Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Iaca eu mai bantui pe aici, admirandu-ti pozele. E o nebunie Degetica ta cu basmaluta rosie
Vad ca v-ati distrat pe cinste, bravo ! Din moment ce vreti sa reeditati vacanta... cred ca asta spune tot.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Bine.....

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui luy

Iaca eu mai bantui pe aici, admirandu-ti pozele. E o nebunie Degetica ta cu basmaluta rosie
Vad ca v-ati distrat pe cinste, bravo ! Din moment ce vreti sa reeditati vacanta... cred ca asta spune tot.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Chiar a fost bine in concediu. N-am mai avut grija meniului zilnic si a curateniei, nu mai spun ca am fost mereu impreuna si ne-am balacit ca ratustele.

Am vazut si io acu' ultimele poze cu Maria. E tare frumoasa si pare asa mare!
De ce nu te duci cu ea o sapt-doua la Telega sau la Ploiesti sa scapati de caldura din caldarea de beton?

Mergi la inceput

MA duc sa citesc cateva oagini inainte de somn.

Noapte buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Buna seara!

Carpatina, voiam sa te intreb daca ai mituit zana, dar acu' chiar daca e asa ma bucur ca ne-a vizitat si pe noi( tot era in regat) luni si am vazut ca au aparut 2 bucati dintisori, in gasca, deci impartim mita...., sau dau maine o cafea la Brussel.
La multi ani puiutilor care au mai adaugat o lunita si cei care au ajuns la un anisor,gemenii de Ayuma,multa sanatate si numai bucurii.

Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

'neata
am citit cate ceva ...va povestesc maine cum a fost in concediu, per total a iesit cu lus dar au fost si cateva mici incidente.
vroiam sa-i p[sun Tomasei ca eu pe sofia la un an si 2 luni am invtat-o cu bibe si ca blestem si acumacea clipa, canuta avent sau nuk sa traiasca! Lapte insa i=am dat abia la un an si 7 luni, de vaca indlcit cu miere, formula niciodata.

si cu asta basta, ca ma culc:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

haideti sa va zic mai intai partea mai putin placuta:

gazda noastra inca nu terminase santierul...asa ca ne-am delectat cu zbarnaituri cam tot concediul.
primele 2 zile a cam plouat, asa ca a fost f umezeala in camera. Ori de la umezeala, ori de la bagaje, obiectivul meu de la aparat s-a blocat la inelul de focus si la zoom...merge doar pana intr-un anumit punct. F dubios, noroc ca aveam si obiectivul vechi la mine, care oricum e mai bun, dar nu are zoom.deci asta m-a tuflit cam tare la inceput.

peste vreo saptamana eu am facut enterocolita, 2 zile am avut frisoane, o noapte am vomat incontinuu. Dupa aia Sofia a racit, dar minor.
peste 2 zile de la raceala ei, Gheorghe a facut o febra de 24 de ore si niste mici muci pe care inca ii are insa nu=l deranjeaza deloc noaptea sau la mancat.
Pe sotul meu l-au atacat in 2 zile niste meduze uriase(dar undeva in largul marii), saracu a fost ciupit tot.
Amuzant e ca a doua oara era cu Jr, care a inceput sa injure: le .......de meduze, ce-mi pasa, eu inot.
peste juma de minut l-a ciupit una exact de obiectu muncii , insa nu asa nasol ca pe sotul meu care a avut saracu toata fata si pieptul rosii.

Si ieri dimineata a fost socul cel mai mare: Gheorghe ultrasomnolent, ne zambea si apoi readormea...dupa ce noaptea a plans nitel in somn.
peste inca o ora s-a inrautatit situatia, deodata transpira, se facea alb si adormea. odata s-a molesit asa la sot in brate de m-a apucat groaza ca doamne fereste. A fost sinsitru si am decis sa venim acasa repede.
a a avut si un kk mai molicel...dar unul singur.
Toata ziua l-am tinut doar pe san si un pic de piersica, si de la ora 13 se inveselise mult. Seara a parut ca nu mai are absolut nimica, insa un medic tot il va vedea.
Dr Culcer mi-a zis ca daca n-are febra poate sa fie efectul furtunii si sa o tin la curent. Mi-a zis sa observ daca se poate uita la lumina..putea sa se uite. Oricum, a fost sinistru si pot sa intrezaresc f vag ce simtea nana cand i se scurgea copilul printre degete.
Iar al meu pare bine mersi acuma!!

Asta a fost partea negativa, partea pozitiva e mai scurta:))))

Sofia inoata deja fara colac, ba chiar cu capul in apa si da din picioare , citez, "ca o sirena". Nu reuseste mai mult de cateva secunde, dar totusi:). Cu colac n-are treaba de mult.
BB a fost in extaz la patrulat plaja, insa a mancat si ceva nisip.Poate de acolo i se trage??nu stiu. Ca doar a mancat din prima zi, iar eu am avut viroza aia sau intoxicatia dupa primele zile, si nimeni n-a luat de la mine.
Eu n-am inotat cat as fi vrut, de fapt concediul cu bb mic e cam greu, cand ai pretentiile mele. pretentii de inotat cat vreau, la asta ma refer.
De aia noi nu putem sa mergem in statiuni, trebuie sa prospectam bine piata din straintate, 2Mai-ul ne ofera deocamdata doza de mare fara salvamar.....si inotul. Insa vine la pachet cu plaja murdara..etc etc.
avem insa amici care au fost in Grecia siau inotat dupa pofta inimii. Insa drumul a fost de 12 ore...exclus pt noi deocamdata, cu atatea bagaje la avion nu ma pot duce (pt destinatie mai salbatica, ca la all-inclusive unde nu trebuie asa multe nu e inotul....)
mai scriu si pe lumina:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
citat din mesajul lui carpatina

Alooooo... canguru'! Ce faci dom'le? Mai spune si matale ceva!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Alo, aici canguru', chem bericioaica. Spunem, spunem cum sa nu.

Acum am reusit sa citesc din urma. Am citit despre bebei bolnaviori ( pe toti si le urez multa sanatate), multi sarbatoriti si sarbatorite (La Multi Ani tuturor, cu fericire, bucurii, sanantate, sa fiti mereu voiosi si iubiti!!! - dedicatia de luna iulie).

Voi cum mai stati? Sa stii ca te invidiez profund pt prezenta si ajutorul lui buni, de care va bucurati cu totii, in mare masura...

revin...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Sunt deja la birou si satula de munca, intru intr-o intalnire si apoi ma duc sa imi vad fata ca mi-e dor de ea. Asa ca sunt mereu pe fuga.

Greyeras, felicitari surorii tale si sarcina usoara! (voiam sa zic de ieri si am uitat)

Bernix, eu zic ca divergentele se mai lamuresc, macar merita incercat. Stiu cum e, intre bona si gradi si eu as zice 100% gradi, insa intre bunici si gradi la varsta asa mica as inclina catre bunici. Fw iti dau cu placere, numai ca nu cred ca mai am adresa de mail. Pot sa ii dau lui bobo insa. Felicitari Degeticai pentru primii pasi, mi s-a zburlit pielea pe mine de emotie cand am citit.

Melania, cum e baiatul azi? Gata cu febra?

Sabina, bine ai revenit si sper eu sa fi fost alarma falsa la Gheo. La restul nu mai comentez ca am discutat noi live.

Gata, fug la munca pentru care sunt platita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ah, mai este ceva ce voiam sa va spun de vreo 2 zile si tot uit. Am vazut ingrijorare si multe discutii pe tema bebelusilor care nu mananca bucati sau nu mananca nepasat, etc. Exact asa am facut la Alex si cred ca am cam fortat-o. Nu cred ca e bine sa ii grabim daca nu sunt inca pregatiti, nu cred ca o sa manance o viata intreaga facut la blender sau ca nu o sa mestece, cred ca fiecare are ritmul lui in a se obisnui cu mancarea nepasata si mestecatul. Principiul acesta l-am aplicat la Andrei si desi ma vaicaream ca nu mananca biscuiti, acum ii roade si ii mesteca incredibil, Teo va poate confirma cum ii hapaie. La fel mananca borcanele de 8 luni fara probleme si fara sa mai scoata afara bucatelele nefacute piure perfect. Pur si simplu abia acum a fost el pregatit.

Gata cu teoriile, va pup si va doresc o zi minunata.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput