Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Sun eu am zis ca sunt optimista.. dar analizele alea trebuia sa le fac!! Cu tot optimismul meu nu pot sa trec pe panta cealalta si sa devin ignoranta!!Eu de facut le-am facut.. sa vedem si rezultatul!!Optimismul mi-l pastrez in schimb!!!

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dragelor, nici nu am puterea sa citesc ce ati mai scris. Felicitari noilor pepenasi, am vazut pozele de pe Picassa si sunt asa de dulci toti.Am vazut si poze de Little Garga ... are un botic delicios !!

Eu am o pacatoasa de mastita de imi vine sa ma urc pe pereti. In plus tre sa mai fiu tare pt ambii copii care ma solicita, nu gluma.

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Wow Sunule, pai inca vreo o saptamana-doua si nici nu se cunoaste ca ai nascut! Plimbare placuta! Ce bine ca azi n-a mai fost asa cald ca zilele trecute!
Eu am deocamdata 12 kg plus si ma laud la toata lumea ca nu o sa trec pragul de 15, dar la cata apa beau zilnic, si cate compoturi bag in mine ca nesatula, nu stiu zau daca ma pot tine de cuvant.

Adriana 35+ AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Sybille, vezi ca mastita nu e de gluma, sper sa nu faci febra! Mulge-te cit poti de mult.Eu am avut aproape 40 de grade de la mastita la al doilea copil, a fost o infectie si am primit imediat antibiotic de 1000000UI.

Atb difera foarte mult de la persoana la persoana cit da jos.Eu n-am pus niciodata mai mult de 10, dar la ultimii 3 copii am dat jos doar 5 si acum 6....In calculul din cartea mea apare ca lichidul amniotic + uterul + copilul + placenta,etc ar cintari 12 kg.... Da' la mine chiar ca nu tine!

Sun eu te admir enorm ca poti sa fii atit de optimista si pozitiva! Eu mereu imi fac probleme la fiecare sarcina si copilas...noroc cu sotul care este opusul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna tuturor!

Eram datoare cu povestea nasterii....

Era 27.06.2007......o zi foarte trista .....minunea ce o purtam in pantece urma sa paraseasca trupul meu ..... era o sarcina oprita in evolutie la 7 saptamani desi trecusera inca 4 pana sa aflu....

Iata ca a venit si ziua de 27.06.2008 cand a venit pe lume David Gabriel!

Cu o zi in urma am fost la doctor sa stabilim data cand va trebui sa fac cezariana, caci Davidut nu se intorsese. Mi-a propus ziua de luni, 30.06 dar deja incepusera contractiile si nu a mai vrut sa riste....asa ca a doua zi, vineri, urma sa-mi cunosc cel de-al doilea puiut !

La 8 si ceva dimneata eram in fata spitalului cu sotul si cu Alex, primul baietel.
Am facut cateva poze cu burtica si am plecat plina de emotii spre doctor.
Dupa internat, control, analize asteptam momentul....mai erau cezariene si sala era ocupata...
Eram tare emotionata si imi era frica....

In fine, au venit sa ma ia.....m-a cuprins un sentiment ciudat, ma simteam tare singura in fata unor straini, pe mainile carora imi lasam corpul si o noua viata ...cea a copilului meu....
In timp ce ma pregateau imi curgeau lacrimi pe obraji.....nu stiu daca a observat cineva sau pur si simplu m-au lasat asa sa ma linistesc singura.

La 11.50 am auzit glasul cristalin al baietelului meu...iarasi lacrimi pe obraji dar de data aceasta de fericire si multumire.....

M-am linistit atunci si cand mi l-au aratat m-am topit pur si simplu.... avea ochisorii inchisi si in momentul cand mi l-a aratat i-a deschis usor ...parca era un ingeras.....

Operatia a decurs normal, fara probleme, ii multumesc lui Dumnezeu si doctorului pentru copilasul meu!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Tecky bine ai reveit! Sa-ti traiasca printesa!
Ce nastere usoara ai avut.....ma bucur pentru tine!

Gallyb felicitari mamico! Sa-ti traiasca puiutul si sa fii fericita alaturi de familie!

Boti e superba fetita ta! sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa!

Sun probabil de la productia de lapte mancam asa mult.....am o foame in mine cateodata....de....Milka are pui!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am revenit

Boti, ti-am vazut gargarita , e superba!

Eu de ieri de cand am ajuns acasa nu am mai avut timp sa intru pe net , si eu si tati ne-am tot invartit in jurul Aidei, desii ea ea cumintica INCA (acum sta in patut si se uita pe pereti, dupa ce a dormit bustean, s-a trezit si a mancat ca o sparta). Oricum, cred ca suntem de pomina, dam telefoane la rude mai cunoscatoare intr-ale bebelusilor pentru cea mai mica chestie, de ex ca sughite si nu stim ce sa-i facem (am aflat ca vre-o 2 picaturi de zeama de lamaie rezolva problema) - aseara era moarta de somn, si cand i se inchideau ochii se trezea brusc de la un sughit si avea o fata foarte mirata, statea cu pumnul in obraz parca era ganditorul ; era geniala.
Am inceput si eu sa am lapte, numai ca acum nu mai vrea ea la san; cand a vrut si era dispusa sa incerce, nu avea ce... acum are si nu mai vrea, ba chiar plange cand o apropii. Asa ca m-am muls, am scos vre-o 30 ml, si i-am dat cu biberonul. Mananca si 70 ml daca ii dau... evident, dupa aia doarme mai mult .

Am pus aici cateva poze, o sa le trec si la semnatura, si cand o sa am timp mai mult voi face si album pe contul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Didi, sa-ti traiasca ingerasul, Doamne, ce scumpica e ea, in hainutele ei inca marisoare! Si ce frumos doarme! Sa dea DD sa fie la fel de cuminte ca si pana acuma!

Adriana 35+ AMR 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ESTRELLA eu zic sa vb de subiectul asta de acum numai pe PM ca ne linseaza fetele!! ai vazut ca SUNdeja ne-a apostrofat!!
E drept ca mie dr nu mi-a zis nik de asa ceva, ce am mai citit si io pe aici si cum am auzit de marimea lui BB mi-am facut griji. dar m-au mai linistit fetele. acuma..daca tie ti-a spus sa faci analizele, probabil ca stie el de ce. Dsr trebyi esa fim optimisti. sda vad ce mai iese pe 26 la dr si dupa aia am timp sa ma ingrijorez, nu?
Deocamdata BB scoate fundul prin burtica mea si tot ma chinui sa ii arat lui tati, da nu mai vrea sa faca.e shmecher deja!!!(sper sa aiba fundul lui tati!!! si buzele lui. hai si picioarele lui! )

Ruxandra 32+ si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Mariana, in seara asta incep tratamentul cu antibiotice, din pacate. Azi noapte a fost crunt : febra, frisoane si dureri mari ... n-am inchis un ochi.

Sibylle

Nasterea ariciului junior
VLADIMIR ANNA

Mergi la inceput