*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Am intrat sa va spun ca imi este tare dor de voi fete dragi....nu am citit din urma pentru ca desi mi-as dori sa o fac inca nu ma simt in stare.Eu sunt relativ bine....fizic vorbind. Am inceput sa mananc, sa vorbesc, sa zambesc uneori, sa primesc vizite si sa rezist eroic 30 min fara sa ma podideasca plansul.Am incetat sa caut vinovati si explicatii.
Visez in continuare urat, am cosmaruri iar fiecare noapte mi se pare o pedeapsa. Dar sunt bine....am sa trec si peste asta....sotul meu ma sprijina din tot sufletul si ii multumesc lui Dumnezeu pt omul minunat de langa mine. Deja ma gandesc la urmatorul FIV (6-8 luni) daca totul va fi ok.
Nu am cuvinte sa va multumesc. Nu am cuvinte sa multumesc tuturor fetelor (si nu va enumar de teama sa nu uit pe cineva) care au suferit alaturi de mine, m-au ajutat, mi-au scris, mi-au dat telefoane sau mi-au trimis sms-uri, s-au agitat sa imi faca rost de medicamente, s-au luptat sa-mi salveze floricelele, fetelor care au plans cu mine si pentru mine. Sunteti deosebite....speciale....o sa fiti niste mamici minunate care or sa isi creasca puii frumos .
Hai ca deja suna a Oscaruri. :)
Va pup, va sunt alaturi, ma rog pt voi si va doresc tot binele din lume.Din cand in cand o sa imi scot nasul din barlog si o sa va trimit cate o floricica cu toata dragostea.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Nici eu n-am burta prea mare, dar cum am mai zis continui sa port tricouri ,rochii tot ce-i mulat pe burta, sa se vada!oricum in ultima saptamana din cate observat a crescut destul fata de cum era..
Spatele ma doare cateodata si pe mine ,cam rar ,daca stau mai mult pe spate...inca nu am nevoie de macara ca si Alexa sa ma ridic.. dar e nasoala durerea..
Futuremother si windictygirl felicitari pentru vestile bune!!
Futuremother pe prima pagina gasesti un link despre greutatea si marimea fatului, si stai linistita ca bebele e in regula. windictygirl ne aduci si tu o fetita??, veniti veniti sa aiba de unde alege baietii nostri.
Arsuri inca nu am avut si nu stiu ce e bun impotriva lor..
O seara placuta va doresc!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Catalina, fiti puternici..ma bucur c-am citit ca esti mai bine si ca ai alaturi un om deosebit. iti doresc ca peste cateva luni sa vii cu vesti bune si sa fie asa pana la 40 saptamani, iti voi tine pumnii!!!
Te asteptam cu drag sa mai treci pe aici!
windicty daca vrei sa ingrosi introdu numele sau cuvantul dorit intre semnele ce-ti apar...vad ca nu vor sa apara tocmai de aia am si editat mesajul...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

futuremother si dea felicitari pentru vestile bune de la echo
catalina te pup si te imbratisez cu drag ma bucur ca nu ai renuntat cu dumnezeu inainte
oceanborn ma gandeam eu ca nu avea cum cu Rh cu mostenitul
eu pana acuma am luat 5 kg si jumatate
dureri de spate am si eu mai ales daca stau mult pe scaun sau in picioare
eu numai ce am luat rez de la testul papanicolau sia iesit super bine CI zici ca sunt adolescenta se vede ca decand am ramas gravi nu am mai prestat ..in schimb am un polip, polip pe care l-am avut si la prima sarcina imp e ca nu sangereaza ca la prima sarcina
gata ma bag in pat ca ma omoara spatele
a si sa nu uit Maria k nu am uitat de tine am tinut pumnii stransi asteptam raspunsul tau
22+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Catalina-

==========
Corina 19+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Catalina ma bucur sa aud ca te simti ceva mai bine...

Fetelor daca vreti o programare la dr Steriu pe 4 august anuntati-ma. Nu o sa mai pot ajunge atunci la ecografie ca o sa fiu in concediu in tarile calde.

Va pupic dulce pe toate.

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Catalina, ma bucur ca ai scris desi nu speram. Te urmaream din umbra la FIV si am citit ca aveti planuri de viitor. Dar cel mai important este ca tu sa-ti revii fizic cat mai bine, ai trecut printr-o nastere, e normal sa te simti slabita, nu mai spun de durerea din suflet. Esti o mama care sufera dar esti puternica si ma bucur ca iti este aproape sotul.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Poze BB2 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Cata_Miky ma bucur ca este bebitza bine. Cat despre colul tau incearca sa te odihnesti cat mai mult si sa nu faci efort. Faceti si cununia? Super tare! Felicitari! si CASA DE PIATRA!

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona73 spune:

Fetelor,am contractii de cateva saptamani dar in ultimele zile frecventa lor a crescut,simt bebele ca si cand ar fi jos,jos de tot,am dureri care apar si dispar si daca stau mai mult de 1h in picioare se intareste burtica si am senzatia ca-mi scapa bb intre picioare.Am fost marti pentru morfofetala2 dar nu mi-a spus nimic pentru ca aici nu au voie sa vb cu tine,rezultatul e comunicat de doctor si eu am programare peste 2 sapt.Singurul lucru care l-am vazut a fost colul de 35mm si am intrebat-o pe tehniciana daca e deschis si a spus ca nu.Care e lungimea colului?Eu stiam ca intre 4 si 6 e ok.Voua ce v-a spus doctorul?
BB este foarte activ,o simt tot timpul,si la echo a fost foarte greu sa o masoare pentru ca este tare agitata.Sa fie din cauza asta?Cum simtiti voi bb?Apar contractii atunci cand simtiti ca misca/?Sunt cam speriata si habar nu am ce sa fac.La doctor nu pot sa merg pentru ca nu-mi face nimic pana nu primeste rezultatele.
Tare m-am mai saturat..
Vapup,

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
cata miky felicitari de rez bune si de bb voios ma bucur si de colul tau luuuung
simona ceea ce scri tu simt si eu parca ma loveste bb numai in col si gata acuma iese...nush poate e normal sau poate bb e pozitionat aproape de col nush....pana pe 17 cand ajung la echo nush de lunginea colului...si pana la ex ginec de pe 20 deci stau si eu sunt in asteptare.....eu incerc sa nu ma agit nu schimb cu nimic situatia ma rezum si stau cumintica fare efort
Maria k pai vesti nu ne dai ne lasi in suspans
22+Dimitrie

Mergi la inceput