Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Febra scade dupa supoyitor cu paracetamol maxim 2 ore si apoi creste iar la 38,6 chiar si 38,8....

Nu mananca...abia cateva lingurite de cereale cu lapte...ceai bea

Dna dr nu raspunde la tel si sunt un car de nervi
Carpatina dar daca ar fi roseola ar avea eruptii nu_
el nu are nicio bubita
e vioi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
citat din mesajul lui bernix

Ei, si-acestea fiind zise, "datoriile" de suflet onorate, sa ma laud si io ca nu-mi mai incap in piele de bucurie: Azi Degetzica a facut primii pasi singurica! Incetisor si cu atentie, nu la trap ca atunci cand e sustinuta, dar hotarata si foarte sigura pe ea.
De cateva zile merge sustinuta numai de o manuta si azi a hotarat ea ca a venit timpul sa ia viata in piept si covorul in picioare.
Doamne, ce m-am mai emotionat!

M-am emotionat si eu cand am citit.. d'apai tu! Felicitari!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Sabina

'neata
am citit cate ceva ...va povestesc maine cum a fost in concediu, per total a iesit cu lus dar au fost si cateva mici incidente.
vroiam sa-i p[sun Tomasei ca eu pe sofia la un an si 2 luni am invtat-o cu bibe si ca blestem si acumacea clipa, canuta avent sau nuk sa traiasca! Lapte insa i=am dat abia la un an si 7 luni, de vaca indlcit cu miere, formula niciodata.

Haittt! V-a prins!

Bine ai revenit!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

deci aseara aveam un milion de chestii de spus, acum am uitat totul:))
incep prin a felicita mamicile a caror aniverasare am ratat-o. SA fiti sanatoase si fericite toata viata!
Felicit si puiutii care au inceput sa mearga. mai mai, ce copilasi precoce! Cand va spuneam eu ca nu conteaza cand se ridica in picioare dpdv mers nu ma prea credea nimeni:))
Gheorghe nici tinut de manute nu vrea sa mearga, si el a fost printre orecocii grupului la stat in fund si ridicat in picioare. La noi, patru labe sa traiasca!

tot asa vad ca sunt multi copilsi care rup binisor limba romana
Adevaru e ca si-a dezlegat si praslea al meu limba, cand il apuca vorbitu ii da inainte cu patos, dar numai mama e un cuvant inteligibil si cu adresa.

Multa sanatate bolnaviorilor!vara e anotimpul enteritelor din pacate :(((
de aceea sfatuiesc pana si mamicile care cred ca nu prea mai au lapte sa le dea sa suga puiutilor pe timp de vara chiar in detrimentul mancarii.
Eu observ ca la cea mai mica "buba" o zi pe san face minuni.
Prisi, de tine e greu ca nu esti acasa cu Miru...ooof.

Adi, si Gh a avut o faza in care tzitzi nu mai era ceva prea interesant. Cum l-a apucat, asa i-a sio trecut! nu-ti face probleme ca nu ia destil calciu. Sofia n-a mancat alt lapte pana la un an si 7 luni.
Daca totusi esti ingrijorata, ii poti da cereale cu lapte deja incorporat. Eu asa am facut la ambii copii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

hihihi, Carpatina, da le-am prins!! mai mai, credeau ele ca sacapa???
deci pe bune ca nu e mare scofala cu laptele asta praf. Nu-l vad deloc necesar in timpul alaptarii. Copilul care suge stie el cat ii trebuie.
Chestia cu lapte pana la 3 ani...o banuiesc a fi depasita. Ce animal bea lapte dupa intarcare??
eu n-am sa-mi fac probleme daca dupa ce se intarca Gheorghe nu mai vrea lapte, pt ca vreau sa-i dau sa suga cel putin pana la 2 ani.
Oricum inainte de un an jumate intarcarea fortata e o crima. (daca se intarca copilu singur e altceva, unii sunt mai precoce emotional, si ma refer la cazurile in care intarcarea de bunavoie n-a fost ajutata de biberon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Hello !
Sabina, bine ati revenit !

Multumesc de urari pentru nepoata. A luat 9.50, era foarte multumita, in grupa de ieri nu a luat nimeni 10. Sunt mandra cu nepoata mea, care la 22 ani si-a luat licenta cu brio, cu serviciu full time si scoala, cu rata la banca ( si-a luat fata masina, o broscuta VW ). Cand era mica imi zicea mie mama 1 si sora-mea ( ca o vedea doar in weekend ) era mama 2. Acu' ma dau si eu mare ca e ca si fata mea, am crescut-o pana a mers la scoala si a plecat la parinti, dupa ce-a terminat liceul am adus-o in Bucuresti unde se descurca foarte bine singurica, pe picioarele ei.. Doamne ajuta sa-mi vad si eu baiatul asa mare si frumos, peste 20 ani cine mai stie care vor fi vremurile........

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

felicitari papansh pt nepoata!
Si Junioru a luat licenta cu 10 la lucrare, ba chiar bogdan lefter i-a cerut un rezumat sa-l publice.
A scris o lucrare de 150 de pagini despre fat frumos din lacrima de eminescu.

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui melaniatud

Carpatina dar daca ar fi roseola ar avea eruptii nu_
el nu are nicio bubita
e vioi...

La roseola eruptia apare dupa ce febra isi face de cap - vreo 3 zile.
Oricum, febra la roseola e mai ridicata... voi sunteti inca in stare subfebrila (pana la 38 de grade...)
Hai ca raspunde si doctorita .. nu te mai supara.

Sanatate!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Helloooouuu... iote ca apar si eu dupa o lunga absenta!!

Felicitari si multe urari de sanatate dragi sarbatoriti mici si dragi sarbatorite mamici!!

Care ma mai tine minte... in fine, am scuze puternice pentru absenta, proleme in famelie si schimbat de job, am muncit ca un caine ultimele 2 luni, credeam ca nu mai scap intreaga la cap!!

Mirciu a facut saptamana asta efortul eroic de a se ridica in picioare!! Sta cracanat, se tine de pat si da din fund!! Si la mai bine de 8 luni nu are nici un dinte, ma dispera, de doua luni musca tot ce prinde, baleste, plange, mai face si cate un 37,5 dar dinte ioc!!! Victor avea vreo 4 la varsta lui!!

Mai este careva fara de nici un dinte?

Andries

Mergi la inceput

Papanasho, feliictari pentru fata ta!

Greyeras, felicitari si pentru sora ta, sa aiba o sarcina usoara si un copil sanatos!

=====================

Mergi la inceput