Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui melaniatud
A scazut temperatura in 2 ore la 37,4 si acu iar a crescut pana la 37,8..
Nu stiu de la ce o fi...i-am dat panadol...a adormit era frant.
Deci chiar daca au aparut dintisorii poate sa faca febra?
Il urmaresc pana maine si dam un tel la doctorita daca nu trece.
Ideea e ca nu e deloc apatic...e la fel de vioi si chiuie si n-ai zice ca are febra....
Ufff ...sper sa treaca...asa se intampla banuiesc prima oara mamicile sunt ingrijorate rau
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
Multa sanatate.. pe unde am citit eu scria ca febra apare inainte ca dintii sa sparga gingia... Asa ne-am amagit si noi cand a facut febra de la roseola.. ca ar fi dintii de vina.. Sper ca la voi sa nu fie cazul... Altfel... antitermice, hidratare si rabdare.
![](pupic.gif)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bernix spune:
Asa deci, luni dimi, fericita eu ca am timp si ca Degetzica se distreaza cu taica-su, navigam incercand sa ajung la zi si hop - ditamai virusul intrat se pare prin Weather Channel era gata-gata sa distruga/importe tot ce-aveam in laptop.
S-a chinuit Bobo cu el pana azi dimineata, dar pagubele au fost minore.
Bine ca am scapat de el!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carpatina/carpatina.jpg)
carpatina spune:
quote:
citat din mesajul lui bernix
tre' sa lamuresc diferendele aparute la mare intre mine si soacra-mea, ca altfel Degetzica face cunostinta cu cresa incepand din ian-febr anul viitor)
Succes la lamurit!
![](pupic.gif)
=====================
bernix spune:
Deci, urez acum cu intarziere multi, multi ani fericiti gemei si Adhnanei, lui Roxali, daniellesi tuturor celor care s-au invechit in ale casniciei!
De asemenea, la multi ani cu sanatate si progrese nemasurate samurailor lui Ayumi, la implinirea primului anisor!
bernix spune:
quote:
citat din mesajul lui carpatinaquote:
citat din mesajul lui bernix
tre' sa lamuresc diferendele aparute la mare intre mine si soacra-mea, ca altfel Degetzica face cunostinta cu cresa incepand din ian-febr anul viitor)
Succes la lamurit!
=====================
Sar'mana!
![](mamica.gif)
bernix spune:
Ei, si-acestea fiind zise, "datoriile" de suflet onorate, sa ma laud si io ca nu-mi mai incap in piele de bucurie: Azi Degetzica a facut primii pasi singurica! Incetisor si cu atentie, nu la trap ca atunci cand e sustinuta, dar hotarata si foarte sigura pe ea.
De cateva zile merge sustinuta numai de o manuta si azi a hotarat ea ca a venit timpul sa ia viata in piept si covorul in picioare.
Doamne, ce m-am mai emotionat!
bernix spune:
Am citit o gramada din urma, nu mai stiu ce -cui trebuia sa raspund, asa ca o sa scriu cum mi-oi aminti, atata cat ma lasa fata si cat o tine pe ea panadolul luat sa atenueze disconfortul celui de-al patrulea dinte care se pregateste sa-si faca paritia.
Sim, sar'mana de invitatie! Super va fi sa ne vedem in Tineretului, dar mai spre toamna, ca cel putin luna iulie o sa fim la Breaza.
Papanash, mare curaj ati avut sa duceti baiatu la bunici si sa plecati lasandu-l dormind. Nu-i de mirare ca s-a lasat cu tam-tam si cale intoarsa. De ce nu te duci cu el acolo cu o sapt inainte de concediul vostru, poate asa se obisnuieste mai usor?
Decetzica s-a obisnuit asa tare cu soacra mea si cu jocurile ei ca nu mai vrea sa se culce. Urla ca din gura de sarpe daca o iau de langa bunica-sa s-o duc la somn. M-am miat si io, ca era tare legata de mine.
Rodica, ce curajoas esti sa te gandesti deja la bb2! Logica ta e fara cusur. Spor la treaba!
bernix spune:
Am vazut ca am trecut pe-aici si Piciu (of, of, tare greu trebuie sa-i fie si copilului si voua!) si tomasa (si la noi e cam la fel cu biberonul. E jucarie buna de molfait si cam atat. Adevarata utilizare ramane inca nedescoperita.)
Rox, prisi, multam de aprecieri la adresa siluetei mele etalata in unica poza pe care m-am incumetat s-o arat. E cea mai buna.
Realitatea nu-i insa tocmai cum v-am aratat.
Rox, dai si mie rogu-te un farward la mail-ul cu gradi primit de la Sim? Sa beneficiez si io de munca altuia daca se poate si nu costa.:))
bernix spune:
Sanatate multa puilor bolnaviori!
bernix spune:
Bey, ce-i cu linistea asta?
Va ascundeti de mine sau ce?