Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (165)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

La Multi Ani gema si Adhnana!!
Multi Ani Fericiti Impreuna Madalina!!si La Mai Multe Lunite Robert!
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata tuturor!!!

Sanatate multa bebelusilor bolnaviori!!!

Bine ati revenit din vacanta mamici si pitici!!! Asteptam poze de la cei care nu au postat!!!

Roxana, multumesc pentru mesaj. Si culoarea ta de par e excelenta. Mi-a placut mult poza de la mare in care erai cu andrei si purtai un costum de baie portocaliu.

Ieri am fost la coafor si bineinteles ca m-a tuns mai mult de 5 mm cit as fi vrut eu. Nici ceaiul de nuantator perlat nu mi-a iesit prea reusit, noroc ca iese la spalat.
Astazi am fost la o mani e pedi.
La salon am oftat la o reclama la Futura Guinot. Asta este...va merge si celulita la mare!!!
Apropo, felicitari Teo!

Greyeras, sanatate Andutei. Sper sa fie ceva foarte usor cu ochisorul. Felicitari pentru matusaX2.

Melania, parca la Purcica era dragut de iesit la plaja in Iasi.
Asa ca veni vorba de plaja in oras. Noi avem un www.primariapn.ro/fisiere/proiecte/pro_realizat_2008.pdf" target="_blank">strand superb dar nu am facut deloc pregatirea Dariei pentru mare.

Vacante mai sunt dar o casa nu se construieste in fiecare zi. Ai ales super Birnova. Noi inca asteptam autorizatia de construire pentru mini cartier. Spor si bafta multa!!!

Prisi spor mult cu, constructia si tie. Felicitari si multa fericire impreuna pentru aniversarea de ieri.

Vroiam de mult sa scriu ca am vazut pozele Mariei de Luy. Ce fetita superba, si ce poze reusite!!!
Luiza ce camera ai?

papanash, bafta multa nepotelei.

Alehiam, multi ani fericiti impreuna!!!

Mamici, va inteleg perfect cind spuneti ca nu va ramine timp sa discutati cu taticii.
Noi avem ocazia doar in week-end cind si atunci sunt treburi de rezolvat...
De aceea din toamna ma gindesc sa vin cu Daria in Bucuresti...Am un pic inima "indoita" dar asta e o alta discutie...

Pupici roz si o miercuri magica!!!

www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

apar si eu de dupa celebra canapea.

Salutare la toata lumea. intru si eu din an in pasti, si pierd evenimente importante. primii care au rotunjit un anisor...Waww. la multi ani
Ryuji si Naoki,
sa cresteti mari sa fiti sanatosi, sa aduceti multe bucurii lui mami si tati.

La multi ani si mamicilor
Aniast, Danielle,Roxali,Adhnana,Gema,

va doresc tot binele din lume, sa aveti parte numaid e bucurii.

N-am scris de o luna, rusine mie. Darius e bine...e un scump, pe zi ce trece e tot mai cumintel, avem un program super ok, trezirea la 10, papa osticluta de lapte, treaz o ora, dupa care somn pana la 2 trezirea, papi, iesirea in oras, somn in carucior...pe la 5-6 papi din nou, jocuri si distractii pana la 9-10 cand urmeaza baita, lapticul si bine-meritatul somnic.

sunt si o sa fiu destul de ocupata, se casatoreste sora sotului meu, cu care ma inteleg foarte bine si are nevoie de ajutor.

dupa cum va scris si Cecilia, Cristisoru e bolnavior. Poate si schimbarea asta, aici e aerul de munte, mai tare. Sper sa se faca bine puiutzu sa ne putem intalni. N-am riscat cu intalnirea pentru ca in urma cu 2 sapt a facut Darius o angina cu 39.5 febra , si ne-a ajuns, desi si Daria e la fel acuma...sa speram ca n-a luat de la ea.

M-am obisnuit mai bine decat imi imaginam cu viata asta de casa, mi-am reuat hobbi-urile si ma simt minunat.

In concediu ne-am propus sa mergem si noi la mare, dar s-a anulat foarte repede planul pentru ca avem foarte multe nunti, in concluzie multi bani, iar distanta e prea mare, ar fi greu sa mergem atatia kilometri cu darius, lasam pe la anu`. vara asta mergem pe-aici prin zona.

In alta ordine de idei, vreau bb2. Oricum ne dorim 2 copii, si nu vreau sa fie diferenta mare intre ei, ma gandesc sa vina pe lume (dac-a vrea Bunu` Dumnezeu) cam pe cand face Darius 2 anisori, numai bine se prelungeste si CIC-ul. Apoi inchidem fabrica si reluam munca si-alte cele.

Va pup pe toate si pe comorile voastre

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

ce mireasa frumoasa !

ani fericiti impreuna !

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

niste pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rodi, baga-te la bb2, poate-i faci o surioara lui Darius.
despre ce hobby-uri zici ? eu n-am timp de nimic, nici mancare nu prea mai fac.

a, voiam sa va intreb, cum ati convins taticii sa mearga afara cu copiii, al meu nici un bibe nu stie sa prepare. i-am zis de multe ori sa incerce sa se descurce fara mine, n-am nici o sansa. e lucru mare ce ziceti voi, auzi, sa mearga afara cu copilul si sa raman singura-n casa, pai cred ca peste vreo 2 ani o sa am si eu parte de asa ceva.....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Mad, ai fost o mireasa tare frumoasa,va doresc sa aveti multi ani fericiti impreuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani, gema !
La multi ani, Adhnana !

Multi ani fericiti alaturi de sot si puiut, Mad ! aveti niste poze superbe iar voi ati fost foarte frumosi ( si indragostiti ), ar trebui sa participi si tu la concursul foto cu miresici
Multa fericire alaturi de comorile tale, prisi ! ma bucur tare ca ati reusit aseara sa petreceti putin timp impreuna

Sanatate multa si sa va impliniti toate visele alaturi de cele mai dragi fiinte voua !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Papanash..iti zic cateva dintre ele...
dupa cum am mai zis imi place mult sa gatesc si sa fac prajituri, dar nu asa, sa fac de musai...ci cand am eu chef si sa fac chestii interesante, sa-mi surprind musafirii cu tot felul de chestii. Ma bucur ca am timp si ma relaxez cu asta.

a 2- a pasiune a mea e sa intorc ceva prin casa, imi place sa schimb tot timpul...acuma mi-am vopsit niste grinzi in bucatarie cu maro, ca sa fie mai altfel, sa nu va explic ca eram gravida in luna a 7-a si mi-am pus tavan din ala de scartz in baie, am vopsit unele placi cu portocaliu...unele le-am lasat albe, am decupat, am lipit..a iesit frumos...
acuma ma apuc de sufragerie, sa schimb ceva, oricum schimb covorul, si in functie de cum il iau, o sa zugravesc un perete, sau fac ceva forme pe el...sa vad.

si ar mai fi muzica, dar e un vis apus, imi pare rau ca nu am facut studii de muzica, cant la chitara si pian, dar muuuult sub sofia, sper totusi sa-i placa lui darius...sa faca el ce n-am facut eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

quote:
citat din mesajul lui sim_stoian

Yaia, uite aici, www.intoleranta.ro/Test-pentru-diagnosticarea-intolerantei-la-aditivi-conservanti.html" target="_blank">aici si www.food-info.net/uk/e/e412.htm" target="_blank">aici despre guar gum. Este E412. Eu una prefer sa il evit.

Mersi, Sim. Gasisem si eu ca e E 412, dar pana si bicarbonatul de sodiu cred ca e notat cu E. Gasisem ca guma de guar e folosita la slabit. Deci m-am lamurit. Mersi inca o data.

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput