*Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(55)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

pe mine ma doare in zona lombara dar ma doare bilateral , de aceea am pus in calcul si problema rinichilor.
inainte de sarcina eu am mai avut antecedente de infectii urinare ; stiu ca la gravide infectiile urinare sunt asimptomatice si de aceea ma gandesc ca daca am avut asa ceva si a ramas nedepistata si netratata sa nu fi ascensionat catre rinichi.
totusi cred ca am sa dau maine o urocultura pentru siguranta.

20+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

buna fetelor!
am fost si eu ieri la morfofetala II si lucrurile par sa fie bune asa zicea dr care mi- a facut ecografia, misca (asa cum simt si eu) bine, puls 150, are tot intern doar ca nu mi- a facut transpunere in 4D .... la 20 s si 6 zile are 345g baietelul meu. voi ce greutati ati avut la vremea asta?

21+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Diana- cam asa cred ca o sa am si eu burtica. Mica, mica...ma oftic ca nu se vede ca sa stie toata lumea ce minune astept eu.

==========
Corina 19+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Otilia, noi ne-am invartit in jurul cozii in privinta numelui. Am plecat de la Victor-Andrei, apoi sotului meu nu i-a mai placut Victor, ajunsesem la Tudor la un moment dat, nu voiam sa renuntam deloc la Andrei si trebuia un nume sa se potriveasca cu el, pana la urma m-am razgandit, n-am vrut sa mai aiba nume de sfant in noiembrie, ci putin mai tarziu, asa ca ne-am mutat 6 zile mai incolo la Nicolas, si am revenit la Victor..Confuzi parinti, nu stiu ce o iesi din copchilu'asta

Mie cu durerile de coloana mi-e cam frica, in liceu am avut o saptamana in care nu m-am putut misca de durere, medicii nu au stiut sa ne zica ce e, mi-au dat Diclofenac si mi-a trecut, eu vreau epidurala, oare trebuie investigata situatia, sa nu ma trezesc paralizata dupa nastere?

22+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
la 20 s si 6 zile are 345g baietelul meu. voi ce greutati ati avut la vremea asta?

Futuremother, al meu flacau avea 400g la 21s!

BraveGirl, eu zic sa nu te stresezi, o sa se vada si la tine burtica incepand cu luna a sasea, a saptea...In final, la 37s, aveam fix 100 cm peste burtica! Plus ca asta nu inseamna ca bebe o sa fie mic, nu are nici o legatura. ianca a avut 2,600 kg la 37s, ceea ce era in grafic!

VonHelen, si pe mine ma doare spatele, jos de tot...eu cred ca dor si ligamentele de la bazin ca am inteles ca treptat, pe parcursul sarcinii, oasele bazinului se indeparteaza putin pt. a putea iesi mai usor copilul! Dar n-ar fi rau sa iti faci si o urocultura si un sumar de urina! Si eu ma duc chiar maine sa mai fac niste analize!

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

cu Bebedoi 21+

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

merci diana21, e micut al meu ? sper sa recupereze. dr nu mi- a zis nimic ....

21+ si mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

BraveGirl nu m-am hotarit inca unde voi naste. Sper sa nu hotarasca brusc bebelina pt. mine !

Anes cu multa , multa placere ! Eu nu am facut nici DT , nici TT , nici QT , quadruplul test - care se face la GeneticLab. Sunt si eu destul de crispata pt. ca am o serie de motive dar nu pot decit spera ca va fi un copil sanatos. Si tot asa simt si eu : pina nu ma vad cu el in brate orice ecografie sau naliza nu reprezinta decit niste procente , probabilitati. Asa ca stiu cam ce simti si ce probleme iti faci mai ales ca mai ai si experienta unui teste , nu prea placut sub aspectul rezultatului.

Diana , la fel ma bucur ca ti-au fost utile info. Cind pot si am ceva timp liber mai intru si bag un link !

Mai este un site interesant , sper sa nu fie perceput ca reclama : imi doresc copii . ro Toate cele 3 cuvinte se scriu intr-unul singur si se aplica www. in fata.

Mirtha 24+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mirtha:credeam ca sunt singura care n-a facut teste Am facut doar eco pana acum si analizele de sange din trim 1.Ma rog la DD zilnic sa-mi daruiasca un copilas sanatos fizic si psihic si am credinta ca o sa ma ajute sa fie asa.

------------------
Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Imi trimiteti si mie pe PM username-ul si parola pt webshots?Vreau si eu sa admir burticile

------------------
Flori 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

quote:
citat din mesajul lui futuremother

merci diana21, e micut al meu ? sper sa recupereze. dr nu mi- a zis nimic ....

21+ si mamica

Si eu am facut morfofetala in sapt 21...dar aveam si cateva zile, adica 21 si vreo 4 zile si minunea mea avea 434 gr...din cate am inteles nu e nimic ingrijorator pentru ca se pune in balanta si cu celelalte ecografii, analize etc...deci nu e motiv de panica.

Leeloo
22 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput