masuratorile normale si la una in grafic. Cea in grafic am facut-o exact intre cele doua. Asa ca nu e cazul sa iti faci griji. Acelasi lucru e cu bebelusul mic, o sa va mai povestesc eu atunci. Multe mame renunta la alaptat in saptamanile 2, 4 de la nastere pentru ca BB nu se mai satura. E adevarat, dar e doar o perioada de crestere si laptele nu ii ajunge. Solutia nu este sa ii dai supliment, ci sa il pui cat mai des la san. Atunci sanul sesizeaza ca este cerinta mai mare si creste volumul de lapte produs.

A propos de lapte, de doua zile ma mananca sfarcurile si azi au aparut primi stropi de colostru cand am incercat sa ma mulg (adica sa strang un pic sfarcurile).

Babyzapi, si eu sunt rasfatata la serviciu de colege. Mai putin de colegi, mai ales aia ex-pati. Am organizat un eveniment de 3 zile saptamana trecuta si am dormit cate 3-4 h pe noapte, dar sa ii pese sefului...n-avea nici o treaba.

wndyctygirl, ai o grasuna! Poate vezi ca o sa fie ca fi-mea de 4,200 la nastere .

catalina, ma rog la dumneazeu pentru tine si pentru sufletelele ingerilor. Sunt sigura ca la anul pe vremea asta o sa ai o burtica de invidiat!

simona, colul de 3.5 e ok. In aacelasi timp trebuie sa ai grija sa nu se scurteze. Stai cat poti de mult in pat si incearca sa nu faci efort, macar pana te duci la dr. si iti spune clar ce ai de facut. chiar acum 30 min am avut ceva contractii, dar stau cu nos-pa in geanta. nu stiu daca la voi e la liber, sa iti iei si tu.

bertha, felicitari pentru fetita!

Anduta, sa stii ca si eu am fost de multe ori la dentist sarcina asta, chiar ieri mi-a optura canalele, dupa ce acum doau zile mi-a scos nervi. Bineinteles, am facut anestezie. L-am intrebat pe gineco si mi-a spus ca durerea este mult mai periculoasa decat anestezia. Numai ca trebuie anestezic FARA ADRENALINA.

Maine ma duc si eu la eco, am emotii. In primul rand sa fie sanatos, sa fie bine acolo, la masuratori. In al doilea rand sunt curioasa ce e, va dati seama ...

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Madutza maine tinem pumnii pt eco!
am uitat sa zic,si mie mi-a aparut ieri un strop de colostru cand imi studiam sanul!!!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

simona nu te panica eu am colul dupa ultimul echo de 2,6 cm deci...relax
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

'neata fetelor,

Maria K, fii optimista, bebe trebuie sa fie bine!Mai stai pana saptamana viitoare si mergi si la un alt medic, pentru o a doua parere.
Bertha, felicitari pentru mica printesa!
Se parea ca saptamana asta a fost a fetitelor.....

Ramo 17+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Ramo, musca-ti limba ca eu ma duc maine la eco si am vrea baiat. De fapt mie mi-a placut cu fetita, dar ne gandim ca ar fi frumos sa avem pereche :)

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Samburasul(30.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Neata burticilor

bravegirl,mamiseli,babyzapi,wndyctygirl,mirtha multumesc mult pt raspunsuri. Deci am inteles care sunt leacurile pt arsuri.
wndyctygirl, felicitari pt rezultatele bune la echo!
cata myky, chiar ma intrebam unde esti si ce mai e cu tine. Ai mare grija cu colul, iti trebuie multa odihna. CASA DE PIATRA si multi ani impreuna!!
bertha, felicitari pt fetita! Si eu iti doresc tie sarcina usoara in continuare si la termen.
maria k, nu dispera si nu trebuie sa ai ganduri negre. Bebe va fi bine si ne rugam toate pt asta. Tii minte povestea lui anes?.....si uite ca acum e in al II lea trimestru si e super ok.
oceanborn, dar stiu ca faci o cafea delicioasa. Si cornuriule sunt buuuunnnneee.Esti cea mai matinala si harnicuta de la aceasta odisee.

23+ Androniki

Mergi la inceput