Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Yaia spune:
La multi ani fericiti, mami Gema si Adhnana! Sa fiti fericite alaturi de cei dragi!
Prisi, Mad, multi ani fericiti alaturi de consorti! Prisi, tu nu ne pui poze de la nunta? Uite, Mad ne-a trezit tuturor amintiri legate de acel eveniment. Si ce frumoasa era!
Multa sanatate bebeilor bolnaviori, sa treaca repede!
Pe curand, fug la facut papa!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/prisi/prisi.jpg)
prisi spune:
multumim de urari, va doresc la fel si voua
Mad La multi ani!
si voua , ai fost o mireasa superba
Rodica bine ai revenit , multi pupici lui Darius cel scumpel
Yaia merci frumos, poate reusesc diseara sa pun ceva poze de la nunta, dar cum a fost furtuna la noi iar cazuse netul, sper sa-l rezolve pana ajung acasa
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Roxana_G/Roxana_G.jpg)
Roxana_G spune:
Rodica, bine ai revenit, inteleg ca esti ocupata. Tare scump puiul de morosan! Si cum statea el in picioare nesprijinit! Am vazut ca si el are tendinta sa indoaie degetele de la picior cand sta in picioare, asa e?. Succes la bb2, e frumos sa ai 2 copii si nu e chiar asa greu cum pare.
Erina, .
Papanash, pai nu ii mai zice nimic lui tati, pune-l sa faca, pune-l in fata faptului implinit, ca altfel asa cu vorbe nu merge. Uite la noi tati e mereu ocupat, nu prea are timp, dar cand il las chiar cu amandoi sunt linistita ca stie sa il schimbe si sa ii dea mancare si tot ce trebuie.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
melaniatud spune:
Da Erina dar la Purcica nu pot merge cu Tudor si e mult prea aglomerat…eu nu mi-am pierdut speranta ca vom ajunge anul acesta la mare. Oricum faptul ca pe zi ce trece casuta noastra prinde contur ma face sa trec peste orice…e chiar in mijlocul padurii..e ca in poveste…poate pun niste poze cand termin.
Rodica ai un copilas tare vesel si frumos…multa bafta la bb 2 ...ai muuuuult curaj…eu l-am pierdut.
Papanash repetitia este mama invataturii…invata tati ce si cum se face cu bb…dar pt inceput iti recomand sa plimbati copilul in doi si sa-I mai povestesti ce tabieturi are baiatul si care e comportamentul lui…sotul meu nu are timp pe cat si-ar dori sa stea cu Tudor…de toate stie sa faca …i-a dat sa manance, l-a schimbat, ii face singur baita si crede-ma nu i-am aratat asa scolareste cum se face…cred ca a prins din zbor. Cu rabdare invata tati…de fapt eu cred ca stie f bine dar are acea indoiala si retinere determinate de convingerea ca tu faci mai bine totul pt Andrei.
luy spune:
Rodica, e impresionant ce scrii tu acolo, cum reusesti sa le faci pe toate ? Doar daca te mai ajuta mama ta cu Darius, cred ca si el este tare neastamparat si trebuie supravegheat in permanenta... Oricum, te felicit si pt pasiuni si pt hotararea de a-i face lui Darius o surioara asa repede. Ai curaj !
Iar pozele sunt, asa cum ne-am obisnuit deja, foarte foarte frumoase si haioase ! micul morosan si pe mamica lui cea harnica !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
mandarinutza spune:
Gema si Adnana la multi ani, fericire si sanatate!
Prisi si sot de Prisi la multi ani fericiti!Ma bucur ca ati petrecut frumos.
Alehiam si sot de Alehiam si voua va urez la multi ani fericiti! La multe lunite pentru Robert!
Noi am fost cam suparati de cand neam intors in tara, o prietena de-a mea e internata in spital, afacut un cheag de sange pe creier-tromboflebita si nu mai recunostea pe nimeni, acum e mai bione, am fost la ea si chiar m-a intrebat de fetita, de sot.Nu pot sa cred ca poti sa faci asa ceva la 26 ani.Iar sotul a fost ieri la inmormantarea unui coleg de numai 20 de ani.
Antonia e o zbanghie ca de obicei, merge tinuta doar de o manuta acum si mai face si singura cativa pasi prin casa. A devenit cam mamoasa in ultimul timp, trebuie sa fie cu mine in camera ca altfel ma cauta prin toata casa.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
mandarinutza spune:
Am admirat si eu pozele cu morosanul scump Darius, vrabiuta Maria in vacanta, degetica scumpa Ana la mare si Miru scumpa foc in Portugalitr5, a intrat T5 E6 YYYSER YT G
H3DC6C6
asta a scris Antonia, t
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
melaniatud spune:
38,5 intrarectal e temperatura mare?
Acu e prima data cand face.
I-am bagat un paracetamol si astept sa vad cum reactioneaza...am vazut putin rosu in gat.
Daca i-au plesnit deja gingiile mai face febra?
moldoveanca spune:
Melania,e maricica asa ca tine-l sub supraveghere nu cred ca face febra asa mare de la dintisori sau cel putin asa spuneau fetele pe aici.
teo