Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
citat din mesajul lui tomasa
Insist si i-l tot ofer inainte si dupa mese dupa metoda surorii lui Yaia . Azi a baut vreo 50 ml pana acum, tot e ceva (shhhht, sa nu auda Sabina ...cand s-o intoarce oare???). Ce ramane ii dau lui Tudor, ca mi-e mila sa arunc atata laptic bun.

Pai atunci sunteti pe drumul cel bun. Doar nu o sa bea de la inceput 200 ml. Iar Sabina stie si ea ca e mai important ca bebelusul sa bea lapte pana spre 3 ani, chiar daca e de vaca sau praf si nu de mama. E de preferat sa bea orice fel de lapte decat sa-l alaptezi si apoi brusc sa nu mai bea niciun fel de lapta cand incepi serviciul.
Cat priveste faptul ca ii dai lui Tudor ce ramane, pai tu asculti ce zic astia de la G8. Nu irosim mancarea, ca cica e criza in lume.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui myral
YAIA sa stii ca s-a rezolvat iritatia si cred ca din cauza ca a servit din ce in ce mai putine fructe.

Bine ca s-a rezolvat, desi era de preferat sa pape fructe si sa treaca si eritemul cu crema.
Pupam fetele.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Multumim mult de aprecieri la adresa pozelor, ne faceti sa rosim cu atatea complimente
Erina, aparatul este un www.flickr.com/cameras/panasonic/dmc-lz2/" target="_blank">Panasonic, e cumparat in urma cu vreo 3 ani. Suntem multumiti de el, chiar daca nu ies pozele la nivelul celor facute de alte mamici de aici ( Sabina, devylla, Piciulika... ) Insa la ele nu numai aparatul este "de vina" pt pozele superbe, ci si sufletul de artist, la care se adauga ceva pasiune si studiu in domeniul fotografiei.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Maria m-a rugat sa transmit ca-i pupaceste pe ex-zulufatul Michael si pe delfinashul Tudor cu ocazia implinirii celor 9 luni !

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui carpatina
Yaia... si cat timp i-a luat fetitei prietenei tale sa se acomodeze la cresa? La voi e batut in cuie, il duci din august?

Cateva zile, maxim o saptamana. Dar primele 2 zile au fost mai rele, apoi nu a mai avut treaba.
Da, pe 4 august incepe, ca pe 7 incep si eu serviciul. Mai are hubby concediu de odihna in august, dar apoi e si el la birou. Oricum, nu am auzit aici niciun copil sa aiba probleme cu gradinita. Le ia cateva zile sa se acomodeze, apoi adora gradinita. Mai greu ne e noua, parintilor!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Luy, mi-a placut mult cum ai focalizat www.flickr.com/photos/26130423@N07/2634173776/in/photostream/" target="_blank">aici de asta am intrebat.

Am vazut si pozele de la teleaga. Ce verisoare dragute are Maria si ce frumos mergea spre pisica!!!
II sta super cu breton!!!

Rodica, bine ai revenit cu vesti!
Am vazut filmuletul cu Darius cind isi dadea palmute. E asa de scump! Si celelate poze sunt atre frumoase!

Bafta la organizat nunta cumnatei!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

carpatina, Roxana, kriss, erina, Rodica, papanash, luy multumesc mult. (luy, sa stii ca am trimis foto)

Rodica, bine ai revenit. Mi-era dor de Darius

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Ah, Erina, stai ca am uitat ca am pus si cateva poze care nu-s facute cu aparatul meu. Acelea sunt facute de un prieten, are un www.flickr.com/cameras/canon/eos_digital_rebel_xti/" target="_blank">Canon la care are vreo 3 obiective.

Mergi la inceput

Ahaa, Mad, acum am intrat si am vazut !
Superbe, mult succes !

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui luy

Maria m-a rugat sa transmit ca-i pupaceste pe ex-zulufatul Michael si pe delfinashul Tudor cu ocazia implinirii celor 9 luni !

Nu putem spune nimic in numele ex-zulufatului, dar Tudor se simte onorat, multumeste frumos si indrazneste sa intoarca pupici vrabiutei Maria.

Poze

Mergi la inceput