Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am intrat si eu repede sa ii urez lui Gallyb, reface rapida si laptic mult!!!!

Xenia, bun venit pe lume!!! Sa fii sanatoasa, cumintica si sa ai parte de-o viata plina de succese si impliniri!!!

NU prea mai simtit bine azi,,,cred ca si de la vremea asta ciudata...
Acu trebuie sa fug; sper sa reusesc sa intru diseara si sa recuperez ce ati scris...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 40 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mariana, ce chip angelic are Mena!!!Inca o data felicitari...

Gata, am fugit...

Cristina 34+ ,cu Mihai Daniel

AMR 40 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

salutare popor de pepenashi!
boti bine ai revenit! moamaaa...ce faina e Garga! sa-ti traisca sanatoasa! citit si povestioara
irda am citit si povestea voastra..uof...bine ca avem un super mega happy end!
madina felicitari pt Lucian! asteptam pozici cu pepenasu'!
dma uite ici si ici carutzul nostru cu partea sport n-am facut poze ca e deja pusa la pastrare pana cand bb va creste!
anka legat de cantar..noi n-am luat si nu cred ca vom lua..acum sa vedem cu merg lucrurile..
mada bbrr....eagle-ul ala al tau! deja pe noi ne scoate din minti ..d-apoi pe tine...uof-uof! si hang on ca nu mai e mult si freedom!
camy mm..ce bine ca s-au rezolvat problemutzele! wow..6zile si-ti vezi feshiorashu'
marina asteptam vesti de la control! tu de ce faci ceza!?
mada/boti vad ca aveti pompa Avent..de care e manuala sau electrica? ca io mi-am luat 2 biberoane avent de 125ml din ungaria ca erau mai ieftine..si acum am vazut la noi ca pompa se vinde cu 2 bibe exact la fel sau cu recipiente de pastrare..da' mie bibe nu-mi mai trebe...dar oare recipinete de alea imi trebe!? adica sunt utile?
ruxule hai mey..doar nu vb serios cu diabetu' ala!! ia aluga tu gandurile astea si revino-ti draguta!
capri ...oare mai e vreo sansa s-o "scapi" azi? care mai e "situatinuea"?
(dr) anca legat de dr si ce ti-a zis..da-l incolo! ce..tu esti o amazoana in continuare..las' zica dr ce-o vrea! te asteptam mai des p'aci!
laremi pei e bine de tot 12 kg pana acum! si io sunt din aia cu mancatul sanatos (am mai facut cate-o exceptie) dar na...acum io zic sa nu te hazardezi rau de tot pe mancaruri tip prostioare, sa nu-ti dernjezi stomacul (io de ex nu mananc prajit..de fel..dar daca pap ceva asa mai uleios-facut de socrella-atunci nu mi-e bine..adica simt uleiu' ala)
boti what??? si ia zi..cate de mare era dopu'?? nu de alta da la mine secretia e asa alb-galbuie..si uneori parca e asa...cat un bob de piper!
carmenela da maica mai des pe la noi! cate sapt ai tu acum?
mariana ce frumushica e Mena! sa va traisca santoasa si cuminte!
gally felicitari mamcooo si refacere grabnica! sa va traisca printesica sanatoasa, cuminte si papacioasa!
nati ma bucur mult de vestile de la dr! las' ca dai tu jos si restul kg!
dana na..nu patiti nik nici nu nici bb da la 2 lg de cioco!
turtu ce fain gest din partea colegilor! cu magaiatul lucrusoarelor..si io la fel..
gabi ce faina e fii'ta!!! scumpa foc!
cristina fatuca ce se simte aiurea!
moama..am ocupat toata pagina cu mesaju' asta...sorry

Oana
32+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

oanasm sunt eu fricoasa si lesinata daia Nu stiu daca e tocmai cea mai buna alegere dar eu lesin la dentist de 3 ori pana sa deschid gura asa ca nu ma vad nascand natural

ma duc sa fac un dus si plec la medic

_

34+ cu ANA SOFIA

Poze

AMR 36 ZILE

Proiectul 2008 in derulare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Bine v-am regasit dragele mele mamici si viitoare mamici!
Ce sentiment ciudat si totodata frumos am cand stau pe acelasi scaun,in fata aceluiasi PC,pe forum Dc doar ca acum nu mai am burtica dar in schimb am o minunatie de fetita care acum doarme.Am sa pun mai tarziu poze sa o vedeti pe Raluca.
Vreau sa va multumesc pt mesajele si incurajarile pe care mi le-ati trimis,ii multumesc in special Cristinei cu care am tinut legatura si lui Diarux pt poezia facuta pt noi-sincera sa fiu mi se pare cea mai frumoasa poezie pe care am citit-o vreodata.
Vreau sa ii urez bun venit acasa lui Sun si sunt fericita ca Teodora este bine,D-zeu ne-a ascultat rugaciunile.Teodora este o scumpete de fetita la fel ca parintii ei.
Boti sa-ti traiasca Garga!
Mada sa-ti traiasca Amira!Ce ma bucur ca ai nascut si acum iti poti tine si cea de-a 2-a printesa in brate.
Vreau sa felicit toate fetele care au mai nascut,nu am citit chiar tot,va rog sa nu va suparati.
Am vazut poze cu bb odiseei,sunt niste ingerasi toti.
Acum sa va povestesc pe scurt cum a decurs nasterea.Joi pe la ora 7 a inceput sa picure putin lichid,am sunat dr si am plecat spre spital.La spital aveam fisurate membranele interne si dr a decis sa-mi provoace nasterea rupandumi-le si pe cele externe.Pana la dilatatie 4 cand tb sa-mi monteze epidurala nu am simtit nici cea mai mica durere,nici o contractie dureroasa,nimic.Dupa montarea epiduralei am inceput sa ma plictisesc pt ca timpul trecea greu,nu mai aveam rabdare sa-mi cunosc puiutul.Dr mea a stat cu mine tot travaliul.Am avut noroc ca am fost singura nastere din noaptea aceea si moasa,dr si infirmiera mi-au acordat toata atentia numai mie.Aveam contractii mari si nu le veneau sa creada ca nu simt NIMIC.La un moment dat dilatatia colului s-a oprit la 7 si nu vroia sa ma creasca si moasa m-a pus sa stau pe o minge si dupa 20 de min am simtit o presiune puternica si atunci mi s-a spus ca voi naste.Am impins de 3,4 ori ( o data gresit) si am simtit cum Raluca a iesit.Dr neonatolog a luat-o pt a-i taia cordonul ombilical si pt a-i recolta celulele stem si dr mea m-a cusut,moment in care iar nu am simtit nimic.Am avut o nastere fara nici cea mai mica durere.Cand eram la menstruatie aveam dureri groaznice,abia ma tineam pe picioare.Cand mi-au dat fetita sa o pup si sa o vad am observat ca era foarte mov la fata si dr mi-a zis ca a avut circulara de cordon.La cateva ore si-a revenit la culoare cu tot corpul.Am stat 2 zile in spital,avem si gauri-si am mai primit inca o pereche de cercei si in spital,deci avem 5 perechi in total.Raluca este cuminte:doarme si papa tot timpul si azi-noapte i-a cazut buricul.
Va doresc din tot sufletul fetelor care nu ati nascut inca sa aveti o nastere la fel de usoara ca a mea!
Va pup pe toate si va imbratisez cu drag!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
citat din mesajul lui anaxena

ieee!!!pauza bine meritata!!

am pus fomista la nani!!

azi am fost si mi-am facut unghiile si bebeica a dormit regulamentar langa mami,ii place la salon!!!

tati a plecat la Iashi cu treaba,asha ca azi e prima noapte cand stam doar noi doua singurele...ce trist e fara sozt prin casa

apropo vad ca vb de inducere:eu sunt foarte fericita ca am ales inducerea,ma si gandeam cum ajungeam eu la spital in chinuri si poate ratam si epidurala..asha totul a fost sub control medical si eu m-am ales cu o super experientza de nashtere

dilatata 2 degete:eu shtiu ca 2 degete inseamna cam 3 cm dilatatie,oricum nu 2cm...sa verificatzi pe net..eu la spital cand am ajuns aveam un deget lejer,dar al 2-lea nu intra

si sa ne laudam: azi am papat exclusiv fara protectii!!!iee!!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Anaxena ....pls...pls..... tu stii cum sta treaba cu inducerea....in ce consta mai exact ....mi e frica de mor..... daca mai intri azi spune mi si mie ...pls.....
Merci

oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Onutzule tu cate kg ai luat pana acum? 2-3? Arati enervant de bine, parol!:)

Anku lasa mami proba suptului, ca apoi o iei razna. O avea si Erika vreun puseu de crestere, or avea si sanii un moment al lor...lasa ca se regleaza situatia curand! La ce fete curajoase sunteti voi, nu se poate sa fie decat bine!

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Oana, mai, nu am nika de raportat . Dar am si stat cumintica in varful patului.

Problema e ca am inceput sa ma plictisesc tare, ca io nu stau sa vegetez asa de felul meu. As iesi si io un pic la o plimbare, ceva, numa ca acum mi-e sa nu ma apuce pe seara de la asta si sa o comit fix pe 10 cand nu vreau... Da daca rezist pana maine seara, siguuuur ies sa ma plimb (imi lipseste mersul pe jos) si-mi solicit si sotul la o partida de , ca vineri chiar vreau sa vina bb.

pup you,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40s fix

Cica azi e delivery day ?!?
Sa vedem daca asa o fi...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Jjovana inducerea la mine a constat in:mi-au pus 2 perfuzii in mana cu calciu si ocitocina,dr mi-a rupt membranele (apa) si apoi a inceput dilatarea.La dilatatie 4 mi-au montat epidurala.Stai linistita ca nu doare cand iti rupe membranele.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buuuuuuuun...ne-am intors din plimbari...am papat si paapnasi......am picioarele butuci...acum mi-am bagat la cuptor niste rulouri...am innebunit...car ce sa-i facem???...vreau sa ma rasfat astea 6 zile...ca apoi..CURA DE SLABIRE scrie pe mine...

Mariana...am vazut poza cu Mena...e o dulceata de fetita...mai..mai..mai...vad numai bebelusi frumosi...parca nu mai am rabdare deloc...vreau sa-mi vad si eu bebelul...nu mai pot de nerabdare!!!

Gallyb sa-ti traiasca fetita Xenia, sa fiti sanatoase amandoua, fericite...si sa te bucuri de minunea ta!!!

Nati felicitari pt Matei, ma bucur sa aud ca are o evolutie foarte buna...

Tecky bine ai revenit...acum intru sa vad si eu pozele cu Raluca...abia astept...

...pupicei...

Cami 38s+, cu ??????????

pustai

Mergi la inceput