*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*
Raspunsuri - Pagina 16
futuremother spune:
buna dimineata fetelor! ce de vesti bune !!! ce bine e asa, asa sa o tinem!
oceanborn multumesc pt sfat , am gasit in prima pagina parametrii si e super ok, merci mult, m- am linistit. ce bine e cand esti informat .....
va pup si va doresc o zi buna!
21+
si mamica 
Oaanna spune:
Fetele, si eu am cam aceasi problema cu Simona.
Adik nu am contractii..dar am fost ieri la eco si:
lungimea colului era la 17s - 4,5
iar acum la 24s e 3,1
Nu am reusit sa ajung inca la doc, dar o sa merg sapt viitoare..
Mie mi se pare ca s-a scurtat cam mult in 2 luni..
Oana
24s 

Hera25 spune:
Simona si eu am colul de 3,3 de la 15 saptamani. Si la ultima morfofetala pe care am facut-o la 20 sapt tot de 3,3 era si doct a zis ca e ok. Acum nu mai stiu de cat e, oricum voi merge saptamana viitoare la o noua eco si poate imi va zice, dar eu cred ca e ok.![]()
23+ 
anes spune:
Fir-ar sa fie.... am scris jumatate de pagina, dar din cauza mouse-ului nenorocit, am perdut tot. Nu mai am nici un cheeef sa rescriu...

brie felicitari pt. grasunica! Pt. arsuri, asa cum au spus si fetele, este ok sa iei Maalox sau Dicarbocalm. Eu am luat Dicarbocalm tot trimestrul ! si mai iau si acum, pt. calmarea balonarilor.
Fetelor, nu va mai panicati inutil daca dr. nu a fost ingrijorat. Ritmul de dezvoltare (si intrauterina si estrauterina) al oricarui copil este diferit. Stiu ca este greu, chiar eu sunt paranoica in acest sens...
Toti bebeii de la odiseea noastra vor fi bine!
Abia astept "sezonul" nasterilor, cand ne vom intreba una pe alta, daca mai stim ceva de cutare colega de la odisee, care a nascut
.
23+ 
cata_myky spune:
multumesc de urari.
va intreb si eu,voi ce pozitii de dormit mai aveti,eu am incercat si intr-o parte si pe spate dar nu pot .bebe nu ma lasa nici un pic.incepe sa ma loveasca de cum ma asez in pat.
am si dureri de spate ,nu foarte mari ,dar jenente.si inca o chestie eu nu am inteles ce inseamna UTER FUNDIC parca asa a scris dr in fisa.
fetele care au cunostinta pina la ce virsta a sarcinii avem voie sa calatorim cu avionul?tinind cont de colul meu scurt nu mai plec cu masina.
http://community.webshots.com/user/c
23+http://i298.photobucket.com/albums/mm275/cata_myky/IMG_3550.jpg
Man-Dat Christian
oceanborn spune:
Futuremother cu placere!
Brie
, ce as mai dormiiiiiiii dar nu pot...si eu mai sunt si cu o ora in urma fata de ora Romaniei. Imi fac programul de 8 ore de somn ca bolovanul(cu 1 2 plimbari la baie ..tot dormind
) ...si dimineata la prima ora sunt fresh...cred ca o sa regret ca nu am profitat de perioada asta cand o veni bebele si somnul o sa fie un lux..dar daca nu pot..
19+
Alexa.1983 spune:
neatzaaaaa......
Azi fug dupa rezultatul la DryTest si listeria si dupa o zbughim la mare....

Mariak stai linistita si nu te agita ca bebe o sa fie bine 
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
21+ Deniel Alexi
anes spune:
wntydycgirl felicitari pt. fetita!
Cea mai importanta informatie despre inima este ca are 4 camere. Stai linistita!
cata_miki stii ce ai de facut de acum... repaus total. Cu colul nu este de glumit.
23+ 
Alexa.1983 spune:
Imi poate explica si mie cineva cum putem face diferenta intre miscarile lui bebe si contractii nedureroase?.......ca deja ma ia panica ......
...Vine un
la mami...
...Primele episoade!!!...
LAURA
21+ Deniel Alexi
BraveGirl spune:
Neatza!
Bertha- felicitari pt printesa! Sarcina usoara si bebelina sanatoasa!
MariaK- fii optimista. Dumnezeu o sa aiba grija de buburuza ta.
Madutza-bafta la eco!
==========
Corina
19+ 
My baby
Albumul meu