*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Flori76 , cu D-zeu inainte !
Ma copleseste uneori o frica imensa dar daca ma uit la alternative...nu pot decit sa spun ca atit am putut sa decid. Fiecare cu limitele lui. Sper sa ca am luat deciziile bune si la final sa avem copii sanatosi. Si daca nu va fi sa fie asa mai sper sa fiu puternica .
Sincer cred ca orice gravida isi face probleme pina la momentul zero oricit de bune sunt analizele sau testele .Sau macar eu oricum i-as fi facut . Imprevizibilul exista indiferent cit am incerca sa -l diminuam . Un procent mititel acolo tot ramine.

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

multumesc mult pt raspunsuri fetelor. Daca e totul bine pana la 40 sapt atunci o sa-mi fac si eu vaccinul dupa nastere.

Sa ma laud si eu cu grasuna mea. La 20 sapt si 4 zile avea 420 g, dar si are cu cine sa semene. Sotul meu are 1.96 si 110 Kg. Dr Iosup cu umorul lui specific mi-a zis "dar ce-ati facut doamna....? l-ati luat la metru??"

Am sa mai repet intrebarea poate nu ati remarcat sau poate nu aveti astfel de probleme.......
Aveti arsuri? La mine au inceput incetisor de azi de dimineata, dar observ ca s-au intensificat si chiar ma deranjeaza rau de tot. Voi cu ce tratati arsurile in afara de lapte dulce si iaurt?

23+ Androniki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am avut ieri arsuri groaznice. Am luat Maalox.

==========
Corina 19+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Pt arsuri mai stiam de dicarbocalm dar nu stiu sgur daca e permis in sarcina. La mine functioneaza laptele dulce.

Mihaela 20+ Mihai Cosmin
Gargarita lui mami
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Oceanborn: Eu as fi dintre cei care confirma ce ai citit tu pe net despre RH. Mama, RH-, tata, RH+, eu RH+ (primul copil). Poate conteaza daca e fata sau baiat?

Andutza: Zic si eu ca fetele: mergi la dentist. Am o prietena care a facut tratament cu antibiotic in trimestrul II, din cauza unei infectii la o masea, si apoi plomba sau scos (nu mai tin minte).

BraveGirl: Si eu am burtica micaaa. O vreau mai mare. In fiecare zi ma uit sa vad daca a mai crescut si mi se pare ca tot asa e. :)Dar sunt fericita ca saptamana trecuta s-a uitat o tanti la mine in metrou, avea asa...o privire..de parca se intreba "asta e gravida sau balonata?" si pana la urma mi-a zambit, deci cred ca a decis ca-s gravida. Si acum 2 zile o cunostinta m-a intrebat daca asteptam un bebe. Si am fost maandraaaa.....deci se vede ceva.Eu arat acum, la 17+ cam cum arata Diana in poza de la 16 saptamani.

Mirtha, Flori: Si eu sunt dintre cele care nu ar fi facut DT sau TT, dar, din pacate, pt. mine era singura varianta sa am si eu un eco inainte de 19 saptamani (n-as fi rezistat pana la 19 sapt. fara sa-l vad si eu pe bebe). Dar, indiferent de rezultat, bebe e al meu si il iubesc asa cum e. Oricum, stiu ca Dumnezeu nu ne lasa.

Andy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Uff!! Ce ma oftic! Am scris ieri un measaj si vad ca nu e postat exact cand l-am trimis am avut pb cu netul...si scrisesem atat de mult...oricum, sunt la munca acum imi intru din nou in ritm...colegele toate calare pe mine, cu pupaturi cu imbratisari care mai de care, ma menajeaza toata lumea...sunt o norocoasa!

Miky_eaam vazut pozele si esti o frumoasa si...imi pari atat de cunoscuta. Sunt sigura ca te-am mai vazut...cumva vii mai des pe la medlife?

Brie sa-ti traiasca grasunica! Eu nu am probleme cu arsurile...

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Hola zanelor!!!!!Wow, am picat franta aseara cand am venit de la eco si imi cer scuze ca n-am scrijelit un randuletz si pentru voi...merci frumos pentru pumnii stransi!!!!
Totul e perfect, este 90% gagica( a strans picioarele de mama-mama, se vede ca e fata lui incapatzanata de mami), are 510 grame la 21 de saptamani si se dezvolta perfect....
Tre sa ne intoarcem peste 3 saptamani pentru ca pozitia ei nu i-a permis doctorului o vizualizare profunda a inimiii....dar are toate cele 4 camere si bate puternic, asadar chiar ca nu imi fac probleme...
Zic eu ca ce-a fost mai greu a trecut, eram supersperiata cand m-a pus pe masa de eco si cand i-am vazut inimioara batand m-a busit un plans nervos puternic...sasa, de dat afara toate frustrarile si temerile posibile.
Colul e luuuuuuuuuung si inchis, asa ca nu-i nevoie de progesteron.
Bietul doctor mi-a explicat tot ce facea si ce vedea insa zau ca io una n-am inteles mare lucru din ce vedeam...ma uitam ca matza -n calendar si zambeam tamp, fericita ca bebelica e ok...
oh, mint, am vazut clar degetzelele si labele picioruselor din care da cu o putere maxima....asa ca ma intreb cum puii mei de nu o simt miscandu-se...probabil ca in paranoia mea galopanta ma astept la ghionturi masive...
va tzuc dulce pe toate si revin mai tarzior caci tre sa ma intorc la coasa...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

FELICITARI WNDYCTYGIRL pt bebelina.
Si eu cand am auzit prima data bataile inimioarei lui bebito am inceput sa plang...am fost atat de impresionata...

Babyzapi fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetele.nu am mai scris de un car de ani,dar am fost pe drumuri tot timpul de cind am ajuns in tara.ce sa va zic.bebe e bine ,creste sanatos doar mami are probleme.colul meu s-a scurta si nu am voie sa fac mai nimic.cit de mult la orizontala.acum om vedea.ieri am fost la dr pt ca m-am trezit cu dureri puternice pe toata burtica si m-am speriat.cica ar fi de la stres.mi-a dat nos-pa si recomandare la lenevit in pat.
oricum am terminat de alergat si curind ma voi intoarce acasa ca a imebunit tati fara noi si sa ne pregatim de cununie.
fetelor ma numai vesti bune si sunt trista pt celelalte,dat cu DD inainte o ducem pina la capat.pupici

http://community.webshots.com/user/c
23+http://i298.photobucket.com/albums/mm275/cata_myky/IMG_3550.jpg
Man-Dat Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Brie, pentru arsuri incearca si banane..la mine au mers...si pastile de carbonat de calciu..aici se numesc Tums!!!!

Fratilor, nu pot sa ingros numele neam...degeaba selectez, ca tot nu merge....o fi ceva legat de Vista????

21+

Mergi la inceput