Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, bine ai revenit ! Super nastere ai avut. Asteptam poze cu Ralucutza.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca 40s fix

Cica azi e delivery day ?!?
Sa vedem daca asa o fi...

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

poze burtica si lucrusoare Ilinca
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

na ca am scapat si io un somnic bun de o ora. ralaxing!!!
vine acasa si barbacmiu si i0am trasat sarcina sa imi ia pepene rosu si niste porumb. daca o gasi la ora asta in piata ceva.

OANAsi eu am aceeasi intrebare. pompa de la Avent manuala sau electrica???
CRIS da ce ai patit , sorule, de te simti asa????Sper sa fii mai bine cand revii si sa ne spui tot.
[bTECKY[/b] []si noi ne bucuram tare sa te avem printre noi din nou. si mai ales ca ti-a placut poezica !!!Ce usor ai nascut!! nu pui o vb si pentru mine sa nasc la fel de usor???Bine, aici nu se face epidurala, dar fie si asa, accept si niste dureri acolo , chiar daca sunt monstruoase...

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jjovana80 spune:

quote:
citat din mesajul lui Tecky

Jjovana inducerea la mine a constat in:mi-au pus 2 perfuzii in mana cu calciu si ocitocina,dr mi-a rupt membranele (apa) si apoi a inceput dilatarea.La dilatatie 4 mi-au montat epidurala.Stai linistita ca nu doare cand iti rupe membranele.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Merci Mihaela... ti am trimis si eu sms cand am aflat ca ai nascut.... dar nu cred ca l ai primit.
Asteptam poze cu rpintesica.
Epidurala doare cand ti o face ?????

oana silvia si pruncuta Daria... 39 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Botiiiiiiii...Bine ati venit acasa!!!Vreau si eu sa vaz poze de Garga Nancy, voi unde le-ati vazut???Ca ma uitai si pe picasa si pe linkul lui Boti si n-am vazut....Hmmm...Ma mai uit o data.Auzi Boti, ati incercat fotoliul de ratan???Daaaaa, am vazut poze gargaritzesti!!!!!!!O minunatzie de fetitza Boti!!!!!!O scumpete!!!!Cel serios si cel dulce zici???Ce tare esti

Madina, ati scapat si voi!!!Bun venit acasa cu feciorul, sa va dea Dumnezeu sanatate si mult laptic

Danutza, cu DPN-ul...Primul DPN a fost 4 august, aproape de tine...Dupa aia am facut morfologica de trim 2 si ecografistul a zis 20 iulie...Doctorul (care nu mai era acelasi cu primul care a zis 4 august) a sugerat data de 1 august dar a spus ca cea mai apropiata data de nastere este data care se pune initzial, la prima ecografie...Adica 4...Acum nu stiu ce sa zic, cand s-o decide sa vina e bine venita...

Cris nu cred ca nasc saptamana asta...Isi dadea cu presupusul o doamna, proprietara unui magazin...Stii, genul ala sfatos care se baga in seama fara sa-i ceara nimeni parerea...Aaa, cate luni ai??9 zic...Mda, pai cred ca nasti saptamana asta ca asa arata burta...Hmmm, ma gandeam pai daca stii asa de multe despre morfologia burtii cum nu ti-ai dat seama ca-s in 9 luni...In fine, eu sper totusi sa mai stau cu burtica macar pana in primele zile din august.Cum o vrea Dumnezeu...

Deeeeci, au inceput sa mi se umfle picioarele!!!Dar, stangul mai mult decat dreptul.La stangul am avut in tineretze o entorsa urata de gradul 4, la glezna...Are vreo legatura???

Irda am citit si eu povestea...Prin ce ai trecut draga de tine.Slava Domnului ca s-a terminat!!!

Mariana, ce scumpa e Mena!!!!Ce buze frumoase are...Sa pui si alte pozici cu ea!!!Cum a reactionat trupa de acasa??

Gallyb.....FELICITARIIIII!!!!Sa-ti creasca fetita mare mare, sa ai mult laptic si refacere rapida!!!!!

Marina ti-au venit analizele??Cum e umarul?

Nati, ce vesti bune ne dai!!!!Bravo...Si tu ai pierdut DEJA 12 kg???Wooow!!!

Tecky draga ce nastere usoara ai avut!!!!Felicitari pentru Ralucutza...si pentru cercei!!

Cris, de la vreme se trage starea asta???Ia baga o bucatzica de ciocolata sau ceva dulce, poate trece

Chestia asta cu ruptul apei cum e de fapt???Cu cat iti rupe apa mai repede cu atat mai bine sau cum??Nu e bine pentru bb sa stea in apa mai mult timp, pana aproape de dilatie mai mare??Lamuriti-ma si pe mine pliz.

Eu am pompa Avent manuala...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Tot in fuga ca mereu am ceva de facut...

Multe felicitari Gallyb pentru printesa cu nume atit de frumos!

Oanasm foarte frumos carucior aveti! Aici avem niste "tancuri" cu roti imense si gonflabile, care nici nu-si schimba directia...dar la zapada din Suedia, nu ne-am descurca altfel.Asa ca trebuie sa avem putere sa le intoarcem la 180 de grade.LOL

Capri...eu zic ca tu urmezi...

Diarux nu e greu cu mai multi copilasi, fiindca au virste diferite, iar cei mari sunt draguti si chiar se joaca cu cei mai mititei.

Diana_Mirela sa stii ca si eu ma intrebam de ce nu citisem pe DC de procedura de "blood patch" care se face aici la cefaleea post spinala.Tin minte ca la o odisee am avut o colega din Romania care saraca suferise de aceeasi chestie vreo 10 zile...Anestezistul suedez mi-a spus ca aceasta durere criminala poate tine si 2-3 saptamini daca nu se face "blood patch"...Noroc ca problema asta post rahi este rara, altfel nici nu stiu cum ar rezista cineva atitea saptamini...

Ankalaura eu am primit cadou cintar, dar parca mi-e teama sa-l pun des pe bebe fiindca pina acum toate fetitele mele au fost sub curba medie de crestere si nu ma astept la mai bine...
Ca si tine, acum am o fetita cuminte foc, care doar maninca si doarme...nici nu credeam ca se poate asa ceva.

Cristina_26 sper ca esti bine? Unde atita graba?
Nici aici nu avem vreme grozava, dar nordicii astia pun copiii in carucior sa doarma pe orice vreme, in orice anotimp, daca nu sunt sub -10C.

Madalina/Irlanda eu aveam niste dureri ale osului pubian, dar numai daca atingeam zona...Aici moasa il atinge mereu dupa saptamina 22, ca sa masoare symfundus si tot timpul ii ziceam sa fie mai blinda ca dureeeeaaaa.

Narcisa asta cu "ruperea apei" e de bine fiindca in mod normal dupa asta, apar contractiile...Mie mi-au zis in 2006 ca aveam kichid amniotic in cantitate mica si ca asta ar fi ingreunat un pic nasterea...Doar la 20% dintre gravide debuteaza nasterea cu ruptul membranelor...Pe de alta parte, daca bebe e in pelvina si nu vine cu funduletul, mie mi-ar fi fost frica fricilor sa nu cumva sa-i iasa si cordonul ombilical si atunci as fi chemat de urgenta salvarea sa ma transporte la spital in pozitie de 4 labute.
Nu stiu daca in Romania se spune acest lucru fetelor care au copilasul in pelvina...

JJiovana epidurala nu o simti decit ca o intepatura mica si nu doare...De obicei se pune la dilatatie 3-4 in Romania.Inducere nu as dori sa am vreodata, fiindca in general, contractiile de la oxitocina sunt tare dureroase....mai dureroase decit alea care vin "naturel".Mai sunt si alte motive pentru care sunt contra inductie, dar nu vreau sa le expun aici sa sperii lumea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Gallyb felicitari mamico!Sa iti traiasca bebelusul si sa fie santos si fericit!!Si voi alturi de el!

Tecky bine ai revenit acasa!!Ce ma bucur pt voi, adica pt fetele care au avut o nastere asa usoara!Mi-as dori ca toate sa avem parte de asa ceva!!Mai ales ca sunt o fricoasa de felul meu!!

Diarux sa stii ca si pe mine ma suspecteaza doctorul de diabet gestational. Ieri chiar am fost sa fac analiza aia de glicemie provocata. Maine imi va da rzultatul. Si bebelina mea e maricica si mai dezvoltata cu 10 zile decat varsta ei. Avea la 34 sapt 2,800kg. Acum, daca vrei parerea mea eu zic ca este importanta si lungimea ... ca daca o fi lung de 60 cm, e normal sa fie mai maricel. Si eu tind sa cred ca e mai dezvoltata putin, doar atat.Trebuie sa ne pastram optimismul, sa nu ne ingrijoram. Dar, stiu ca daca depaseste cu multicel 4 kg nu vom mi putea naste natural ci prin cezariana.

Narcisa din cate observ suntem cam apropiate ca varsta de sarcina si ca DPN.Eu am avut initial 4-6 august. Sa stii ca si mie mi se umfla mainile si picioarele, in special mi se umfla cel mai rau stangul la fel ca la tine. Si eu nu am avut nicio entorsa. Deci nu cred sa aiba veo legatura.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mishaaaa bun venit acasa! Foarte tare ma bucur ca ai avut o nastere usoara, bravo iubita! Sa-ti traiasca sanatoasa Ralucuta. Asteptam poze, sa stii!

Mai fetelor, voi vreti bataie, zau! Nu aveti nici diabet nici nimic. Mai ganditi si voi la floricele, micsunele si alte d'astea:). Nitel optimism, va rog.

Didi unde esti? Hai vino si arata-ne minunea Aida si spune-ne despre voi! Pliz!

Luanaaaa? Esti bine? Iubita mica e in brate la mami?

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Hello, hello si de la mine, intr-o pauza de smotru si curatat moloz, vopsea lavabila etc etc.
Felicitari noilor mamici pe care n-am apucat sa le felicit, Madina si Gallyb, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si cuminti si voua o refacere cat mai rapida si mult laptic!
Tecky, bine ai revenit printre noi, mama ce usoara ti-a fost nasterea, parca e desprinsa din "file din poveste". Abia stept pozici cu Raluca si cercelusii ei!
Vazut poze cu Meda, Timea, Nancy, Irina. Doamne mai fetelor ce ingerasi de copilasi aveti toate!!! de-abia astept sa-l vad si eu pe al meu! Numai ca-l rog frumos sa stea acolo la mami in burtica cat de mult, ca la noi mai dureaza ceva pana terminam cu santierul.
Fetelor, care ati nascut deja, spuneti-mi si mie cam cat se da jos aproximativ din kg, la nastere? ca-s tare curioasa, eu de pe-acum ma gandesc la cat voi avea de dat jos dupa ce nasc.

Adriana 35+ AMR 31 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Ne intoarcem si noi prin zona. Mai am de calcat dar zau ca nu cred ca le calc azi...oricum nu-s multe si iubitii mei au tot ce le trebuie calcat deci nu-i urgenta.

Multe felicitari pentru Gallyb!!

Tecky, bine ai revenit acasa!

In loc de playground am fost la o plimbare luuuunga si la un moment dat si-a bagat fluturasul meu manutele in vezica mea de m-a indoit de spate!!! Ouch Oare ce sa fac sa se angajeze??

Mi-am cumparat niste croisante azi si mama ce yummy au fost! Vroiam sa le pastrez drept desert dar...sotie denaturata ce sunt le-am papat pe toate!

Mi-am sunat soacra s-o anunt ca maine dimineata la 8 suntem motz cocos la ea la usa s-a oferit sa ma duca la spital cred ca tare rau i-a parut cand i-am spus ca o sa fie cam 3 ore de asteptat Acuma s-a bagat...ata ete

Multumesc frumos de raspunsuri fetelor...

Ma duc sa-mi astept sotiorul si sa ma apuc de cina O seara buna si plina de bucurie!

Madalina, Sonia si 36+ cu Julia Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Adriana pe mine m-au cantarit cand m-au internat si aveam +16kg iar acum vad ca am dat jos 10. Si asta in conditiile in care mananc si noaptea si mananc muuuult, nu stiu ce am. Cred ca recuperez cat n-am prea mancat in spital.

Cris cum te mai simti? Hai stai cumintica acolo si or sa treaca si starile nasoale!

Ma'c sa ma imbrac, pt ca ne pregatim sa iesim la plimbarea de seara.

SUN mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)

Mergi la inceput